6 Συχνά Λάθη που Κάνετε όταν Κρεμάτε Κάδρα

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

6 Συχνά Λάθη που Κάνετε όταν Κρεμάτε Κάδρα

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει μόδα η διακόσμηση με πολλά κάδρα. Αν θέλετε κι εσείς να υιοθετήσετε αυτή τη μόδα, θα πρέπει να προσέξετε να αποφύγετε κάποια κλασικά λάθη. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποια είναι αυτά;

Χρησιμοποιείτε ενός μόνο μεγέθους πίνακες Όταν κρεμάτε κάδρα στους τοίχους θα πρέπει να διαλέξετε δύο ή τρία έργα που να είναι σε μεγαλύτερο μέγεθος από τα άλλα για να μπορεί το μάτι να εστιάσει κάπου. Βάλτε τα πιο μεγάλα έργα προς το κέντρο της σύνθεσης και περικυκλώστε τα με μικρότερους πίνακες.

a

Επιλέξτε πίνακες σε διάφορα μεγέθη και με διαφορετικά σχέδια που να ταιριάζουν όμως συνολικά μεταξύ τους.

Δεν σκέφτεστε το σχέδιο της σύνθεσης από πριν Πριν κρεμάσετε τα κάδρα θα πρέπει να έχετε κάνει μια προετοιμασία στον τοίχο για να δείτε πού ακριβώς και σε τι διάταξη θα κρεμάσετε τους πίνακες. Βάλτε τους πίνακες στο πάτωμα και φτιάξτε το σχέδιο, και μόνο αφού αποφασίσετε ξεκινήστε να κρεμάτε - αρχίζοντας από τους μεγάλους πίνακες.

Δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για το πώς να βάλετε τα κάδρα σας στον τοίχο.

Δεν φροντίζετε να έχετε πολλές επιλογές Για να δημιουργήσετε τη σωστή σύνθεση θα πρέπει να έχετε αρκετές επιλογές πινάκων και όχι να κρεμάσετε στην τύχη διάφορους πίνακες που έχετε. Πρέπει να υπάρχει κάποιο κοινό σημείο επαφής ή κάποιο κοινό θέμα.

Συνδυάστε πίνακες με αυτοκόλλητα με λογότυπα για πιο ιδιαίτερο styling

Συνδυάστε κάδρα και αυτοκόλλητα με λογότυπα για πιο ιδιαίτερο styling.

Ξεχνάτε το χρώμα Όταν ετοιμάζετε την σύνθεσή σας θα πρέπει να σκεφτείτε και τα κυρίαρχα χρώματα. Επιλέξτε ένα βασικό χρώμα και εμπλουτίστε με πιο παλ αποχρώσεις δίνοντας χρώμα στις κορνίζες ή βάλτε όλα τα χρώματα στο παιχνίδι και διαλέξτε πιο ουδέτερες κορνίζες.

Δεν αφήνετε τις σωστές αποστάσεις Όταν κρεμάτε τους πίνακες φροντίστε να αφήσετε τις σωστές αποστάσεις και μην κολλάτε μεταξύ τους τα έργα τέχνης γιατί το αποτέλεσμα θα είναι κουραστικό για το μάτι. Αν ένας πίνακας είναι πολύ λεπτός τότε δώστε του λίγο χώρο παραπάνω για να φανεί.

μπορείτε είτε να βάλετε τους πίνακες σε απόλυτη τάξη και ευθυγράμμιση ή να επιλέξετε ένα πιο freestyle σχέδιο

μπορείτε είτε να βάλετε τους πίνακες σε απόλυτη τάξη και ευθυγράμμιση ή να επιλέξετε ένα πιο ελεύθερο σχέδιο.

Δεν βάζετε τη φαντασία σας να δουλέψει Αν βλέποντας τη σύνθεσή σας συνειδητοποιήσετε πως κάτι δεν σας αρέσει, τότε εμπλουτίστε την και με άλλα διακοσμητικά στοιχεία όπως καθρέφτες, υλικά με διαφορετικό texture, όπως ένα μάλλινο κομμάτι ύφασμα, μονογράμματα ή και πίνακες με logos.

Επιλέγετε μόνο έτοιμους πίνακες Όταν φτιάχνετε μια σύνθεση μπορείτε να δημιουργήσετε πίνακες και μόνοι σας. Εκτυπώστε διαφημίσεις από παλαιότερες εποχές που σας αρέσουν, ή διαλέξτε αποφθέγματα που αγαπάτε. Βάλτε κορνίζα και έτσι θα έχετε τον δικό σας πίνακα όπως ακριβώς εσείς τον θέλετε.

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και σκεφτείτε δημιουργικά

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και σκεφτείτε δημιουργικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Σημαντικά Διακοσμητικά Λάθη που Κάνετε και δεν το Καταλαβαίνετε!

.

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε στη διακόσμηση. Ας δούμε πώς μπορούμε να τα αποφύγουμε με μικρές διορθωτικές κινήσεις.

Κάδρα: Οι Κανόνες που Πρέπει να Ακολουθήσετε

.

Κάδρα: Μη σας τρομοκρατεί η ιδέα να φτιάξετε ένα κολάζ με φωτογραφίες στον τοίχο. Δείτε μερικά παραδείγματα που θα σας ξεμπλοκάρουν την έμπνευση.

4 Έξυπνοι Τρόποι για να Κρύψετε τους Πίνακες του Ρεύματος και του Συναγερμού

.

Με 4 απλούς και απόλυτα οικονομικούς τρόπους θα εξαφανισθούν μια και καλή.

Χρώμα VS ταπετσαρία

.

Το ένα με άπειρες δυνατότητες χρωματικών συνδυασμών, το άλλο με πλούσια μοτίβα για να υιοθετήσετε το στυλ που σας αρέσει. Διαβάστε και αποφασίστε: Να κολλήσω ή να βάψω; Αυτά είναι τα μεγάλα... διλήμματα.

Δημιουργικό DIY: Φτιάξτε έναν Πίνακα με τα Χρώματα που έχει η Διακόσμηση σας

.

Σας έχουμε ένα φανταστικό DIY για να φτιάξετε μόνοι σας τον δικό σας πίνακα ζωγραφικής που θα ταιριάξετε με τα χρώματα της διακόσμησής σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Εξοικονόμηση Χώρου: 10 Τρόποι για να Εκμεταλευτείτε Κάθε Σημείο του Σπιτιού

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

4 DIY Διακοσμητικά που θα Μεταμορφώσουν το Μπάνιο σας