5 λόγοι που οποιαδήποτε δίαιτα και αν κάνεις θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5 λόγοι που οποιαδήποτε δίαιτα και αν κάνεις θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά

Οι γιορτές πέρασαν και ίσως να μην είσαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της ζυγαριάς σου. Όποια δίαιτα και αν επιλέξεις να κάνεις, να ξέρεις πως μπορεί να πετύχει για τους παρακάτω 5 απλούς λόγους.

#Κάνοντας δίαιτα τρως λιγότερο

Παρόλο που πολλοί διατροφολόγοι ισχυρίζονται πως οι θερμίδες δε μετράνε και δεν πρέπει να τις υπολογίζεις όταν κάνεις δίαιτα, ωστόσο όταν φας λιγότερο θα χάσεις κιλά! Όλες οι δίαιτες έχουν σαν σκοπό να σε αναγκάσουν να φας λιγότερο γι'αυτό και όποια δίαιτα και αν ακολουθήσεις θα πρέπει σίγουρα να δεις αποτέλεσμα.

#Με τη δίαιτα αποκτάς διατροφικούς κανόνες

Όλες οι δίαιτες περιλαμβάνουν ένα διατροφικό πρόγραμμα. Αυτό θα σε βάλει στο σωστό δρόμο ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις διατροφική ισορροπία. Οι περισσότερες θα σου υποδείξουν να τρως ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάτι που είναι πολύ καλό για την ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου.

#Οι περισσότερες δίαιτες απαγορεύουν τα επεξεργαμένα φαγητά

Όλες οι δίαιτες απαγορεύουν τα πολύ ανθιυγιεινά φαγητά και προτρέπουν να τρως πιο υγιεινά. Ακόμα και αν σου επιτρέπουν μία μέρα παρασπονδίας, τις υπόλοιπες μέρες απαγορεύουν γλυκά, fast food και αναψυκτικά.

#Σε προτρέπουν να τρως πιο πολύ πρωτείνη και ίνες

Η πρωτείνη δίνει ενέργεια στον οργανισμό και του μειώνει το αίσθημα πείνας. Έτσι μπορείτε να αντέχετε περισσότερο χωρίς να πεινάτε και επίσης μπορείτε να ασκείστε πιο πολύ χωρίς να κουράζεστε εύκολα.

#Σου δείχνουν τον δρόμο για μα διατηρήσεις τα κιλά σου

Συνήθως οι δίαιτες έχουν σαν σκοπό να σε βάλουν στο σωστό δρόμο, έναν δρόμο που θα ακολουθήσεις για όλη σου τη ζωή, ακολουθώντας τους βασικούς κανόνες που σου υποδεικνύουν. Εμείς όμως συνηθίζουμε να κάνουμε δίαιτες για 1-2 μήνες και μετά πέφτουμε με τα μούτρα στο φαγητό. Αυτός δεν είναι ο σωστός σκοπός της δίαιτας. Η δίαιτα σου δείχνει την κατεύθυνση της σωστής διατροφής. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να κάνεις δίαιτα για πάντα αλλά ακολουθώντας μερικούς βασικούς κανόνες μπορείς να καταφέρεις να διατηρηθείς σε ένα υγιές σώμα που θα σε βοηθήσει να έχεις και μία καλή ζωή.

Διαβάστε περισσότερα θέματα διατροφής, άσκησης και υγείας στο www.faysbook.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαχαρικά από την Κουζίνα σας με Απίστευτες Θεραπευτικές Ιδιότητες

.

Είτε φρέσκα είτε σε σκόνη, αυτά τα μπαχαρικά πρέπει να υπάρχουν πάντα στην κουζίνα σας αλλά και στο φαρμακείο σας!

5 Βήματα για να Συντηρείτε Σωστά τα Τρόφιμα

.

Είστε σίγουροι ότι συντηρείτε σωστά τα τρόφιμα σας; Όπως όλα τα πράγματα, έτσι και η τροφοθήκη έχει τους δικούς της κανόνες. Διαβάστε τι πρέπει να κάνετε και τι δεν πρέπει να κάνετε σε πέντε βήματα.

Κι Άλλα Μπαχαρικά με Απίστευτες Θεραπευτικές Ιδιότητες

.

Διαβάστε τη συνέχεια του αφιερώματος στα θεραπευτικά μπαχαρικά που δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από το σπίτι και το φαρμακείο του σπιτιού σας.

8 Συμβουλές για Δυνατή Καρδιά

.

Επειδή οι ρυθμοί της ζωής είναι γρήγοροι και το καθημερινό στρες μεγάλο, δείτε πώς μπορείτε να προστατέψετε τον οργανισμό σας και να φροντίζετε σε καθημερινή βάση την καρδιά σας ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου

Μήπως η Κουζίνα σας Σαμποτάρει τη Δίαιτα σας;

.

Πέρα από τις λιχουδιές, τα πιάτα, τα ντουλάπια ακόμα και ο φωτισμός της κουζίνας σας μπορούν να μετατραπούν σε εχθρούς της δίαιτας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015 (Μέρος Β)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα κοινά μυστικά των αδύνατων γυναικών!