6 Πράγματα που δεν Ξέρατε ότι Μπορείτε να Νοικιάσετε!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

6 Πράγματα που δεν Ξέρατε ότι Μπορείτε να Νοικιάσετε!

Η οικονομική στενότητα και η έλλειψη χώρου στο σπίτι σας ίσως είναι δύο από τους λόγους που δεν μπορείτε -και δεν χρειάζεται βέβαια- να αγοράσετε τα παρακάτω πράγματα. Μπορείτε απλά να τα νοικιάσετε, να κάνετε τη δουλειά σας και να τα επιστρέψετε. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά.

Εργαλεία Σίγουρα πρέπει να έχετε τα απαραίτητα εργαλεία κάθε σπιτιού. Χρειάζεται, όμως, να αγοράσετε και κάποια πιο πολύπλοκα εργαλεία τα οποία ίσως χρησιμοποιήσετε μια-δυο φορές στη ζωή σας; Η απάντηση είναι «όχι». Υπάρχουν καταστήματα (όπως είναι το hireshops.gr) τα οποία μπορούν να σας ενοικιάσουν πολύ οικονομικά ένα εργαλείο του οποίου το κόστος αγοράς είναι πολύ μεγάλο.

Ηλεκτρονικά παιχνίδια Τα ηλεκτρονικά παιχνίδια για κονσόλες όπως το Playstation 4 και το Wii είναι πολύ ακριβά αν θελήσετε να τα αγοράσετε. Ψάξτε στο διαδίκτυο και βρείτε το παιχνίδι που θέλετε μεταχειρισμένο. Διαφορετικά μπορείτε να πάτε σε κάποιο video club και να το νοικιάσετε, να το παίξετε κι αν ενθουσιαστείτε τόσο που να θέλετε να το κρατήσετε μπορείτε μετά να το αγοράσετε καινούργιο ή μεταχειρισμένο.

Δώστε Ξανά Ζωή σε 11 Καθημερινά Αντικείμενα που Συνήθως Καταλήγουν στα Σκουπίδια.

thehomeissue_enoikiasi01

Μπορείτε να βρείτε σχεδόν όποιο βιβλίο θέλετε μεταχειρισμένο, ενώ φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά και στις δημοτικές βιβλιοθήκες της χώρας.

Φορέματα και Επίσημα ρούχα Αν έχετε να πάτε σε μία επίσημη εκδήλωση (κάποια επίσημη γιορτή της εταιρίας που δουλεύετε ή κάποιο γάμο) δεν χρειάζεται να ξοδέψετε τεράστια ποσά για να αγοράσετε κάποιο ακριβό ρούχο ιδανικό για την περίσταση. Μπορείτε να βρείτε online πολλά πανάκριβα και επίσημα ρούχα τα οποία θα νοικιάσετε σε πολύ καλές τιμές. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με αξεσουάρ όπως τσάντες και παπούτσια.

Βιβλία Αν υπάρχει κάποιο βιβλίο που θέλετε να έχετε δικό σας, στο σπίτι σας, μπορείτε να το αγοράσετε. Αν, όμως, το μόνο που θέλετε είναι να το διαβάσετε μπορείτε να το δανειστείτε από τη βιβλιοθήκη της περιοχής σας (για παράδειγμα, το Ευγενίδειο Ίδρυμα έχει μια μεγάλη ποικιλία από βιβλία τα οποία μπορείτε να δανειστείτε χωρίς κανένα κόστος) και να μην ξοδέψετε καθόλου χρήματα. Πέρα από αυτό, μέσα από το amazon και το ebay μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα βιβλία σε πολύ καλές τιμές.

Αν έχετε πολλά βιβλία δείτε εδώ 5 πρωτότυπες και εναλλακτικές ιδέες για τη βιβλιοθήκη.

Αθλητικός εξοπλισμός και εξοπλισμός γυμναστηρίου Γιατί να αγοράσετε κάποιο όργανο γυμναστικής το οποίο δεν ξέρετε αν τελικά θα σας αρέσει και αν θα χρησιμοποιήσετε; Υπάρχουν καταστήματα (όπως είναι το sportstore.gr) τα οποία νοικιάζουν όργανα γυμναστικής και αθλητικό εξοπλισμό. Αν αποφασίσετε ότι τα θέλετε, μπορείτε να τα αγοράσετε κανονικά.

Εξοπλισμός για κάμπινγκ Μπορεί να είναι ακόμα μακριά το καλοκαίρι αλλά καλό είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε τι μπορείτε να κάνετε σε περίπτωση που φέτος θελήσετε να πάτε για κάμπινγκ. Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως δεν χρειάζεται να ξοδευτείτε και να αγοράσετε όλον τον εξοπλισμό που θα χρειαστείτε . Μπορείτε να τον ενοικιάσετε σε πολύ λογικές τιμές για το διάστημα των διακοπών - και να γλιτώσετε και τον χώρο αποθήκευσης τον χειμώνα!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Πράγματα που δεν Πρέπει Ποτέ Ξανά να Πετάξετε στα Σκουπίδια

.

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να ξαναπετάξετε στα σκουπίδια.

Εξοικονομήστε χρήματα και ενέργεια για όλο το σπίτι

.

Κάντε τη σωστή διαχείριση ενέργειας -και κατά συνέπεια και των χρημάτων σας- μέρος της ρουτίνας σας με εύκολες πράξεις. Διότι το πώς ζούμε μας αφορά όλους.

Δώστε Ξανά Ζωή σε 11 Καθημερινά Αντικείμενα που Συνήθως Καταλήγουν στα Σκουπίδια

.

Δείτε τρόπους να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε καθημερινά αντικείμενα τα οποία είτε έχουν χαλάσει είτε έχετε σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιείτε.

7 Τρόποι για να Κάνετε Ανανέωση στον Χώρο σας Χρησιμοποιώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

.

Χρησιμοποιήστε ό,τι έχετε ήδη για να κάνετε ανανέωση στο σπίτι σας σήμερα κιόλας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Νέο Hot Dog: Είναι Κατάμαυρο και έχει Αποτοξινωτικές Ιδιότητες

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε την Εντυπωσιακή Κατοικία του Πρωταγωνιστή του Grey's Anatomy