Κάντε Αυτές τις 7 Δουλειές Σπιτιού Μόνο σε 1 Ώρα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Κάντε Αυτές τις 7 Δουλειές Σπιτιού Μόνο σε 1 Ώρα

Μερικές φορές ο μόνος ελεύθερος χρόνος που έχουμε είναι μια ωρίτσα, και σε αυτήν προσπαθούμε να χωρέσουμε ό,τι δουλειές μπορούμε. Δείτε 7 δουλειές σπιτιού που μπορείτε να κάνετε και πάντα ξεχνάτε.

Αλλάξτε την κατεύθυνση του στρώματος Κάθε στρώμα πρέπει να αναποδογυρίζεται κάθε 6 μήνες για να φθείρεται ομοιόμορφα. Μην γυρνάτε το στρώμα απλά από την άλλη μεριά αλλά αφού το γυρίσετε, φέρτε και το πάνω-κάτω. Ο πιο Τέλειος Τρόπος για να Καθαρίσετε το Στρώμα σας Είναι Αυτός (video)

Πλύντε τα μαξιλάρια σας Δύο φορές το χρόνο πρέπει να πλένετε τα μαξιλάρια σας. Το φυσικό έλαιο που βγαίνει από τους πόρους του προσώπου μας, η σκόνη και το νεκρά κύτταρα που πέφτουν από το δέρμα απορροφώνται από τα μαξιλάρια, που χρειάζονται που και που ανανέωση.

Δεν πρέπει να αγνοείτε το πλύσιμο των μαξιλαριών σας και ειδικά αυτών που κοιμάστε.

Δεν πρέπει να αγνοείτε το πλύσιμο των μαξιλαριών σας και ειδικά αυτών που κοιμάστε.

Ξεκαθαρίστε τα φάρμακά σας Ανοίξτε τα συρτάρια και το φαρμακείο και ανακαλύψτε κρυμμένα φάρμακα και φαγητά που έχουν λήξει - ή είναι πολύ κοντά στη λήξη τους. Γιατί να το ρισκάρετε;

Καθαρίστε το ψυγείο Βγάλτε όλα τα τρόφιμα από το ψυγείο και καθαρίστε το πολύ καλά. Κάντε το ίδιο και με τον καταψύκτη σας. Στο ψυγείο μερικές φορές συσσωρεύονται σκόνες, πάγος, μούχλα και μικρόβια από χαλασμένα φαγητά. Κάντε απόψυξη και απολύμανση στο ψυγείο κάθε 4 μήνες.

Βάλτε μέσα στο ψυγείο σας μισό πορτοκάλι χωρίς σάρκα και γεμίστε το με αλάτι. Με αυτό το τρικ το ψυγείο σας θα μοσχομυρίσει.

Βάλτε μέσα στο ψυγείο σας μισό πορτοκάλι χωρίς σάρκα και γεμίστε το με αλάτι. Με αυτό το τρικ το ψυγείο σας θα μοσχομυρίσει.

Αντικαταστήστε ή καθαρίστε τα φίλτρα στο σπίτι σας Κάθε χρόνο θα πρέπει να επιθεωρείτε τα φίλτρα σε μονάδες θέρμανσης, κλιματισμού, καθώς και στον απορροφητήρα. Επίσης φροντίστε να ελέγχετε και το φίλτρο νερού στο ψυγείο σας. Εύκολο Tip: Διώξτε τα Λίπη από το Φίλτρο του Απορροφητήρα Φυσικά!

Καθαρίστε το φούρνο Τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο πρέπει να κάνετε ένα γερό καθάρισμα στο φούρνο σας, ακόμα κι αν αυτό προϋποθέτει να ξεκινήσετε ολόκληρη εκστρατεία με μπόλικο τρίψιμο και απολύμανση. Δείτε πώς να Καθαρίσετε τη Σχάρα του Φούρνου με μια Σακούλα

Καθαρίστε τον φούρνο σας εξωτερικά και εσωτερικά.

Καθαρίστε τον φούρνο σας εξωτερικά και εσωτερικά.

Ανανεώστε το βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών Άμα συμβεί κάποιο μικροατύχημα στο σπίτι σας, καλό είναι να είστε προετοιμασμένοι γνωρίζοντας πού βρίσκεται το κάθε τι. Τσιρότα, οξυζενέ, οινόπνευμα και γάζες είναι όλα όσα θα πρέπει να έχετε σίγουρα σ’ ένα βαλιτσάκι πρώτων βοηθειών. Τώρα το καλοκαίρι θα πρέπει επίσης να προμηθευτείτε και μερικά φάρμακα για αλλεργίες ή για τσιμπήματα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μειώστε Δραματικά τον Χρόνο Καθαρισμού στο Σπίτι σας Με Αυτά τα 5 Κόλπα (VIDEO)

.

Αυτά είναι 5 απίστευτα τρικς για να μειώσετε δραματικά το χρόνο καθαρισμού στο σπίτι σας.

8 Πράγματα που Κάνουν κάθε Κυριακή οι Άνθρωποι με Αστραφτερά Σπίτια

.

Αυτά είναι τα 8 πράγματα που κάνουν κάθε Κυριακή άνθρωποι με αστραφτερά, καθαρά σπίτια.

Πράγματα που Πρέπει Οπωσδήποτε να Μάθετε για το Σφουγγάρισμα

.

Tips για τέλειο σφουγγάρισμα με τα απαραίτητα εργαλεία.

Μην Καθαρίσετε Ποτέ με Χαρτί Κουζίνας ΑΥΤΑ τα Πράγματα

.

4 αντικείμενα που δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με το χαρτί της κουζίνας.

7 «Μαστορέματα» στο Σπίτι που Πρέπει να Ξέρετε να Κάνετε Μόνοι σας

.

Αυτά είναι τα 7 μαστορέματα που κάθε νοικοκυρά πρέπει να ξέρει να κάνει στο σπίτι της.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δύο Ειδικοί Σας Δείχνουν Πώς να Διακοσμήσετε το Χώρο σας Με Ό,τι Ήδη Έχετε!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ανανεώστε το Σαλόνι σας με τα Κατάλληλα Έπιπλα!