Αν Μετακομίζετε μην Πετάξετε Ποτέ ΑΥΤΑ τα Αντικείμενα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αν Μετακομίζετε μην Πετάξετε Ποτέ ΑΥΤΑ τα Αντικείμενα

Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι είναι μία διαδικασία που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι να κρατήσετε και τι να πετάξετε. Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να πετάξετε με τίποτα.

Όσο μικρό και αν είναι το καινούργιο σας σπίτι, διαβάζοντας τα παρακάτω θα διαπιστώσετε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάρετε μαζί σας τα συγκεκριμένα αντικείμενα. Δείτε ποια είναι αυτά.

Οικογενειακά κειμήλια Τα ασημένια κηροπήγια της γιαγιάς σας μπορεί να μην ταιριάζουν με το σύγχρονο και μοντέρνα διακοσμημένο σπίτι σας αλλά σίγουρα δε θέλετε με τίποτα να τα πετάξετε. Δείτε ποια είναι αυτά που πραγματικά έχουν μεγάλη αξία για εσάς και πάρτε τα και στο επόμενο σπίτι σας.

j

Mην πετάξετε φωτογραφίες, σημαντικά χαρτιά και οικογενειακά κειμήλια.

Φωτογραφίες Μπορεί να χρειαστεί να τις κάνετε ψηφιακές αλλά όπως και να’χει δε θέλετε με τίποτα να τις πετάξετε. Υπάρχουν αμέτρητα diy projects για να διακοσμήσετε το καινούριο σας σπίτι χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες που ήδη έχετε.

Μια ωραία ιδέα είναι να αγοράσετε ένα μεγάλο πλαίσιο κορνίζας (θα βρείτε σε καταστήματα που πουλάνε κορνίζες ή απλά σε ένα μεγάλο βιβλιοπωλείο), να κάνετε τρυπούλες στο μεταλλικό ή στο πλαστικό υλικό της κορνίζας και να περάσετε εσωτερικά σύρμα ώστε να μπορέσετε να κρεμάσετε με μανταλάκια (ξύλινα ή μεταλλικά) τις φωτογραφίες σας.

Φτιάξτε αυτόν τον όμορφο «πίνακα» χρησιμοποιώντας τις παλιές σας φωτογραφίες.

Φτιάξτε αυτόν τον όμορφο «πίνακα» χρησιμοποιώντας τις παλιές σας φωτογραφίες.

7 Ιδέες για να Κάνετε τις Απλές Φωτογραφίες σας Έργα Τέχνης για τον Τοίχο

Σημαντικά χαρτιά Ξεφορτωθείτε όλα τα χαρτιά που δε χρειάζεστε και κρατήστε τα έγγραφα που είναι σημαντικό να έχετε πάντα στο σπίτι σας. Έγγραφα όπως είναι τα πιστοποιητικά γέννησης και θανάτου, οι άδειες γάμου, τα συμβόλαια διαζυγίου, τα χαρτιά του σπιτιού, τα διπλώματα, τα πτυχία και τα χαρτιά του αυτοκινήτου είναι μερικά από αυτά που σίγουρα δε θα πετάξετε ποτέ.

Εφεδρικό τηλέφωνο Ποτέ δεν ξέρετε πότε θα χαλάσει το κινητό σας. Καλό είναι να έχετε και ένα εφεδρικό για τέτοιες περιπτώσεις. Όσο παλιές και να είναι οι συσκευές σας αν λειτουργούν σωστά τότε δεν υπάρχει λόγος να τις πετάξετε.

Δείτε, επίσης, 4 πράγματα στο σπίτι που θα καθαρίσουν και θα απολυμάνουν το κινητό σας.

Μοναδικά αντικείμενα που σας φέρνουν αναμνήσεις Το πρώτο δόντι του παιδιού σας, το πρώτο του μετάλλιο, το δικό σας πρώτο μετάλλιο είναι αντικείμενα που σας θυμίζουν πολλά και σίγουρα δε θέλετε να τα βγάλετε από τη ζωή σας.

Ένα βαλιτσάκι με φάρμακα και γάζες είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Ελέγξτε μόνο τακτικά ώστε να μην λήξουν τα φάρμακά σας.

Ένα βαλιτσάκι με φάρμακα και γάζες είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι. Ελέγξτε μόνο τακτικά ώστε να μην λήξουν τα φάρμακά σας.

Είδη έκτακτης ανάγκης Μερικές μπαταρίες, ένας φακός, μία σφυρίχτρα και το βαλιτσάκι με τις γάζες, το μπεταντίν και όλα τα σχετικά είναι μερικά είδη τα οποία μπορεί να χρειαστούν ανά πάσα στιγμή. Έχετέ τα πάντα όπου κι αν μένετε.

5 Πράγματα στο Φαρμακείο του Σπιτιού σας που Θεραπεύουν τα Πάντα!

Πολύ παλιά έπιπλα Πριν βιαστείτε να ξεφορτωθείτε τα παλιά σας έπιπλα δείτε μήπως γίνεται κάποιο από αυτά, με λίγη επεξεργασία, να χρησιμοποιηθεί και πάλι στο καινούριο σας σπίτι. Βάψτε, για παράδειγμα, μια παλιά συρταριέρα σε άλλη απόχρωση και αλλάξτε τις τα χερούλια. Αμέσως θα μεταμορφωθεί! Επίσης τα πολύ παλιά έπιπλα πλέον είναι στη μόδα γιατί θεωρούνται vintage. Είτε έχετε παλιά έπιπλα είτε όχι, να ξέρετε πως όλα μπορούν με την κατάλληλη επεξεργασία και βαφή να δείξουν vintage.

Βάψτε τα πόδια του παλιού σας τραπεζιού σε μια ζωηρή απόχρωση και αυτό αμέσως θα μεταμορφωθεί.

Βάψτε τα πόδια του παλιού σας τραπεζιού σε μια ζωηρή απόχρωση και αυτό αμέσως θα μεταμορφωθεί.

Σε κάθε κατηγορία ξεκινήστε κάνοντας μία ερώτηση στον εαυτό σας: “Αν μπορούσα να πάρω μόνο 3 πράγματα μαζί μου, ποια θα ήταν αυτά;” Η απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα σας δείξει ποια είναι τα αντικείμενα που έχουν μεγαλύτερη αξία για εσάς και πρέπει οπωσδήποτε να μην αφήσετε πίσω σας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπίτι στο Ενοίκιο: Όλα Όσα δεν Πρέπει να Κάνετε

.

Αν νοικιάζετε σπίτι θα πρέπει να επιλέξετε με προσοχή τα έπιπλα που θα αγοράσετε. Δείτε ποια έπιπλα να αποφύγετε και τι να επιλέξετε στη θέση τους.

Project Μετακόμιση: Οι Σωστές Κινήσεις που θα Κάνετε για να μην Ταλαιπωρηθείτε

.

Μια μετακόμιση «για πλάκα ή με σοβαρό σκοπό» λέει ο στίχος ενός παλιότερου τραγουδιού, αλλά όποιος έχει σκοπό να μετακομίσει καλύτερα να το δει σοβαρά για να γλιτώσει την ταλαιπωρία.

Δείτε τις πιο Όμορφες Διακοσμητικές Αλλαγές που Μπορείτε να Κάνετε σε Σπίτι Ενοικίου

.

Μένετε σε ενοίκιο; Δείτε 7 τρόπους για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας χωρίς να καταλάβει τίποτε ο ιδιοκτήτης.

Σπίτι σε Ενοίκιο: Ανακαλύψτε τα Έπιπλα που θα σας Ακολουθήσουν σε Κάθε Σπίτι

.

Αυτά τα έπιπλα θα δώσουν στιλ και θα ανανεώσουν τη διακόσμηση του σπιτιού σας χωρίς να χρειαστεί να πάρετε άδεια από τον σπιτονοικοκύρη.

Αυτός Είναι ο πιο Εύκολος Τρόπος για να Μετακομίζετε Μόνο με Ένα Κουτί!

.

Μετακομίστε εύκολα βάζοντας ένα κρεβάτι με στρώμα, ένα τραπέζι, ένα ποδήλατο και πολλά άλλα μόνο σε ένα κουτί!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Μεγαλύτερο Λάθος που Κάνετε Όταν Χτενίζετε τα Μαλλιά σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτούς τους Κανόνες Πρέπει να Ακολουθεί Κάθε Μπαμπάς που Έχει Κόρη!