4 Πράγματα που Αρνείστε να Αλλάξετε στο Σπίτι σας Γιατί Είναι Μπελάς

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

4 Πράγματα που Αρνείστε να Αλλάξετε στο Σπίτι σας Γιατί Είναι Μπελάς

Δείτε ποια είναι τα προβλήματα για τα οποία συχνά λέτε ψέμματα στον εαυτό σας για να μην τα αλλάξετε, και πώς να τα λύσετε.

Υπάρχουν κάποια προβλήματα που όλοι έχουμε στο σπίτι μας και προτιμάμε να γυρίζουμε το βλέμμα μας προς την αντίθετη κατεύθυνση προκειμένου να μην ασχοληθούμε με αυτά. Αυτά τα προβλήματα συνήθως θα τα συναντήσετε σε κάθε νοικοκυριό και παρόλο που μπορούν εύκολα να αντιμετωπιστούν συνεχίζουμε να τα αποφεύγουμε αφήνοντας τα να αιωρούνται στην άκρη του μυαλού μας επί μήνες ή και χρόνια λέγοντας ψέμματα στον εαυτό μας πως θα τα διορθώσουμε άμεσα.

Ντουλάπες γεμάτες με άχρηστα πράγματα Αν κάποιος ψάξει την ντουλάπα σας υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρει μπλούζες και παντελόνια που φορούσατε στο λύκειο. Για ποιο λόγο τα κρατάτε; Συνήθως ο περισσότερος κόσμος κρατάει παλιά ρούχα για δύο λόγους. Είτε λόγω συναισθηματικής αξίας, είτε λόγω της πεποίθησης ότι θα ξαναχωρέσει σε αυτά τα ρούχα κάποια στιγμή στο μέλλον. Για να σας καταρρίψουμε και τις δύο αυτές σκέψεις, οι αναμνήσεις των παιδικών, εφηβικών και φοιτητικών σας χρόνων θα συνεχίσουν να υπάρχουν ακόμα κι αν πετάξετε αυτά τα ρούχα. Επίσης, αν καταφέρετε να χάσετε κιλά, να είστε σίγουροι πως θα είστε τόσο χαρούμενοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση που δε θα θέλετε να φορέσετε παλιά ρούχα αλλά θα θέλετε να αναδείξετε το υπέροχο σώμα σας με ολοκαίνουργια.

Βάλτε σε τάξη τις ντουλάπες και πετάξτε όσα πιο πολλά πράγματα μπορείτε

Βάλτε σε τάξη τις ντουλάπες και πετάξτε ή χαρίστε όσα πιο πολλά πράγματα μπορείτε.

Δεν έχετε καλό σύστημα οργάνωσης Όσο δεν έχετε καλό σύστημα οργάνωσης, δεν πρόκειται να καταφέρετε πολλά πράγματα στο σπίτι σας. Για να υπάρχει τάξη στη ζωή σας, πρέπει πρώτα να έχετε τάξη στο σπίτι σας. Δεν είναι τυχαίο που λένε πως όταν σε μια γυναικεία τσάντα επικρατεί το χάος, τότε χάος επικρατεί και στη ζωή της. Το ίδιο ισχύει και με το σπίτι σας. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα καθαρισμού και τάξης και τηρήστε το. Θα δείτε μεγάλες αλλαγές τόσο στην ψυχολογία σας όσο και στη ζωή σας.

Κρατάτε πράγματα από παλιές ασχολίες σας Αν στα 19 σας διοργανώνατε τα πιο τρελά πάρτι κι έχετε γεμίσει τα ντουλάπια με σφηνοπότηρα, δεν σημαίνει πως πρέπει να κάνετε το σπίτι σας αποθήκη παλαιοτέρων χόμπι. Πετάξτε ό,τι δεν χρησιμοποιείτε πια για να κάνετε χώρο για νέα πράγματα στη ζωή σας. Θέλετε να μένετε μια ζωή με τις αναμνήσεις και να μην αφήνετε νέες περιπέτειες να μπούνε στη ζωή σας; Πετάξτε την παλιά σας ζωή και ξεκινήστε να δημιουργείτε νέες ασχολίες και χόμπι.

10 Πράγματα που δεν Πρέπει να Ξαναβάλετε Σπίτι σας Μετά τα 30!

Η τάξη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο σε ένα σπίτι και μπορεί να διώξει πολλές από τις έννοιες σας

Η τάξη είναι πολύ σημαντικό στοιχείο σε ένα σπίτι και μπορεί να διώξει πολλές από τις έγνοιες σας.

Τα εργαλεία καθαρισμού είναι βρώμικα Όσες φορές πάτε να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, το μπάνιο, την κουζίνα ή τα μπαλκόνια, διαπιστώνετε πως τα σφουγγάρια, οι πετσέτες και οι βούρτσες που χρησιμοποιείτε είναι πενταβρώμικες. Παρόλα αυτά τα χρησιμοποιείτε και πάλι πείθοντας τον εαυτό σας πως θα τα καθαρίσετε την επόμενη φορά. Δεν γίνεται όμως να καθαρίζετε ένα σπίτι με βρώμικα προϊόντα καθαρισμού. Οι επιφάνειες δεν θα καθαριστούν καλά και εσείς θα έχετε μια ακόμα έννοια στο κεφάλι σας. Καθίστε μισή ωρίτσα και καθαρίστε όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιείτε για να μην δουλεύετε χωρίς αποτέλεσμα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οργανώστε τις Συνταγές σας για να Βρίσκετε Πάντα Αυτήν που Θέλετε!

.

Πετάξτε το τετράδιο της γιαγιάς και οργανώστε τέλεια τις συνταγές σας με αυτούς τους τρόπους.

Tips για Καλύτερη Οργάνωση της Ντουλάπας τον Σεπτέμβριο

.

Επαγγελματικά tips για να οργανώσετε τέλεια τη ντουλάπα σας.

4 Τρόποι για να Τακτοποιήσετε το Σπίτι σας με Μηδέν Άγχος και Κούραση

.

Τακτοποιήστε το σπίτι σας γρήγορα και με μηδενικό άγχος με τα ζεν κόλπα που σας προτείνουμε.

7 Πολύ Χρήσιμες Συνήθειες των Οργανωτικών Ανθρώπων

.

Έτσι θα οργανώσετε μια για πάντα το σπίτι σας -και τη ζωή σας- με 7 πολύ απλές συνήθειες.

Βρείτε Αυτό που Χάσατε Μέσα στο Σπίτι με τον πιο Απλό Τρόπο

.

Με αυτή τη μέθοδο θα βρείτε εγγυημένα αυτά που έχετε χάσει μέσα στο σπίτι.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Πράγματα που σας Παχαίνουν (χωρίς να... τρώτε)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Απίστευτο Σπίτι του Leonardo DiCaprio στο Παλμ Σπρινγκς!