5 Ξεχωριστές Ιδέες Διακόσμησης του Μέλλοντος με Υλικά του Παρελθόντος

Κατηγορίες: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, DIY - ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

5 Ξεχωριστές Ιδέες Διακόσμησης του Μέλλοντος με Υλικά του Παρελθόντος

Η τεχνολογία εξελίσσεται διαρκώς και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα αποθηκευτικά μέσα και τα περιφερειακά των υπολογιστών που είχαμε μέχρι πριν 10 χρόνια να μας είναι πλέον άχρηστα καθώς έχουν αντικατασταθεί από πιο σύγχρονα. Ευτυχώς, πολλά από αυτά γίνονται φοβερά διακοσμητικά DIY.

Οι παλιές κασέτες, τα cd, οι δίσκοι, οι δισκέτες και οι εκτυπωτές και τα scanner είναι μερικά από αυτά που δεν χρειάζεται να τα πετάξετε. Μαζί με την ανάπτυξη της τεχνολογίας αναπτύχθηκαν πολύ και τα DIY projects με αποτέλεσμα να υπάρχουν ένα σωρό ιδέες για το τι να κάνετε με τα παλιά σας τεχνολογικά μέσα.

Κασέτες Με τις παλιές κασέτες μπορείτε να φτιάξετε πολλά πράγματα αλλά η αγαπημένη μας ιδέα είναι η δημιουργία ενός διακοσμητικού τοίχου. Ένα ζευγάρι στο Λος Άντζελες έφτιαξε έναν υπέροχο τοίχο ενώνοντας κασέτες μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ιδιαίτερο και πανέμορφο.

Χρησιμοποιώντας παλιές κασέτες, φτιάξτε ένα όμορφο διακοσμητικό τοίχου

Χρησιμοποιώντας παλιές κασέτες, φτιάξτε ένα όμορφο διακοσμητικό τοίχου

CD Χρησιμοποιώντας παλιά cd τα οποία θα κομματιάσετε, μπορείτε να φτιάξετε όμορφες πιατέλες για να κερνάτε τους καλεσμένους σας γλυκίσματα και cookies. Επίσης μπορείτε να κολλήσετε την πιατέλα σε έναν κοντό κορμό δέντρου στον κήπο σας για να τον διακοσμήσετε.

Με παλιά CD που θα κομματιάσετε, μπορείτε να φτιάξετε πιατέλες κεράσματος

Με παλιά CD που θα κομματιάσετε, μπορείτε να φτιάξετε πιατέλες κεράσματος ή ένα διακοσμητικό για τον κήπο σας.

Δίσκοι Ένα φανταστικό diy project είναι να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό δίσκο και μια παλιά βάση φυτών, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό τραπεζάκι για τον κήπο ή και το σαλόνι σας. Αν η διακόσμησή σας είναι βιομηχανική τότε αυτό το τραπεζάκι με τα μεταλλικά πόδια θα ταιριάξει τέλεια στον χώρο.

Δείτε εδώ υπέροχες διακοσμητικές ιδέες για όσους αγαπούν τη μουσική.

Οι δίσκοι μπορεί να έχουν κάνει δυναμικό comeback αλλά αν έχετε κάποιον που δεν σας αρέσει πια μπορείτε να τον μετατρέψετε σε τραπεζάκι

Οι δίσκοι μπορεί να έχουν κάνει δυναμικό comeback αλλά αν έχετε κάποιον που δεν σας αρέσει πια μπορείτε να τον μετατρέψετε σε τραπεζάκι.

Εκτυπωτές Βγάζοντας μέσα από τους εκτυπωτές κάποια κομμάτια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο και όμορφο ρολόι. Αξιοποιήστε και άλλα σημεία του εκτυπωτή, όπως το πάνω μέρος του για να φτιάξετε έναν ιδιαίτερο δίσκο σερβιρίσματος.

Με τα κομμάτια από το εσωτερικό του εκτυπωτή σας μπορείτε να φτιάξετε ένα ρολόι

Με τα κομμάτια από το εσωτερικό του εκτυπωτή σας μπορείτε να φτιάξετε ένα ρολόι.

Δισκέτες Με αυτό το DIY project θα ενθουσιαστείτε. Ενώστε με κόλλα 4 δισκέτες σχηματίζοντας ένα τετράγωνο και κολλήστε άλλη μια δισκέτα σαν βάση. Βάλτε πάνω ακόμα μια δισκέτα που θα έχετε κόψει στο κέντρο ώστε να χωράει να μπει ένα βαζάκι, ένα γλαστράκι ή ένα πλαστικό δοχείο που θα έχετε κόψει ώστε να μην προεξέχει από την επιφάνεια της δισκέτας. Βάλτε φυτά μέσα στο γλαστράκι και θα έχετε ένα ξεχωριστό (και πολύ ρέτρο) διακοσμητικό για το κήπο ή για τα παράθυρα του σπιτιού σας.

Δείτε εδώ πώς να μεταμορφώσετε μια παλιά λάμπα σε ένα στιλάτο βάζο!

Χρησιμοποιώντας παλιές δισκέτες φτιάξτε διακοσμητικά γλαστράκια για τον κήπο σας

Χρησιμοποιώντας παλιές δισκέτες φτιάξτε διακοσμητικά γλαστράκια για τον κήπο σας

Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και βγάλτε στην άκρη όλα τα παλιά τεχνολογικά μέσα που δε σας χρειάζονται πια. Μελετήστε τα και βρείτε ιδέες για να τα αξιοποιήσετε κατάλληλα μέσα στο σπίτι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Όλα Όσα Μπορείτε να Κάνετε Μόνο με ένα Μπολ!

.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα απλό βαρετό μπολ. Δείτε μερικούς από αυτούς.

Συνδυάστε το Παλιό με το Καινούργιο και Καταπλήξτε!

.

Ο συνδυασμός παλιών ξύλινων αντικειμένων με σύγχρονα έπιπλα δημιουργεί χώρους με προσωπική ταυτότητα και ιστορία.

Δώστε Ξανά Ζωή σε 11 Καθημερινά Αντικείμενα που Συνήθως Καταλήγουν στα Σκουπίδια

.

Δείτε τρόπους να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε καθημερινά αντικείμενα τα οποία είτε έχουν χαλάσει είτε έχετε σταματήσει εδώ και καιρό να χρησιμοποιείτε.

DIY: Κάντε τον Τοίχο σας να Μοιάζει με Γκαλερί

.

Πρόκειται για ένα σημείο του σπιτιού σας που θα κοιτάτε με υπερηφάνεια καθώς θα είναι δημιούργημά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

DIY Μόδας: Φτιάξτε Φυσική Βαφή Ρούχων με Φρούτα και Λαχανικά

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χρωματιστό DIY: Φέρτε την Άνοιξη στα Αντικείμενα του Σπιτιού σας