5 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να γίνεις χαρούμενος τώρα

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

5 εύκολοι και γρήγοροι τρόποι για να γίνεις χαρούμενος τώρα

Μην σπας το κεφάλι σου... Υπάρχει και ο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις τη διάθεσή σου.

Πόσο απλή μπορείς να κάνεις τη ζωή σου; Κοιτάζοντας τον ουρανό, χαρίζοντας στον εαυτό σου δέκα λεπτά διαλογισμού ή ακόμα και λίγα λεπτά απόλυτης ησυχίας. Ναι, αυτή την ησυχία που ψάχνεις για να χαλαρώσεις το πνεύμα σου και να αδειάσεις το κεφάλι σου, μπορείς πλέον να την αποκτήσεις. Είναι τόσο απλός ο τρόπος που θα εκπλαγείς γιατί τόσο καιρό δεν το έχεις δοκιμάσει. Να λοιπόν 5 απλοί καθημερινοί τρόποι που μπορούν να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις την ισορροπία μέσα σου.

1. Χάρισε στον εαυτό σου λίγη ησυχία

Η σιωπή σημαίνει διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Οι πρωινές ώρες, ένα ήρεμο τοπίο, η στιγμή που βγάζεις το κλειδί από το αυτοκίνητό σου αλλά και ένα τακτοποιημένο δωμάτιο είναι μερικά μέρη όπου μπορείς να απολαύσεις κάποιες στιγμές σιωπής τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα. Αξίζει και το αξίζεις.

2. Κάνε ένα πράγμα τη φορά

Οση πεποίθηση κι αν έχεις να ξέρεις ότι μόνο το 2,5% περίπου των ανθρώπων, έχουν τη δυνατότητα να εστιάσουν αποτελεσματικά σε περισσότερες από μία δουλειά την ίδια στιγμή. Αυτό σημαίνει πως το 97,5% δυσκολεύεται να κάνει πολλά πράγματα μαζί. Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να μπορέσει να επικεντρωθεί σε αυτά που έχουν σημασία.

3. Μην προσπαθείς τόσο σκληρά

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια εκπληκτική πρόταση, αλλά ένα από τα πράγματα που μαθαίνουμε μέσα από το διαλογισμό είναι ότι αναγκάζοντας το μυαλό να προσπαθήσει σκληρά να κάνει κάνει συχνά είναι αντιπαραγωγικό. Προσπάθησε αλλά με έναν διαφορετικό τρόπο πιο ήρεμο. Σκέψου έναν αθλητή ή έναν καλλιτέχνη που σου αρέσει. Δεν είναι πιο εύκολο; Είναι το επίπεδο της χαλάρωσης που ψάχνεις.

Συνεχίστε στο www.followme.gr και ανακαλύψτε πολλές ακόμα ιδέες, προτάσεις και ρεπορτάζ αγοράς που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015 (Μέρος Β)

.

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας, σας παρουσιάζουμε έξι επιπλέον συνταγές ευτυχίας τρόπους για να ξεκινήσετε τη χρόνια με θετικό πρόσημο.

Φέρτε την Ευτυχία στο Σπίτι σας με τη Βοήθεια του Φενγκ Σούι

.

Νιώστε πιο ευτυχισμένοι και χαρούμενοι στο σπίτι σας με τη βοήθεια του φενγκ σούι.

Νο stress: 5 Πράγματα που Μπορείτε να Κάνετε για να Απαλλαγείτε από το Άγχος!

.

Βγάλτε το άγχος από τη ζωή σας με αυτούς τους απλούς τρόπους!

Κάνε το γραφείο σου ένα μέρος ευεξίας και χαλάρωσης

.

Δείτε πώς να κάνετε το γραφείο σας ένα μέρος ευεξίας και χαλάρωσης.

Μικρές Συνταγές Ευτυχίας για το 2015 (Μέρος Α)

.

σας προτείνουμε μικρές συνταγές ευτυχίας που δρουν τονωτικά για την ψυχολογία σας και θα σας βοηθήσουν να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 ανοησίες που μπορεί να σου καταστρέψουν τη μέρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το πιο Παράξενο Τραπέζι Συνεδριάσεων στον Κόσμο
More in PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
7 ανοησίες που μπορεί να σου καταστρέψουν τη μέρα

Αυτές είναι οι 7 ανοησίες που μπορεί να σου καταστρέψουν την ημέρα.

Close