Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε πριν Αγοράσετε Στρώμα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Όλα Όσα Πρέπει να Προσέξετε πριν Αγοράσετε Στρώμα

Πέντε βήματα που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη σωστή επιλογή στρώματος για να πέφτετε στα μαλακά όταν κοιμάστε.

Μήπως όταν σηκώνεστε το πρωί πονάτε ή είστε πιασμένοι; Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε εύκολα και δεν νιώθετε να ξεκουράζεστε πραγματικά; Αν εμφανίζετε αυτά τα συμπτώματα, ίσως είναι καιρός να αλλάξετε στρώμα. Καθορίστε το ποσό που μπορείτε να διαθέσετε και προσδιορίστε τις ανάγκες σας προτού βγείτε στην αγορά, ειδικά αν υπάρχουν θέματα υγείας.

shut_homeissue_stwmaswsto2-2x

Αν δεν ξεκουράζεστε πραγματικά κατά τη διάρκεια του ύπνου, θα νιώθετε όλη την ημέρα κουρασμένοι.

Εργασία για το σπίτι Είναι πολύ σημαντικό να μετρήσετε το κρεβάτι σας για να γνωρίζετε τις ακριβείς διαστάσεις του στρώματος που πρέπει να αγοράσετε. Σκεφτείτε ποια είναι τα «θέματα» που έχει το υπάρχον στρώμα και φτιάξτε μια λίστα με τα Υπέρ και τα Κατά.

Ο πιο Τέλειος Τρόπος για να Καθαρίσετε το Στρώμα σας Είναι Αυτός (video)

Βόλτα στα μαγαζιά Η έρευνα στα μαγαζιά μπορεί να ξεκινήσει προτού ακόμα βγείτε στον δρόμο. Ρωτήστε φίλους και συγγενείς που εμπιστεύεστε. Επίσης, κάντε μια πρώτη έρευνα στο διαδίκτυο, ώστε να είστε εξοικειωμένοι με την ορολογία και τα νέα υλικά και να μην είστε απροετοίμαστοι όταν βρεθείτε αντιμέτωποι με τις διάφορες επιλογές στα καταστήματα. Μην διστάσετε να ζητήσετε αναλυτικές πληροφορίες και απαντήσεις σε όλες τις απορίες σας γιατί μην ξεχνάτε ότι θα κοιμάστε εκεί για τα επόμενα (ίσως και δέκα) χρόνια.

thehomeissue_strwma01

Μην αγοράσετε ποτέ στρώμα χωρίς πρώτα να το δοκιμάσετε.

Test-drive οπωσδήποτε Δεν γίνεται να αγοράσετε ένα στρώμα δίχως να ξαπλώσετε πάνω του. Βγάλτε τα παπούτσια σας και δοκιμάστε αρκετές διαφορετικές θέσεις για να νιώσετε τις διαφορές στο σώμα σας.

Διαβάστε επίσης:

Ετυμηγορία Ακόμα κι αν νομίζετε ότι έχετε καταλήξει στην επιλογή σας, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να το ξαναδοκιμάσει. Το σώμα έχει μνήμη, κι αν για κάποιο λόγο κάτι σας είχε ενοχλήσει αλλά δεν το είχατε εντοπίσει, τώρα είναι η στιγμή που μπορεί να σας αποκαλυφθεί.

f

Ξεκινήστε κάνοντας μια πρώτη έρευνα στο διαδίκτυο και συνεχίστε με μια πολύ καλή έρευνα στα μαγαζιά.

Διακοπές στο σπίτι Είχατε ενθουσιαστεί ποτέ με το στρώμα σε κάποιο ξενοδοχείο; Αν είχατε τσεκάρει το στρώμα αναζητήστε την εταιρεία, διαφορετικά μπείτε στο site του ξενοδοχείου και δείτε ποια εταιρεία το προμηθεύει. Στην χειρότερη περίπτωση, στείλτε ένα mail και ρωτήστε τους. Αν πραγματικά αναπολείτε εκείνον τον ύπνο -και η τιμή του δεν είναι απαγορευτική- έχετε ήδη τη λύση στο πρόβλημά σας. Μην ξεχνάτε ότι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον δύο βραδιές, οπότε το σώμα σας σάς έχει δείξει ήδη αν πέρασε καλά με το στρώμα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρείτε το στρώμα που σας ταιριάζει (video)

.

Ένα καλό στρώμα έχει την ικανότητα να ξεκουράζει το σώμα και κατά συνέπεια βοηθά και το μυαλό να χαλαρώσει. Δείτε τους διαφορετικούς τύπους στρωμάτων και επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς.

Παιδικό στρώμα

.

Τα μωρά περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο κρεβάτι τους, γι’ αυτό ένα καλό παιδικό στρώμα είναι απαραίτητο.

Ένα στρώμα με... τύπο

.

Για να μη μετράτε προβατάκια από την κούραση και την αϋπνία. Διαλέξτε τον κατάλληλο τύπο στρώματος (οικολογικό, latex, νερού, αφρού, αέρα) και όνειρα γλυκά!

O πιο Έξυπνος Τρόπος για να Διπλώσετε το Σεντόνι με Λάστιχο (VIDEO)

.

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος σύμφωνα με την Martha Stewart για να διπλώσετε το σεντόνι με λάστιχο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γωνιακός Καναπές: Έτσι Πρέπει να τον Τοποθετείτε στο Σαλόνι σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Τα ρούχα μου μυρίζουν τσιγάρο. Τι να κάνω;»