3 Κανόνες για Οικονομικά Δώρα Γάμου

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

3 Κανόνες για Οικονομικά Δώρα Γάμου

Όταν έρχεται η ώρα να αγοράσετε δώρα γάμου, συνήθως αγχώνεστε για το τι θα αγοράσετε. Είτε πρόκειται για τον γάμο ενός απλού γνωστού ή για αυτόν του αδελφού σας υπάρχουν κάποιοι κανόνες που καλό είναι να ξέρετε. Γνωρίζοντας αυτούς τους τρεις κανόνες θα σας φύγει λίγο το άγχος της επιλογής του τέλειου δώρου.

Ωραίο δώρο δεν σημαίνει ακριβό δώρο Αυτό που πρέπει να εμπεδώσετε όταν ψάχνετε για ένα γαμήλιο δώρο είναι πως δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι πανάκριβο για να είναι ωραίο. Αν υπάρχει λίστα γάμου επιλέξτε κάτι που ανταποκρίνεται στα οικονομικά σας. Αλλά ακόμα και αν υπάρχει λίστα, δε σημαίνει πως είναι υποχρεωτικό να πάρετε δώρο από εκεί. Μπορείτε να σκεφτείτε μια όμορφη και πρωτότυπη ιδέα για το ζευγάρι που παντρεύεται που θα τους συγκινήσει και θα τους αρέσει περισσότερο από ένα δώρο χωρίς προσωπικότητα. Δώστε βάση λοιπόν στο ζευγάρι που παντρεύεται, στο τι σημαίνει για εσάς και σκεφτείτε τι θα σας άρεσε εσάς να σας κάνουν δώρο στον γάμο σας πέρα από λίστες γάμου. Επίσης, θα πρέπει να ξέρετε πως οι άνθρωποι που σας νοιάζονται πραγματικά δεν πρόκειται να αλλάξουν τη γνώμη τους για εσάς αν δεν τους πάρετε ένα ακριβό δώρο.

Ένα δώρο δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβο για να είναι πετυχημένο

Ένα δώρο δεν χρειάζεται να είναι πανάκριβο για να είναι πετυχημένο.

Όταν ο γάμος είναι μακριά, δεν πρέπει να βιάζεστε να αγοράσετε ένα δώρο Όταν οι καλεσμένοι έχουν ήδη δώσει κάποια λεφτά για να έρθουν στον γάμο τους, τότε θα κόψουν χρήματα από το δώρο τους. Αν λοιπόν είστε καλεσμένοι σε έναν γάμο που γίνεται σε επαρχία ή ακόμα και σε άλλη χώρα, μην φέρνετε τον εαυτό σας στη δύσκολη θέση να αγοράσει δώρο που δεν αντέχει η τσέπη του. Αγοράστε κάτι όμορφο αλλά οικονομικό. Μια άλλη λύση είναι να πείτε στο ζευγάρι πως το δώρο τους θα καθυστερήσει λιγάκι και να τους το δώσετε 1-2 μήνες μετά, όταν θα έχετε την οικονομική δυνατότητα. Εδώ όμως πρέπει να προσέξετε να τηρήσετε οπωσδήποτε την υπόσχεσή σας.

Μην αγοράζετε ενοχικά δώρα Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να πάτε σε έναν γάμο που σας έχουν καλέσει, οι καλοί τρόποι λένε πως πρέπει να στείλετε ένα δώρο. Αφού ειδοποιήσετε έγκαιρα το ζευγάρι πως δεν θα παρευρεθείτε στον γάμο του, θα πρέπει να προσέξετε να πάρετε ένα δώρο το οποίο θα παραδώσετε πριν τον γάμο. Σε αυτήν την περίπτωση πολύς κόσμος αγοράζει ενοχικά δώρα. Για να καλύψει την απουσία του στα μάτια του ζευγαριού που παντρεύεται, αγοράζει ακριβά δώρα ως αντίτιμο. Το ότι δεν θα πάτε σε ένα γάμο δεν σημαίνει πως πρέπει να ξοδέψετε διπλάσια λεφτά για το γαμήλιο δώρο. Αγοράστε κάτι όμορφο που πιστεύετε πως θα αρέσει στους φίλους σας χωρίς υπερβολές.

Διαβάστε επίσης:

Επιλέξτε όμορφα δώρα που ανταποκρίνονται στα άτομα που παντρεύονται

Επιλέξτε όμορφα δώρα που ανταποκρίνονται στα άτομα που παντρεύονται

Αυτό που πρέπει να θυμάστε πάνω από όλα όταν παίρνετε ένα δώρο είναι το για ποιον είναι αυτό το δώρο και τι σημαίνει αυτός ο άνθρωπος για εσάς. Αν είναι ένας απλός γνωστός που σας κάλεσε απλά από υποχρέωση, τότε μπορείτε απλά να επιλέξετε ένα δώρο από τη λίστα γάμου. Αν όμως είναι κάποιος πιο οικείος, τότε σκεφτείτε λίγο παραπάνω το δώρο που θα πάρετε. Το γαμήλιο δώρο αλλά και κάθε είδους δώρο είναι μια πράξη αγάπης και δεν πρέπει ποτέ να είναι απρόσωπο και μια βιαστική απόφαση. Πάρτε το χρόνο σας να σκεφτείτε σε ποιον πάει αυτό το δώρο και θυμηθείτε τυχόν συζητήσεις που είχατε με αυτό το άτομο, ώστε να βρείτε πιο εύκολα κάτι που θα του ταιριάζει και θα τον ενθουσιάσει.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δώρα Γάμου 2015: Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα

.

Θέλετε να σας θυμούνται για πάντα οι φίλοι σας που παντρεύονται; Αυτές είναι οι καλύτερες και οι χειρότερες ιδέες για δώρα γάμου.

8 Αντικείμενα που Πρέπει Οπωσδήποτε να Βάλετε στη Λίστα Γάμου σας

.

Είτε το έχετε βάλει σκοπό να ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας είτε απλά θέλετε να μάθετε ποια είναι τα κουζινικά αντικείμενα που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν στη λίστα γάμου σας, εμείς είμαστε εδώ για να σας τα πούμε.

Αν Μετακομίζετε μην Πετάξετε Ποτέ ΑΥΤΑ τα Αντικείμενα

.

Η μετακόμιση σε ένα καινούργιο σπίτι είναι μία διαδικασία που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε τι να κρατήσετε και τι να πετάξετε. Αυτά είναι τα 6 πράγματα που δεν πρέπει να πετάξετε με τίποτα.

Αυτά Είναι τα πιο Τρελά Δώρα Γάμου!

.

Αυτά είναι τα πιο τρελά δώρα γάμου που ανακαλύψαμε.

Φενγκ Σούι: 11 Διακοσμητικές Συμβουλές για να Αυξήσετε τη Γονιμότητα

.

Η πεσμένη γονιμότητα διορθώνεται με λίγη παραδοσιακή Κινέζικη σοφία. Δείτε πώς.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε Αυτά τα Τρικ και Γρήγορα θα Δείτε τη Μνήμη σας να «Ξαναζωντανεύει»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Tι Πρέπει να Έχετε Μάθει για τον Εαυτό σας Πριν Δεσμευτείτε;
More in LIVING +, PLUS +
Close