Απίστευτα Υπνοδωμάτια με Μίνιμαλ Διακόσμηση που θα σας Αφήσει Άφωνους

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Απίστευτα Υπνοδωμάτια με Μίνιμαλ Διακόσμηση που θα σας Αφήσει Άφωνους

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας, ένας χώρος όπου ξεκουραζόμαστε, ονειρευόμαστε και οραματιζόμαστε το μέλλον μας. Πρέπει λοιπόν να διακοσμείται με πολύ προσοχή και καθόλου βιασύνη. Η μίνιμαλ διακόσμηση τους ταιριάζει αλλά χρειάζεται προσοχή για να μη δείχνει ψυχρή.

Ένα δωμάτιο μπορεί να είναι μίνιμαλ ακόμα και με πιο ιδιαίτερη διακόσμηση. Σημασία έχει να διαθέτει απλές γραμμές, όμορφα κοψίματα, απλά έπιπλα και παλ χρώματα.

Προσθήκη ταπετσαρίας Αυτό το δωμάτιο διαθέτει ένα πολύ άνετο κρεβάτι και χρυσά φωτιστικά. Η εικόνα που έχει τοποθετηθεί κατά μήκος όλου του τοίχου δίνει ζωντάνια στον χώρο και τον κάνει να φαίνεται πιο μυστηριώδης. Ο χώρος παραμένει μίνιμαλ στη διακόσμησή του αλλά τονίζεται με την έντονη ταπετσαρία και αποκτάει τύπο.

Έν δωμάτιο μπορεί να παραμένει μίνιμαλ ακόμα και με μια έντονη ταπετσαρία

Ένα δωμάτιο μπορεί να παραμένει μίνιμαλ ακόμα και με μια έντονη ταπετσαρία.

Συνδυασμός ξύλου και λευκού Αυτός ο συνδυασμός είναι ό,τι πιο ασφαλές μπορείτε να κάνετε όταν διακοσμείτε το υπνοδωμάτιό σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Επιλέξτε απλά ξύλινα έπιπλα και βάψτε τον τοίχο σας λευκό ή καταλήξτε σε μια γκρι απόχρωση για έξτρα στιλ.

thehomeissue_ksylo

Αυτό το υπνοδωμάτιο μας αρέσει πολύ!

Συνδυασμός μπλε με πορτοκαλί Αν συνδυάσετε τις κατάλληλες αποχρώσεις μπλε και πορτοκαλί θα έχετε ένα πολύ χαλαρωτικό και όμορφο υπνοδωμάτιο. Μια σκούρα απόχρωση μπλε και μια απαλή απόχρωση πορτοκαλί θα αναδείξουν το δωμάτιό σας και θα του προσθέσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Η ταπετσαρία στο πίσω μέρος του τοίχου με το ομιχλώδες δάσος δίνει ρομαντισμό στον χώρο και δημιουργεί την τέλεια χαλαρωτική ατμόσφαιρα που αναζητάμε σε κάθε δωμάτιο.

Αν επιλέξετε τις κατάλληλες αποχρώσεις μπλε και πορτοκαλί μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ χαλαρωτικό και όμορφο δωμάτιο

Αν επιλέξετε τις κατάλληλες αποχρώσεις μπλε και πορτοκαλί μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πολύ χαλαρωτικό και όμορφο δωμάτιο.

Κάντε επίκεντρο το κρεβάτι Το κρεβάτι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα υπνοδωμάτιο. Βάλτε το στο κέντρο του δωματίου και προσθέστε ένα πολύ καλό στρώμα και ωραία μαξιλάρια. Προσθέστε ράφια σε ιδιαίτερα γεωμετρικά σχήματα για να δώσετε περισσότερο στιλ στο δωμάτιο. Ένα φωτιστικό που φτάνει μέχρι χαμηλά και είναι κρεμασμένο από το ταβάνι μπορεί να αποτελέσει μια ιδιαίτερη ιδέα διακόσμησης που ωστόσο καλό θα ήταν να μην τοποθετηθεί σε παιδικό δωμάτιο.

Συνδυάστε το άνετο κρεβάτι σας με ράφια σε ιδιαίτερα γεωμετρικά σχέδια

Συνδυάστε το άνετο κρεβάτι σας με ράφια σε ιδιαίτερα γεωμετρικά σχέδια.

Αντιθέσεις Ένας λευκός τοίχος συνδυασμένος με ένα μαύρο κρεβάτι είναι ένας πολύ όμορφος και ιδιαίτερος συνδυασμός. Βάλτε στον χώρο σας και μερικά μίνιμαλ φωτιστικά και δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο για να δημιουργήσετε τον πιο ονειρικό χώρο.

thehomeissue_krevati01

Λευκό με μαύρο: Ο τέλεις συνδυασμός!

Μαρμάρινο πάτωμα Το μάρμαρο όπως σας έχουμε πει αρκετές φορές, είναι μόδα και μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα τους δωματίου σας. Οι περισσότεροι δεν το προτιμούν γιατί είναι ένα κρύο υλικό. Σε συνδυασμό με γκρι διακόσμηση, το μάρμαρο, αναδεικνύεται τελείως διαφορετικά και αποκτάει χαρακτήρα. Επικεντρώστε τη διακόσμησή σας πάνω στο χρώμα του λευκού και του γκρι και δημιουργήστε ένα μίνιμαλ και πολύ όμορφο υπνοδωμάτιο που θα αποπνέει πολυτέλεια. Αν δε βάλετε και 1-2 ξύλινα έπιπλα θα αντισταθμίσουν το κρύο του μαρμάρου με το θερμό υλικό τους.

Το μάρμαρο ταιριάζει πολύ με μεταλλικές αποχρώσεις και κυρίως γκρι και ασημί

Το μάρμαρο ταιριάζει πολύ με μεταλλικές αποχρώσεις και κυρίως γκρι και ασημί.

Δωμάτιο με θέα Αν κάποιος χώρος στο σπίτι σας διαθέτει θέα τότε κάντε αυτόν τον χώρο υπνοδωμάτιο. Η θέα αποτελεί από μόνη της στοιχείο διακόσμησης καθώς είναι σαν να έχετε μια ζωντανή ταπετσαρία στον τοίχο σας. Βάλτε στο δωμάτιο ένα όμορφο και άνετο κρεβάτι και ένα κομοδίνο και δε θα χρειαστείτε τίποτα άλλο.

Διαβάστε εδώ περισσότερες απλές συμβουλές για ένα minimal σπίτι.

Έν δωμάτιο με όμορφη θέα δεν χρειάζεται επιπλέον διακόσμηση

Έν δωμάτιο με όμορφη θέα δεν χρειάζεται επιπλέον διακόσμηση.

Το πιο μίνιμαλ δωμάτιο Αν είστε φαν του μινιμαλισμού τότε βάλτε ένα άνετο κρεβάτι στο υπνοδωμάτιό σας, προσθέστε δύο κομοδίνα με όμορφα φωτιστικά και επεξεργαστείτε με κάποιο τρόπο τον τοίχο πίσω από το κρεβάτι για να προσθέσετε έξτρα στιλ. Αντί για κεφαλάρι πίσω από το κρεβάτι μπορείτε να προσθέσετε έναν όμορφο πίνακα.

Αν είστε φαν της πολύ μίνιμαλ διακόσμησης τότε επιλέξτε ένα όμορφο και άνετο κρεβάτι, προσθέστε ένα μαλακό χαλί, δύο φωτιστικά και ενισχύστε το στιλ του δωματίου κάνοντας κάποια τεχνοτροπία στον τοίχο σας

Αν είστε φαν της πολύ μίνιμαλ διακόσμησης τότε επιλέξτε ένα όμορφο και άνετο κρεβάτι, προσθέστε ένα μαλακό χαλί, δύο φωτιστικά και ενισχύστε το στιλ του δωματίου κάνοντας κάποια τεχνοτροπία στον τοίχο σας

Κρεβάτι στον αέρα Και μόνο να επιλέξτε ένα ιδιαίτερο κρεβάτι δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο. Αυτό από μόνο του θα κλέβει την παράσταση. Η παρακάτω κρεβατοκάμαρα είναι ο ορισμός του μίνιμαλ και μας αρέσει πολύ. Στον χώρο δεν υπάρχει ουσιαστικά σχεδόν κανένα διακοσμητικό πέρα από δύο λευκά βάζα και μια κορνίζα αλλά αυτό δεν το κάνει λιγότερο εντυπωσιακό και όμορφο.

thehomeissue_krevati

Δεν χρειάζεται να γεμίσετε τον χώρο σας διακοσμητικά για να δείχνει όμορφος.

Χαμηλά έπιπλα Τα χαμηλά έπιπλα δίνουν από μόνα τους στιλ σε έναν χώρο και ταιριάζουν σε μίνιμαλ υπνοδωμάτια. Επιλέξτε κρεβάτι που σχεδόν αγγίζει το πάτωμα και κομοδίνα σε όμοιο ύψος. Βάλτε στον τοίχο μια gallery από όμορφα κάδρα και τοποθετήστε στον τοίχο έναν καθρέφτη. Μπορείτε να βάλετε στο πάτωμα ένα φωτιστικό ή να προσθέσετε έναν όμορφο πολυέλαιο.

Τα χαμηλά έπιπλα δίνουν στιλ από μόνα τους σε έναν χώρο

Τα χαμηλά έπιπλα δίνουν στιλ από μόνα τους σε έναν χώρο

Η μίνιμαλ διακόσμηση δεν συνεπάγεται απαραίτητα άδειους χώρους. Μπορείτε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας επιλέγοντας μίνιμαλ διακόσμηση χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορείτε να προσθέσετε μια όμορφη ταπετσαρία και μερικά ιδιαίτερα έπιπλα.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα Έπιπλα που θα Κάνουν το Σαλόνι σας να Δείχνει πιο Μεγάλο

.

Δείτε πώς θα επιλέξετε σωστά τα έπιπλα για ένα μικρό καθιστικό ώστε να μην καταλαμβάνουν όλο τον χώρο.

Όλα όσα Πρέπει να Έχει μια Κρεβατοκάμαρα Ζευγαριού!

.

Θέλετε να φτιάξετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας; Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτά τα 6 πράγματα που κάθε ζευγάρι πρέπει να έχει στην κρεβατοκάμαρά του.

Μικρό Διαμέρισμα: Έξυπνες Ιδέες για να το «Μεγαλώσετε»!

.

Δείτε οικονομικές και απλές Ιδέες και λύσεις για να μεταμορφώσετε το μικρό σας διαμέρισμα!

Υπνοδωμάτιο: Ανανεώστε το με τις Τάσεις του Φθινοπώρου!

.

Δώστε αέρα ανανέωσης στο υπνοδωμάτιο με τους πιο οικονομικούς και στιλάτους τρόπους!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Black Week στη RAVENNA! Mέχρι τις 29 Νοεμβρίου Έως και -60%

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

10+1 Τρόποι για να Μεταμορφώσετε την Κουζίνα σας σε 60 Λεπτά
More in ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ
Black Week στη RAVENNA! Mέχρι τις 29 Νοεμβρίου Έως και -60%

Οι εκπτώσεις είναι πολύ μεγάλες στην Black Week της RAVENNA!

Close