Αν Ακούσετε Αυτούς τους Ήχους στο Σπίτι σας Τότε Κάτι δεν Πάει Καλά

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Αν Ακούσετε Αυτούς τους Ήχους στο Σπίτι σας Τότε Κάτι δεν Πάει Καλά

Δείτε ποιοι είναι οι 5 ήχοι που δεν πρέπει να ακούτε τα βράδια στο σπίτι σας - και τι να κάνετε για τον καθένα.

Πόσες φορές έχετε ξυπνήσει από θορύβους που προέρχονται μέσα από το σπίτι σας; Άλλες φορές νομίζετε πως έχει μπει κλέφτης, άλλες πως ένα πουλάκι έχει παγιδευτεί μέσα στο σπίτι και δεν μπορεί να βγει και άλλες ότι κάποιο φάντασμα από το παρελθόν δεν μπορεί να ζήσει μακριά σας και σας κάνει βραδινές επισκέψεις! Τα πράγματα είναι πιο απλά, αν και όχι λιγότερο τρομακτικά, δεδομένου του κόστους που μπορεί να χρειαστούν οι επισκευές!

Ακούτε νερό να τρέχει χωρίς να υπάρχουν ανοιχτές βρύσες Σίγουρα δεν υπάρχουν φαντάσματα στο σπίτι σας. Το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε είναι να δείτε αν τρέχει το καζανάκι ή κάποια βρύση. Αν όλα είναι εντάξει τσεκάρετε το πλυντήριο πιάτων και το πλυντήριο ρούχων μήπως έχουν κάποια διαρροή. Αν πάλι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τότε όντως έχετε φαντάσματα. Αστειευόμαστε! Τότε ενδέχεται να έχετε διαρροές μέσα ή έξω από το σπίτι, κάτι που θα χρειαστεί την επέμβαση υδραυλικού.

Βρείτε γιατί Τρέχει το Καζανάκι σε 3 κινήσεις.

Αν ακούτε νερό να τρέχει τα βράδια, πιθανόν κάποια βρύση σας να είναι ανοιχτή και να στάζει.

Αν ακούτε νερό να τρέχει τα βράδια, πιθανόν κάποια βρύση σας να είναι ανοιχτή και να στάζει.

Το air-condition σας τρίζει Αν το φίλτρο του air condition δεν έχει τοποθετηθεί σωστά τότε κατά πάσα πιθανότητα έχει γεμίσει βρωμιές και σκόνη. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα δυνατό τρίξιμο. Καθαρίστε καλά το φίλτρο σας όπως σας έχουμε δείξει αναλυτικά και κάθε ήχος θα σταματήσει. Επίσης, θα αυξήσετε τον χρόνο ζωής του κλιματιστικού σας. Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια!

Ακούτε γρατζουνίσματα έξω από το παράθυρό σας Μερικοί άνθρωποι μπερδεύουν τα γρατζουνίσματα που γίνονται στους τοίχους του σπιτιού από πουλιά με κάτι άλλο. Αν, κυρίως στο εξοχικό σας, ακούτε τακτικά τέτοιου είδους ήχους τσεκάρετε το εξωτερικό του. Κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιο πουλάκι που δεν έχει τι άλλο να κάνει βραδιάτικα παρά να σας ενοχλεί την ώρα που κοιμάστε. Από την άλλη μεριά -για να μιλήσουμε και λίγο πιο σοβαρά- τα πουλιά συνηθίζουν να συχνάζουν σε σημεία που υπάρχει νερό. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να ελέγξετε τις υδρορροές σας μήπως είναι βουλωμένες.

Διαβάστε εδώ ακόμη 6 άμεσες λύσεις για συνηθισμένα οικιακά προβλήματα!

Βουίζουν τα φώτα σας Αν τέλος ακούτε ένα βουητό από τα φωτιστικά σας τότε αυτό σημαίνει πως έχετε χαλαρή σύνδεση. Οι χαλαρές συνδέσεις μπορεί να προκαλέσουν σπινθήρες, βραχυκύκλωμα, ακόμα και πυρκαγιά. Μην επαναπαυτείτε αν διαπιστώσετε κάτι τέτοιο. Φωνάξτε κάποιον ειδικό να το ελέγξει.

Δεν χρειάζεται να ξημεροβραδιάζεστε δίπλα στο ψυγείο. Απλά ελέγξτε αν όλα είναι εντάξει με τη θερμοκρασία του και αν κλείνει καλά.

Δεν χρειάζεται να ξημεροβραδιάζεστε δίπλα στο ψυγείο. Απλά ελέγξτε αν όλα είναι εντάξει με τη θερμοκρασία του και αν κλείνει καλά.

7 Έξυπνα Tips για να Μειώσετε τα Καθημερινά Έξοδα Σπιτιού!

Το ψυγείο σας κάνει θορύβους Ένας από τους πιο κοινούς θορύβους είναι αυτός που κάνουν τα ψυγεία. Ειδικά τη νύχτα που υπάρχει μεγαλύτερη ησυχία, μπορεί  να ακούτε το ψυγείο σας να... παραμιλάει. Το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στη ρύθμιση της θερμοκρασίας που ίσως πρέπει να κάνετε πιο σωστά. Οπότε μην ξεχνάτε να το ρυθμίζετε τον χειμώνα και το καλοκαίρι. Επίσης ρίξτε μια ματιά στην πόρτα του ψυγείου και σιγουρευτείτε ότι τα λάστιχα είναι σε καλή κατάσταση και κλείνουν καλά.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Κόλπα για να μην Κάνει Θόρυβο το Μπλέντερ σας

.

4 tricks για να μειώσετε αισθητά τον ενοχλητικό θόρυβο που κάνει το μπλέντερ σας.

Μπαλκονόπορτες: Έτσι θα Σταματήσετε τον Ενοχλητικό Ήχο που Κάνουν Όταν Ανοίγουν

.

Δείτε πώς να εξαφανίσετε τον ενοχλητικό ήχο που κάνουν οι μπαλκονόπορτες σας.

Αυτό το Ξυπνητήρι θα το Αγαπήσετε!

.

Το καινούργιο ξυπνητήρι SensorWake που κατέκτησε την Google θα σας ξυπνήσει χωρίς καν να χτυπήσει.

Διακοσμήστε με Στιλ τον Τοίχο Πάνω από το Κρεβάτι με Αυτούς τους Τρόπους

.

Ο τοίχος πάνω από το κρεβάτι συχνά μένει "ακάλυπτος". Δείτε μερικές ιδιαίτερες προτάσεις για να κάνετε το υπνοδωμάτιο το πιο προχωρημένο δωμάτιο του σπιτιού.

«Το σπίτι μου δεν έχει καθόλου ηχομόνωση. Τι μπορώ να κάνω»;

.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για καλύτερη ηχομόνωση στο σπίτι σας από την απάντηση που δώσαμε στην Ράνια Κολιού από τη Λαμία.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σκισμένα Καλσόν; Μην τα Πετάξετε! Μάθετε 5 Τρόπους να τα Χρησιμοποιήσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να Βάψετε τα Μαλλιά σας με Nutella (VIDEO)