4 διπλωματικοί τρόποι για να διαχειριστείς την πρώην του

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

4 διπλωματικοί τρόποι για να διαχειριστείς την πρώην του

Εκτός από να μετρήσεις ως το δέκα...

«Πρώην». Mεγάλο κεφάλαιο για ένα άτομο και ακόμη πιο μεγάλο για ένα ζευγάρι. Αν, λοιπόν, δεν είστε καιρό με το σύντροφό σου και η πρώην του εμφανίζεται με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς, αυτοί οι 4 τρόποι θα σε βοηθήσουν να τη διαχειριστείς σωστά!

1. Μην κάνεις ποτέ σκηνή για την πρώην του.Ειδικά αν σου έχει ξεκαθαρίσει πως έχουν τελειώσει οριστικά, τότε μην δείξεις πως την θεωρείς εμπόδιο και γενικά μην την υπολογίζεις τόσο πολύ. Ρώτα γι ‘αυτήν διακριτικά και προσπάθησε να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του συντρόφου σου, ώστε να σου λέει τα πάντα –σχεδόν- και το κυριότερο… να μην σου λέει ψέματα.

Τι Δείχνει η Στάση Ύπνου για τη Σχέση σας;

2. Μην προσπαθήσεις -σε καμία περίπτωση- να γίνετε φίλες. Είναι μέλος της παρέας του και τη συναντάτε τακτικά; Μην προσπαθήσεις να γίνεις φίλη με την πρώην του, ώστε να του δείξεις πόσο "μπροστά" είσαι . Το παρελθόν είναι παρελθόν και το μέλλον είναι μέλλον. Δεν τα συγχέουμε. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις μία τυπική σχέση μαζί της.

Διαβάστε εδώ ποια είναι τα 6 πράγματα που κάθε ζευγάρι πρέπει να έχει στην κρεβατοκάμαρά του.

3. Μην την αναφέρεις συνέχεια. Το θέμα είναι να ξεχαστεί -όσο περισσότερο γίνεται- αυτό που είχαν. Αυτό βέβαια δεν πετυχαίνεται μόνο με το να μην μιλάς για εκείνη καθόλου, αλλά και με το να τον κερδίσεις πνευματικά και σεξουαλικά. Αν ωστόσο έχεις την κακιά συνήθεια να την αναφέρεις με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τότε σε διαβεβαιώνουμε πως όχι μόνο δεν θα απαλλαγείς από την παρουσία της, αλλά θα πετύχεις να σας συγκρίνει το αγόρι σου σε αρκετά πράγματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.allyou.gr καθώς και περισσότερα θέματα που αφορούν τις σχέσεις και το σεξ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

7 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ στον σύντροφό σου!

.

Αυτές είναι οι 7 ερωτήσεις που δεν πρέπει να κάνετε ποτέ στον σύντροφό σας.

Γιατί ο χωρισμός είναι πιο δύσκολος για έναν άντρα;

.

Γιατί είναι πιο δύσκολος ο χωρισμός για τους άντρες;

Μάθετε Ποιο Χρώμα στους Τοίχους σας Καταστρέφει τη Σεξουαλική σας Ζωή!

.

Αν πιστεύετε πως η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι επαρκής, κατηγορήστε αυτόν που διάλεξε το χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η Google στη Ζυρίχη έχει τα πιο Cool Γραφεία στον Κόσμο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τα 5 είδη σεξ που πρέπει να κάνεις πριν παντρευτείς!