10 Επαγγέλματα που Κανένας Άντρας δεν θα Μπορέσει να Κάνει Καλύτερα από μια Γυναίκα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

10 Επαγγέλματα που Κανένας Άντρας δεν θα Μπορέσει να Κάνει Καλύτερα από μια Γυναίκα

Ακόμα και η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Beyonce, λέει σε ένα από τα πιο πετυχημένα της τραγούδια «Who run the world?» (ποιος διοικεί τον κόσμο) και απαντάει: «Girls» (οι γυναίκες). Είναι γεγονός, λοιπόν, πως υπάρχουν πάρα πολλές δουλειές που κανένας άντρας δεν θα μπορέσει να κάνει καλύτερα από μια γυναίκα. Ποια επαγγέλματα είναι αυτά; Δείτε τα στη λίστα που ακολουθεί.

Διαφημίσεις και Marketing Η διαφήμιση και το marketing παίζουν σπουδαίο ρόλο σε κάθε επιχείρηση επειδή έχουν να κάνουν με το να δημιουργήσουν συναίσθημα και ανάγκη για ένα συγκεκριμένο προϊόν. Για να είναι ένας εργαζόμενος στον τομέα του marketing επετυχημένος θα πρέπει να μπορεί να εντοπίσει τις ανάγκες του κοινού και του εκάστοτε καταναλωτή. Οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες στο να καταλαβαίνουν τους άλλους ανθρώπους-συγκριτικά με τους άντρες-επειδή μπαίνουν πιο εύκολα στο μυαλό του καταναλωτή και ξέρουν πώς να του δημιουργούν την ανάγκη για κάποιο προϊόν.

9 Πράγματα που Κάνουν οι Πετυχημένοι Άνθρωποι Μετά τη Δουλειά

Στο marketing και στον χώρο των διαφημίσεων οι γυναίκες είναι καλύτερες στη δουλειά τους από ότι οι άνδρες.

Στο marketing και στον χώρο των διαφημίσεων οι γυναίκες είναι καλύτερες στη δουλειά τους από ότι οι άντρες.

Manager και διευθύντριες Μπορεί στους άντρες να φαίνεται αστείο το ότι μια γυναίκα μπορεί να είναι καλύτερη σε μια διευθυντική θέση από έναν άνδρα, αλλά αν παρατηρήσετε τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο θα δείτε πως τις διοικούν γυναίκες. Μπορεί οι άντρες να είναι εξίσου καλοί διευθυντές αλλά οι γυναίκες έχουν ένα προσόν παραπάνω. Δίνουν μεγάλο μέρος της ενέργειάς τους στους εργαζόμενους, τους ενθαρρύνουν και τους δίνουν κίνητρα για να εργάζονται σκληρότερα και πιο αποτελεσματικά.

Οι γυναίκες γίνονται καλύτερες διευθύντριες επειδή ασχολούνται περισσότερο με την ψυχολογία των εργαζομένων.

Οι γυναίκες γίνονται καλύτερες διευθύντριες επειδή ασχολούνται περισσότερο με την ψυχολογία των εργαζομένων.

Σερβιτόρες Άλλο ένα επάγγελμα που οι γυναίκες διαπρέπουν είναι το service σε εστιατόρια, καφετέριες και άλλα καταστήματα εξυπηρέτησης πελατών. Οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες μπορούν αν θέλουν να κάνουν έναν πελάτη να έρχεται και να ξαναέρχεται στο μαγαζί που δουλεύουν πολλές φορές, άσχετα με το αν τους ξετρελαίνει το φαγητό που σερβίρουν ή όχι. Οι σερβιτόρες μπορούν να χαμογελάσουν στον πελάτη, να τον ακουμπήσουν διακριτικά στον ώμο ή και να φλερτάρουν μαζί του. Οι άντρες σερβιτόροι, από την άλλη, δεν τολμούν να είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί με τις γυναίκες πελάτισσες γιατί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να παρεξηγηθούν.

8 Πρωτότυπες Επαγγελματικές Ιδέες για Δουλειά από το Σπίτι

Οι σερβιτόρες θα ειναι πάντα καλύτερες στη δουλειά τους από ότι οι σερβιτόροι γιατί πολύ απλά είναι γυναίκες και άρα έχουν όλους τους άνδρες με το μέρος τους. Επιπλέον οι άνδρες σερβιτόροι αν δείξουν παραπάνω οικειότητα με πελάτη μπορεί να παρεξηγηθούν.

Οι σερβιτόρες ειναι πάντα καλύτερες στη δουλειά τους από ότι οι σερβιτόροι γιατί πολύ απλά είναι γυναίκες και άρα έχουν όλους τους άνδρες με το μέρος τους.

Προπονητές yoga/pilates Οι γυναίκες είναι πολύ καλύτερες προπονήτριες yoga και pilates γιατί πολύ απλά είναι πιο ευλύγιστες. Επίσης οι γυναίκες δεν ντρέπονται να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση yoga σε αντίθεση με τους άντρες που αποκλείουν κάποιες κινήσεις γιατί νιώθουν άβολα να τις κάνουν. Επίσης οι άντρες προτιμάνε πάντα την πιο δυναμική γυμναστική.

Οι γυναίκες είναι πιο ευλύγιστες από τους άνδρες και άρα θα είναι πάντα καλύτερες σε επαγγέλματα που θέλουν ευλυγισία.

Οι γυναίκες είναι πιο ευλύγιστες από τους άντρες και άρα θα είναι πάντα καλύτερες σε επαγγέλματα που θέλουν ευλυγισία.

Διατροφολόγοι/Διαιτολόγοι/Make up artists Το 80% των make up artists είναι γυναίκες και το 83% των διατροφολόγων/διαιτολόγων είναι επίσης γυναίκες. Ο λόγος που υπάρχει αυτή η δυσαναλογία είναι πως οι γυναίκες σπαταλάνε από πολύ μικρή ηλικία πολύ χρόνο στο να καλλωπίζονται (συγκριτικά με τον χρόνο που σπαταλάνε οι άντρες). Επίσης προσέχουν πάντα πολύ τη διατροφή τους και έτσι καταλαβαίνουν πολύ καλύτερα τις ανάγκες ενός ανθρώπου να βελτιώσει την εικόνα και το σώμα του.

Αυτά είναι τα Χρώματα που μας Κάνουν πιο Έξυπνους

Σε επαγγέλματα που αφορούν τη γυναίκα είναι λογικό πως οι γυναίκες πάντα θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άνδρες.

Σε επαγγέλματα που αφορούν τη γυναίκα είναι λογικό πως οι γυναίκες πάντα θα είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τους άντρες.

Παροχή πληροφοριών/Τηλεφωνητές Όταν επισκέπτεστε μια εταιρία ή επιχείρηση συνήθως η πρώτη σας κίνηση είναι να απευθυνθείτε στο γραφείο πληροφοριών. Σε αυτές τις θέσεις σχεδόν πάντα κάθονται γυναίκες καθώς αντιπροσωπεύουν την πρώτη εικόνα μιας εταιρίας. Οι περισσότερες εταιρίες θέλουν γυναίκες σε αυτά τα πόστα γιατί συνήθως είναι πιο φιλικές, εξυπηρετικές και δημιουργούν θετική εντύπωση στους πελάτες.

Ο κόσμος νιώθει πάντα πιο άνετα να ζητήσει πληροφορίες από μια γυναίκα παρά από έναν άνδρα. Γι'αυτό και οι γυναίκες καταλαμβάνουν πιο εύκολα τέτοιου είδους θέσεις.

Ο κόσμος νιώθει πάντα πιο άνετα να ζητήσει πληροφορίες από μια γυναίκα παρά από έναν άντρα. Γι'αυτό και οι γυναίκες καταλαμβάνουν πιο εύκολα τέτοιου είδους θέσεις.

Γυναικολόγος/Μαία Οι γυναικολόγοι είναι γιατροί που ασχολούνται με το αναπαραγωγικό σύστημα μιας γυναίκας και φυσικά είναι αυτονόητο πως μια γυναίκα-γιατρός μπορεί πιο εύκολα να καταλάβει κάποια γυναικεία προβλήματα καθώς πολλά από αυτά τα έχει βιώσει και σε προσωπικό επίπεδο. Οι μαίες επίσης είναι συνήθως γυναίκες γιατί ασχολούνται αποκλειστικά με τη γέννηση ενός μωρού και είναι φυσικό ακόλουθο πως γνωρίζουν περισσότερα πράγματα από τους άντρες καθώς πολλές από αυτές έχουν προσωπική εμπειρία από τη γέννηση ενός μωρού ή ακόμα και αν δεν έχουν, έχουν έντονη την αίσθηση φροντίδας άλλων γυναικών και μωρών (κάτι που οι άντρες δεν έχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό).

Οργανώστε ένα γραφείο στο σπίτι

Μια γυναικολόγος καταλαβαίνει καλύτερα κάποια πράγματα της γυναικείας φύσης γιατί είναι και η ίδια γυναίκα.

Μια γυναικολόγος καταλαβαίνει καλύτερα κάποια πράγματα της γυναικείας φύσης γιατί είναι και η ίδια γυναίκα.

Νοσοκόμοι Παρόλο που υπάρχουν αρκετοί άντρες νοσοκόμοι που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, οι γυναίκες νοσοκόμες είναι πάντα λίγο καλύτερες. Εκτός από τις γνώσεις που χρειάζεται αυτή η δουλειά (κάτι που και τα δύο φύλα μπορούν να έχουν), το επάγγελμα της νοσοκόμας χρειάζεται επιπλέον ευαισθησία, κάτι που υπάρχει σε μεγαλύτερο βαθμό στις γυναίκες.

Οι γυναίκες νοσοκόμες είναι πιο κοντά στους ασθενείς.

Οι γυναίκες νοσοκόμες είναι πιο κοντά στους ασθενείς.

Δάσκαλοι/Νηπιαγωγοί Οι γυναίκες μπορούν χωρίς αμφιβολία να φροντίσουν καλύτερα ένα μικρό παιδί από ότι οι άντρες καθώς έχουν χαραγμένη στο DNA τους αυτή την ικανότητα. Μια γυναίκα έχει την υπομονή να διαμορφώσει τη σκέψη ενός παιδιού, να το βοηθήσει να αναπτύξει βασικές δεξιότητες, να αγαπήσει ένα παιδί άνευ όρων και φυσικά έχει την υπερδύναμη να αντέχει να αλλάζει τις πάνες ενός μικρού παιδιού εκατοντάδες φορές τη μέρα.

Δύσκολα ένας άνδρας θα καταφέρει να ξεπεράσει μια γυναίκα σε αυτό το επάγγελμα καθώς οι γυναίκες γεννιούνται με έμφυτη την ικανότητα να φροντίζουν μικρά παιδιά.

Δύσκολα ένας άντρας θα καταφέρει να ξεπεράσει μια γυναίκα σε αυτό το επάγγελμα καθώς οι γυναίκες γεννιούνται με έμφυτη την ικανότητα να φροντίζουν μικρά παιδιά.

Γραμματείς Πάνω από το 90% των γραμματέων είναι γυναίκες και αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για ένα από τα πιο γυναικοκρατούμενα επαγγέλματα που υπάρχουν. Ο λόγος είναι πως οι γυναίκες μπορούν να κάνουν πολλές διαφορετικές δουλειές ταυτόχρονα, μια δεξιότητα που απαιτείται όταν κάποιος κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά.

10 Πράγματα που Καμιά Γυναίκα δεν Πρέπει να Έχει Σπίτι της!

Το 90% των γραμματέων είναι γυναίκες και αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Το 90% των γραμματέων είναι γυναίκες και αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το πιο Οργανωμένο Σπίτι στον Κόσμο (VIDEO)

.

Η Alejandra Costello είναι ειδική σε θέματα οργάνωσης και διαθέτει το πιο οργανωμένο σπίτι που έχετε δει ποτέ.

Αυτά τα Χρώματα Θέλουν οι Άντρες στο Σπίτι τους!

.

Οι 7 αποχρώσεις που θα βρείτε παρακάτω είναι αυτές που θέλουν... οι άντρες.

Έρευνα: Δεν θα Πιστέψετε τι Είναι Αυτό που «Ρίχνει» τη Λίμπιντο στους Άνδρες

.

Μια έρευνα έρχεται να μας πει γιατί οι άντρες που κάνουν δουλειές στο σπίτι έχουν λιγότερη όρεξη για σεξ.

Θα Δουλεύουμε Στο Μέλλον Όλοι Χωρίς Καρέκλες;

.

Πώς θα σας φαινόταν να μη χρειάζεται πλέον να κάθεστε σε μία καρέκλα τουλάχιστον τις 8 ώρες την ημέρα που βρίσκεστε στο χώρο εργασίας σας;

Αυτή είναι η Νέα Καρέκλα για Όσους δεν Ξεκολλάνε από τους Υπολογιστές τους

.

Αυτή είναι η καρέκλα-κρεβάτι που θα σας βοηθήσει να αποδίδετε καλύτερα στη δουλειά σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μαγείρεμα στο Πλυντήριο Πιάτων; Τι Άλλο θα Δούμε...

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Δείτε το Έξυπνο Δωμάτιο που Δημιούργησε ένας 17χρονος Μαθητής