6 Καθημερινά Αντικείμενα που Πρέπει να Ανανεώσετε Σήμερα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

6 Καθημερινά Αντικείμενα που Πρέπει να Ανανεώσετε Σήμερα!

Υπάρχουν κάποια πράγματα μέσα στο σπίτι σας που δεν μπορούν εύκολα να ταιριάξουν στη διακόσμηση. Πρόκειται για αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά και που δεν δείχνουν και τόσο ελκυστικά. Δείτε ποια είναι αυτά και πώς να τα εντάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας κάνοντας μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές.

Μπουκαλάκι κρεμοσάπουνου Το κρεμοσάπουνο είναι απαραίτητο για το μπάνιο σας. Σε πολλά σπίτια βλέπουμε δίπλα στους νιπτήρες πλαστικά μπουκαλάκια που χαλάνε την εικόνα του μπάνιου. Μπορείτε να βρείτε σε πολύ οικονομικές τιμές όμορφα γυάλινα μπουκαλάκια, στα οποία θα αδειάζετε το σαπούνι σας για να μην το έχετε μέσα σε πλαστικές συσκευασίες που είναι αντιαισθητικές. Μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και το δικό σας χρησιμοποιώντας ένα παλιό άδειο βαζάκι μαρμελάδας.

DIY στην Κουζίνα: 7 Τρόποι για να Εκμεταλλευτείτε το Αντικείμενο που Παραμελείτε πιο Συχνά.

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα μπουκαλάκι για το σαπούνι σας από ένα παλιό βαζάκι μαρμελάδας

Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα μπουκαλάκι για το σαπούνι σας από ένα παλιό βαζάκι μαρμελάδας.

Κάδος απορριμάτων Αν και οι κάδοι απορριμάτων είναι απαραίτητοι, συνήθως είναι αντιαισθητικοί. Οπότε προσπαθήστε να τους κρύψετε. Στην κουζίνα καλό θα ήταν να αδειάσετε χώρο σε κάποιο ντουλάπι ώστε να μπορείτε να βάζετε εκεί μέσα τον κάδο. Όσον αφορά το μπάνιο που ο κάδος είναι πολύ πιο χρήσιμος και πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται δίπλα στην τουαλέτα, εδώ θα ήταν καλό να αποφύγετε να τον βάλετε μέσα σε ντουλάπι γιατί κάτι τέτοιο δεν θα είχε καμία λειτουργικότητα. Βάλτε τον κάδο δίπλα στην τουαλέτα αλλά επιλέξτε ένα όμορφο σχέδιο (ή έναν απλό inox) που να ταιριάζει με τη διακόσμηση του υπόλοιπου μπάνιου.

Υποδοχή για χαρτί υγείας Το να έχετε παρατημένο ένα χαρτί υγείας πάνω στην τουαλέτα σας είναι κάτι που ίσως και να ήταν αποδεκτό στα φοιτητικά σας χρόνια. Τώρα που έχετε ξεπεράσει προ πολλού την φάση με το στρώμα στο πάτωμα,  καλό θα ήταν να βρείτε μια πιο όμορφη λύση για να βάζετε το χαρτί υγείας. Βρείτε μια όμορφη υποδοχή για να βάλετε το χαρτί υγείας ή βάλτε ένα ντουλαπάκι δίπλα στην τουαλέτα για να το φυλάτε εκεί.

Αυτή είναι η Διακοσμητική Ανανέωση για την Τουαλέτα που Σίγουρα δεν Είχατε Σκεφτεί!

Βάλτε το χαρτί υγείας σε μια όμορφη υποδοχή και μην το ακουμπάτε απλά πάνω στο πλυντήριο ή τον νεροχύτη

Βάλτε το χαρτί υγείας σε μια όμορφη υποδοχή και μην το ακουμπάτε απλά πάνω στο πλυντήριο ή το καζανάκι.

Ηλεκτρικές συσκευές Όταν αγοράζετε μια ηλεκτρική συσκευή, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κολλήσετε επί χρόνια με το στιλ και την εμφάνιση της συσκευής σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να την ανανεώσετε προσθέτοντας αυτοκόλλητη ταινία ή ταπετσαρία, βάφοντάς την ή προσθέτοντας διακοσμητικές πινελιές. Ένα ψυγείο μπορεί να βαφτεί σε όποια απόχρωση επιθυμείτε και σε έναν φούρνο μπορεί να αλλαχθούν οι διακόπτες και να μπούνε πιο ιδιαίτερα vintage σχέδια.

Έξυπνες και Εύκολες Ιδέες για Πλήρη Ανανέωση στην Κουζίνα!

Ακόμα και οι ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να ανανεωθούν με ειδικά αυτοκόλλητα ή μπογιές

Ακόμα και οι ηλεκτρικές συσκευές μπορούν να ανανεωθούν με ειδικά αυτοκόλλητα ή μπογιές.

Χώρος κατοικίδιου Αν έχετε κατοικίδιο σίγουρα θα έχετε μεριμνήσει ώστε να έχει σε κάποιο σημείο του σπιτιού μια γωνία για να ξαπλώνει και να τρώει το φαγητό του. Αυτή η γωνία μπορεί καθημερινά να δείχνει ακατάσταστη καθώς το ζωάκι σας παίζει με το φαγητό του, με τα παιχνίδια του ή κάνει διάφορες μικροζημιές. Αγοράστε αξεσουάρ ζώων που είναι ελκυστικά και σας αρέσουν σε εμφάνιση. Το κατοικίδιό σας δεν θα καταλάβει τη διαφορά. Φροντίστε να καθαρίζετε συχνά την περιοχή ώστε να μην δείχνει πολύ ακατάστατη. Διαβάστε εδώ πώς θα κάνετε το κρεβάτι σκύλου σας να μην μυρίζει.

Μπαχαρικά Συνήθως κάθε νοικοκυρά διαθέτει ένα σωρό βαζάκια και σακουλάκια με μπαχαρικά ενώ πολλές φορές κάθε ντουλάπι έχει πάνω από 2 ή 3 μπουκαλάκια με το ίδιο είδος μπαχαρικού. Κατεβάστε τα μπαχαρικά από το ντουλάπι, ξεχωρίστε τα και οργανώστε τα ώστε να μπορείτε να τα βρίσκετε πιο εύκολα. Μπορείτε να φτιάξετε ένα ραφάκι πάνω από την ηλεκτρική κουζίνα σας και να αποθηκεύετε εκεί τα μπαχαρικά σας σε κοινή θέα. Πρόκειται για ένα τρικ που ταιριάζει πολύ στη διακόσμηση κάθε κουζίνας.

Βάλτε σε τάξη τα μπαχαρικά σας για να τα βρίσκετε πιο εύκολα και να δείχνουν πιο οργανωμένα

Βάλτε σε τάξη τα μπαχαρικά σας για να τα βρίσκετε πιο εύκολα και να δείχνουν πιο οργανωμένα.

Γωνία με πρίζες Σίγουρα υπάρχει κάποιο σημείο του σπιτιού όπου υπάρχουν ένα σωρό πρίζες και καλώδια φορτιστών ή άλλων συσκευών. Ξεμπλέξτε τα καλώδια, τυλίξτε τους φορτιστές και τοποθετήστε τους σε ένα όμορφο διακοσμητικό κουτί ή μπαουλάκι κοντά στο πολύμπριζο. Έτσι ο χώρος θα δείχνει πιο ανοιχτός, τακτοποιημένος και χωρίς τα κακάσχημα καλώδια.

Πανεύκολο Tip: Μάθετε Πώς να Ξεχωρίζετε Εύκολα τα Καλώδια.

Η ανανέωση στο σπίτι σας μπορεί να γίνει εύκολα χωρίς να χρειαστεί απαραίτητα να αλλάξετε όλη τη διαρρύθμιση. Κάνοντας μικρές αλλαγές θα δείτε πως εικόνα του σπιτιού σας θα βελτιωθεί πολύ.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το πιο Οργανωμένο Σπίτι στον Κόσμο (VIDEO)

.

Η Alejandra Costello είναι ειδική σε θέματα οργάνωσης και διαθέτει το πιο οργανωμένο σπίτι που έχετε δει ποτέ.

7 Σημεία Αποθήκευσης που δεν Χρησιμοποιείτε ενώ θα Έπρεπε

.

Μάθετε πώς να βάλετε σε τάξη όλο το σπίτι με έξτρα χώρους αποθήκευσης.

Αποκτήστε Ένα Ονειρεμένο Σπίτι Λέγοντας Αντίο σε Αυτά τα Αντικείμενα

.

Αποκτήστε το σπίτι που αξίζετε ξεκινώντας με το να ξεφορτωθείτε αυτά τα 5 πράγματα.

Οργανώστε τις Συνταγές σας για να Βρίσκετε Πάντα Αυτήν που Θέλετε!

.

Πετάξτε το τετράδιο της γιαγιάς και οργανώστε τέλεια τις συνταγές σας με αυτούς τους τρόπους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Λόγοι που ο Χρόνος με τον Εαυτό σας Κάνει Καλό στην Ψυχή σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ξεκινάτε Δίαιτα Ενόψει Καλοκαιριού; Δείτε Πόσα Κιλά Μπορείτε να Χάσετε