7 βήματα για ένα γραφείο-ξενώνα!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, HOME OFFICE

7 βήματα για ένα γραφείο-ξενώνα!

Εάν το γραφείο σας πρέπει να μοιράζεται τον χώρο με ένα άλλο δωμάτιο, ο ξενώνας είναι η τέλεια επιλογή γι' αυτήν τη διπλή χρήση.

  • Ο ξενώνας δεν χρησιμοποιείται πολύ συχνά και έτσι αποδεικνύεται ο καλύτερος υποψήφιος για να στεγάσει ένα γραφείο στο σπίτι. Το βασικότερο στοιχείο είναι η επιφάνεια εργασίας, το ίδιο το γραφείο.
  • Σε έναν χώρο διπλής χρήσης, αν είναι πολύ μεγάλο θα περιορίζει τις άλλες χρήσεις κι αν είναι πολύ μικρό δεν θα σας αρκεί. Βρείτε τη χρυσή τομή με βάση τα δικά σας τετραγωνικά και τις δικές σας ανάγκες.
  • Ο κλειστός αποθηκευτικός χώρος είναι ακόμα ένα χρήσιμο στοιχείο σε ένα γραφείο με διπλή χρήση. Εάν έχετε βιβλία, έναν υπολογιστή, άλλα αντικείμενα, εξετάστε την περίπτωση μιας βιβλιοθήκης με πόρτες.
  • Τα χαμηλά ερμάρια αποθήκευσης είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία ενός τέτοιου χώρου. Ένα ερμάριο εξυπηρετεί πρακτικές ανάγκες, π.χ. αποθήκευση, ενώ ταυτόχρονα η επιφάνεια του μπορεί να φιλοξενήσει ξεχωριστές εκδόσεις βιβλίων και όμορφα διακοσμητικά.
liv_11014271_grafeio_me_diplo_taftotita@2x

Τα χαμηλά ντουλάπια σας επιτρέπουν να διακοσμήσετε τον χώρο με όμορφες φωτογραφίες, ικανοποιώντας την ανάγκη για αποθήκευση χωρίς να υποβαθμίζετε το αισθητικό κομμάτι.

  • Η αγορά ενός καναπέ που γίνεται κρεβάτι αντί ενός συμβατικού κρεβατιού είναι ακόμα μια πολύ καλή ιδέα για τη διακόσμηση ενός χώρου διπλής λειτουργίας. Προσφέρει ένα άνετο χώρο φιλοξενίας στη διάρκεια της ημέρας και γίνεται ένα κρεβάτι κανονικού μεγέθους για το βράδυ. Aκριβώς επειδή εξυπηρετεί δύο λειτουργίες, επενδύστε σε ένα καλό καναπέ: βεβαιωθείτε ότι τα μαξιλάρια στην πλάτη και στα μπράτσα είναι άνετα και λειτουργικά και δοκιμάστε το για να σιγουρευτείτε ότι είναι ένα άνετο κρεβάτι.
  • Προσθέστε την προσωπική πινελιά σας με φυτά, φωτογραφίες, έργα τέχνης που κάνουν τον χώρο πιο ανάλαφρο. Μην ξεχνάτε ότι κάποια στιγμή θα φιλοξενήσει κάποιους ανθρώπους για διανυκτέρευση.
  • Τα απαλά παστέλ χρώματα είναι και εδώ ο κανόνας, ίσως μάλιστα περισσότερο από το ξεχωριστό δωμάτιο-γραφείο. Οχι μόνο γιατί δεν κουράζουν, αλλά γατί ο ξενώνας πρέπει να είναι ανάλαφρος για να νιώθουν άνετα – και όχι κλειστοφοβικά – οι καλεσμένοι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φτιάξτε Γραφείο για Προαγωγή με 5 Κινήσεις

.

Ενισχύστε την άνεση του γραφείου σας και πάρτε την προαγωγή που αξίζετε ακολουθώντας τις μικρές και πρακτικές συμβουλές μας.

10 Γραφεία που θα Ομορφύνουν το Σπίτι σας και θα Ενισχύσουν την Παραγωγικότητά σας

.

Αυτά τα γραφεία θα σας εμπνεύσουν για να δημιουργήσετε το ιδανικό home office και να αυξησετε την παραγωγικότητά σας.

Αγαπάτε τη Σκανδιναβική Διακόσμηση; Τότε Αυτό Είναι το Γραφείο των Ονείρων σας!

.

Ένα "σκανδιναβικό" γραφείο που είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει!

Έτσι θα Φτιάξετε το Τέλειο Γραφείο στο Σπίτι σας!

.

Το τέλειο γραφείο δεν θα είναι μόνο όμορφο και φωτεινό αλλά θα ενισχύει και τις... επιδόσεις σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Πώς να υιοθετήσετε το αυθεντικό retro στυλ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η τυπογραφία στη διακόσμηση