5+1 Ρεαλιστικές Συμβουλές Από τους Ειδικούς για να Νιώσετε Ευτυχισμένοι

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5+1 Ρεαλιστικές Συμβουλές Από τους Ειδικούς για να Νιώσετε Ευτυχισμένοι

Εν μέσω μιας παγκόσμιας πανδημίας και όλων των συνεπειών που επέφερε στη ζωή μας, είναι λογικό να βλέπεις μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Η ευτυχία ορίζεται σίγουρα διαφορετικά για τον καθένα μας, οι συμβουλές που ακολουθούν όμως είναι το mood boost που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις την καθημερινότητα με χαμόγελο.

Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου του Chicago, έδειξε πως τα επίπεδα ευτυχίας των Αμερικανών σημειώνουν αρνητικό ρεκόρ πενταετίας, κάτι που μας φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό λαμβάνοντας υπόψη την επικαιρότητα των τελευταίων μηνών και την κατάσταση που βιώνουμε. Τα καλά νέα είναι πως η ευτυχία θέλει practice, αρκεί να ακολουθήσεις τον οδηγό των ειδικών με όλα αυτά τα μικρά πράγματα που μπορούν φωτίσουν τη μέρα σου.

Γιατί Κάποιοι Άνθρωποι Κρυώνουν Περισσότερο Από τους Άλλους;

Πες ναι σε συζητήσεις

Οι ειδικοί συμφωνούν πως τείνουμε να νιώθουμε καλύτερα όταν έχουμε γύρω μας ανθρώπους. Καλέστε τις φίλες σας στο σπίτι σας, προτείνετε μια έξοδο, προσεγγίστε ακόμα και αγνώστους για παράδειγμα στο γυμναστήριο ή σε ένα μπαρ και ξεκινήστε κουβέντα. «Η κοινωνική αλληλεπίδραση αυξάνει τα θετικά συναισθήματα στους ανθρώπους, είτε είναι εξωστρεφείς, είτε εσωστρεφείς», εξηγεί η Elizabeth Dunn, PhD, καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο British Columbia.

Φτιάξε μια λίστα… ευτυχίας

Τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις χαρούμενη το πρωί; Μια απλή ερώτηση που όμως έχει μεγάλη σημασία για να συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα για τη ζωή σας. Βρείτε τι είναι αυτό που σας προσφέρει ουσιαστική χαρά, κάτι που για τον καθένα είναι διαφορετικό. Ίσως είναι οι φίλοι σας, η δουλειά σας, το παιδί σας. «Είναι πιο εύκολο να θυμόμαστε τις καλές στιγμές και να προσπαθούμε να τις ξαναδημιουργήσουμε», αναλύει η Laurie Santos, PhD, καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Yale. Σημειώστε όλες αυτές τις στιγμές στο χαρτί ή εναλλακτικά αν τις έχετε αποτυπωμένες σε φωτογραφίες, κολλήστε τες σε ένα εμφανές σημείο του σπιτιού σας για να τις βλέπετε όταν νιώθετε πως πέφτετε ψυχολογικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο elle.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για Μια Νέα Ζωή: 10 Αλλαγές που θα σας Μεταμορφώσουν Ολοκληρωτικά!

.

Να τι πρέπει να αλλάξετε στην καθημερινότητά σας για να είστε μονίμως ευτυχισμένοι!

2 Λεπτά είναι Αρκετά για να Νιώσετε Πιο Ευτυχισμένοι!

.

Την επόμενη φορά που ετοιμάζεστε να τα βάψετε... μαύρα, δοκιμάστε ένα από τα παρακάτω αποτελεσματικά τεχνάσματα για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι στη στιγμή!

5 Τρόποι για να Νιώσετε Ξανά Παιδί!

.

Έτσι θα νιώσετε την απόλυτη ευτυχία.

5 Τρικς για να Νιώσετε Ευτυχισμένοι Σήμερα!

.

Με αυτά τα τρικς θα αλλάξετε εντελώς την ψυχολογία σας σήμερα!

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

.

Νιώστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στο σπίτι σας με τη βοήθεια του φενγκ σούι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μους Σοκολάτας Χωρίς Ζάχαρη

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κέικ Λεμονιού με Φυστίκια Χωρίς Ζάχαρη