Υπνοδωμάτιο: Εύκολη Ανανέωση χωρίς να Ξοδευτείτε

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΟ

Υπνοδωμάτιο: Εύκολη Ανανέωση χωρίς να Ξοδευτείτε

Ανακαινίστε το υπνοδωμάτιό σας αξιοποιώντας υλικά και έπιπλα που ήδη έχετε, δημιουργώντας ταυτόχρονα έναν πιο προσωπικό χώρο.

Oι αλλαγές είναι απαραίτητες γιατί φτιάχνουν τη διάθεση, ωστόσο όταν πρόκειται για την κρεβατοκάμαρά σας μπορεί να είναι απλές και όχι απαραίτητα μεγάλες και δραματικές. Για παράδειγμα, μια καινούργια κουβέρτα, η αλλαγή χρώματος σε ένα παλιό κομοδίνο, η προσθήκη μιας καρέκλας – αμέσως αλλάζει όλη την εικόνα του.

Αυτή είναι η top Τάση στο Υπνοδωμάτιο και 4 Τρόποι για να την Υιοθετήσετε

Αν παρακολουθείτε πώς εξελίσσονται οι τάσεις στη διακόσμηση, θα γνωρίζετε ήδη πώς η μόδα προστάζει φέτος απλές γραμμές, απαλά χρώματα, neutral περιβάλλον, spa-resort ατμόσφαιρα. Με αυτό τον τρόπο, έχετε την ευκαιρία να προσαρμόζετε τη διακόσμηση του χώρου με μικρές προσθαφαιρέσεις, οι οποίες άλλοτε αποδεσμεύουν τον χώρο από περιττά αξεσουάρ και άλλοτε τον ζωντανεύουν με ενδιαφέρουσες προσθήκες. Να θυμάστε ότι κάθε αλλαγή φέρνει μαζί της μια νέα χρωματική παλέτα που αναδεικνύει καλύτερα τον χώρο. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι το χρώμα είναι ο βασικότερος σύμμαχός σας στην ανανέωση.

thehomeissue_dwmatio

Σκεφτείτε από πριν τι θέλετε να βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας.

Εάν τώρα ολόκληρο το περιβάλλον της κρεβατοκάμαρας σας έχει κουράσει και θέλετε μεγαλύτερες αλλαγές, όπως π.χ. αντικατάσταση διαφόρων επίπλων, επιχειρήστε να ανταλλάξετε (ή να δώσετε) κάποια κομμάτια στις υπαίθριες αγορές που τα δύο τελευταία χρόνια κερδίζουν διαρκώς έδαφος.

7 Απίστευτα Υπνοδωμάτια με Μίνιμαλ Διακόσμηση που Σπάει τους Κανόνες

Για να κάνετε σωστές επιλογές, σκεφτείτε από πριν τι σας αρέσει να κάνετε μέσα στο υπνοδωμάτιο. Για παράδειγμα διαβάζετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε ή σας αρέσει να καταφεύγετε εκεί για να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε; Τότε χρειάζεστε πχ. ένα επιτραπέζιο φωτιστικό και ένα κομοδίνο ή ένα επιδαπέδιο φωτιστικό και ένα μικρό side table ή ένα μικρό σκαμπό για να ακουμπάτε τα πράγματά σας.

Ενα κεφαλάρι με μαλακό γέμισμα σας βοηθάει να χαλαρώσετε. Αντίστοιχα μια πολυθρόνα, μια πάνκα ή ένα απαλό χαλί δημιουργούν ένα cozy περιβάλλον.

Υπνοδωμάτιο: Ανανεώστε το Τώρα Απλά, Έξυπνα και Οικονομικά!

thehomeissue_dwmatio01

Προτιμήστε ένα κεφαλάρι με μαλακό γέμισμα που θα σας βοηθάει να χαλαρώνετε.

Προτού όμως φτάσετε στις μεγάλες αλλαγές, σκεφτείτε ότι ακόμα και μια μικρή αναδιάταξη επίπλων μπορεί να δημιουργήσει μια εντελώς νέα εικόνα για το χώρο σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σε τέτοιου είδους μετακινήσεις είναι τα σταθερά αντικείμενα, όπως π.χ. τα ράφια και οι τρύπες που έχουν γίνει στους τοίχους. Αν υπάρχει κάπου ταπετσαρία, τι θα μπει τώρα σε εκείνο το σημείο, καθώς και τυχόν σημάδια στους τοίχους και στο πάτωμα που θα φανερωθούν και θα πρέπει να διορθωθούν.

ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ

Επιλέξτε ένα χρώμα από το κρεβάτι (επένδυση, απόχρωση ξύλου) για τους τοίχους σας και συνδυάστε τα έτσι μεταξύ τους. Ολοκληρώστε επιλέγοντας ένα χαλί που να συμπληρώνει τον χώρο με το σχήμα ή το χρώμα του.

Αν έχετε ένα απλό κρεβάτι χρησιμοποιήστε μια ταπετσαρία με μεγάλες ρίγες στον έναν τοίχο για να ενισχύσετε τη γεωμετρία του χώρου.

Κάντε το δωμάτιο πιο ζεστό χρώματα όπως απαλό πορτοκαλί.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ντουλάπα: Πώς να Τακτοποιήσετε το Χάος

.

Αξιοποιήστε αυτό το πολύτιμο εργαλείο για να οργανώσετε το υπνοδωμάτιό σας και τα ρούχα σας για να ησυχάσετε για όλη τη σεζόν.

Υπνοδωμάτιο: Ανανεώστε το Πανεύκολα με Χαμηλό Budget

.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω εύκολες και οικονομικές προτάσεις διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο και ξυπνήστε... πιο ανανεωμένοι από ποτέ!

Πώς να Μετατρέψετε το Υπνοδωμάτιο σας σε Σουίτα Πέντε Αστέρων

.

Ακόμη ονειρεύεστε το δωμάτιο του υπέροχου ξενοδοχείου που περάσατε τις διακοπές γιατί ήταν πιο στυλάτο, πιο πολυτελές, πιο προσεγμένο, πιο άνετο, γενικά... «πιο» σε όλα του από το σπίτι σας. Ποιος είπε πως δεν μπορείτε να το έχετε;

Κομοδίνο: 10+1 Ιδέες που θα σας Εντυπωσιάσουν!

.

Δείτε 10+1 προτάσεις για να διαλέξετε το καλύτερο κομοδίνο για εσάς.

Κεφαλάρι: Δείτε 10 Διαφορετικές Ιδέες που θα σας Εντυπωσιάσουν!

.

Αν έχετε επιλέξει ένα κρεβάτι χωρίς κεφαλάρι μπορείτε με μια εύκολη και όχι ιδιαίτερα ακριβή κατασκευή να του προσθέστε χαρακτήρα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε Ανανέωση σε Κάθε Χώρο Χωρίς να Ξοδέψετε Ευρώ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μόνο για Άντρες