5 Πράγματα που Δείχνει η Ανακαίνιση που Κάνατε για την Προσωπικότητά σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

5 Πράγματα που Δείχνει η Ανακαίνιση που Κάνατε για την Προσωπικότητά σας

Η ανακαίνιση που κάνατε στο σπίτι σας δείχνει πολλά πράγματα για την προσωπικότητά σας. Είστε λάτρεις του φαγητού; Έχετε πολλά λεφτά και θέλετε να το δείχνετε; Είστε αισιόδοξοι; Αυτά και άλλα πολλά μπορούν να αποκαλυφθούν από τις αλλαγές που κάνατε.

Πολλά μπιχλιμπίδια και διακοσμητικά Αν το σπίτι σας είναι γεμάτο με μπιμπελό και διακοσμητικά, το πιο πιθανόν είναι να είστε άνθρωποι προσκολλημένοι στο παρελθόν. Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις, λατρεύετε τη ρουτίνα ενώ κάθε τι καινούργιο σας φοβίζει.

Μεγάλο μπαλκόνι ή αυλή Μπορεί εσείς να νομίζετε πως η παραγγελία που δώσατε για μεγάλο μπαλκόνι να σημαίνει ήρεμες συγκεντρώσεις όλης της οικογένειας, πάρτι, γεύματα και διασκεδαστικές στιγμές, στην πραγματικότητα όμως το μεγάλο μπαλκόνι υποδηλώνει πως είστε άτομο που του αρέσει ο έλεγχος, η οργάνωση και επίσης δείχνει πως αγαπάτε να δίνετε εντολές στους γύρω σας και να είστε το αφεντικό.

Tα μεγάλα μπαλκόνια ανήκουν συνήθως σε άτομα που τους αρέσει να διατάζουν τους άλλους και να είναι το αφεντικό της οικογένειας

Tα μεγάλα μπαλκόνια ανήκουν συνήθως σε άτομα που τους αρέσει να διατάζουν τους άλλους και να είναι το αφεντικό της οικογένειας.

Κατάλευκη μίνιμαλ κουζίνα Αν η κουζίνα σας είναι λευκή με μίνιμαλ διακόσμηση και σχεδόν αποστειρωμένη, τότε ένα πράγμα σημαίνει αυτό για εσάς. Φοβάστε το φαγητό! Ακόμα και αν θεωρείτε πως κάτι τέτοιο δεν είναι αλήθεια, δυστυχώς η κουζίνα σας μόλις μαρτύρησε το μυστικό σας.

Εξωτερική κουζίνα Εσείς μπορεί να θεωρείτε πως η εξωτερική κουζίνα που βρίσκεται στην αυλή σας δηλώνει πως είστε άνθρωπος με στιλ που αγαπάει να ψήνει για τους φίλους του και να φροντίζει τους γύρω του. Στην πραγματικότητα η εξωτερική κουζίνα απλά φωνάζει ότι σας αρέσει η επίδειξη!

eswterikikouzina

Οι κουζίνες που βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους υποδηλώνουν επίδειξη οικονομικής άνεσης.

Μπάνιο στρωμένο με μοκέτα σε όλο το πάτωμα Μπορεί εσείς να πιστεύετε πως είστε απλά ένας εκκεντρικός τύπος που του αρέσει η άνεση αλλά η αλήθεια είναι ότι η μοκέτα στο μπάνιο δεν συμφέρει ούτε από πλευράς αισθητικής ούτε από πλευράς υγιεινής. Άρα μάλλον δεν είστε τύπος που ακολουθεί τα trends και μάλλον ισχυρογνώμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι Λέει ο Τρόπος που Κοιμόμαστε για τον Χαρακτήρα μας

.

Είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι στον ύπνο μας από ό,τι στον ξύπνιο μας; Κι αν ναι, πώς μπορείς να καταλάβεις ποιος είσαι πραγματικά;

Τσεκάρετε τους πιο Περίεργους Χώρους που Υπάρχουν σε Σπίτια Διασήμων!

.

Δείτε τους πιο περίεργους χώρους και τα πιο αλλόκοτα δωμάτια που υπάρχουν (μόνο) σε σπίτια διασήμων.

Ο Τρόπος που Φτιάχνετε τα Μαλλιά σας Αποκαλύπτει τον Χαρακτήρα σας!

.

Δείτε πόσα πράγματα αποκαλύπτει ο τρόπος που χτενίζετε τα μαλλιά σας για την προσωπικότητά σας. Θα εκπλαγείτε με την ακρίβεια!

Αυτό Είναι το πιο Οργανωμένο Σπίτι στον Κόσμο (VIDEO)

.

Η Alejandra Costello είναι ειδική σε θέματα οργάνωσης και διαθέτει το πιο οργανωμένο σπίτι που έχετε δει ποτέ.

Ποιος Είναι ο Χαρακτήρας του Σπιτιού σας;

.

Ο εσωτερικός σας κόσμος αντικατοπτρίζεται στο σπίτι σας και εκείνο με τη σειρά αποκτά και αντανακλά την ψυχολογία που του δώσατε.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ο Οδηγός του Single για να Μην Πετάει Καθόλου Φαγητό

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 απλοί τρόποι να πείσεις το παιδί σου να φάει όσπρια