Τι να Κάνετε αν έχουν Φθαρεί οι Δερμάτινες Καρέκλες σας

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Τι να Κάνετε αν έχουν Φθαρεί οι Δερμάτινες Καρέκλες σας

Οι καρέκλες με δερμάτινη υφή είναι πολύ στιλάτες και έχουν διαχρονική αξία στη διακόσμηση του σπιτιού. Όσο περνάει όμως ο καιρός με την έντονη χρήση είναι πολύ πιθανό να φθαρούν ή ακόμα και να σκιστούν σε ορισμένα σημεία. Σε περίπτωση που σας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, μην τις πετάξετε ακόμα γιατί υπάρχει μια πρακτική λύση.

Πρέπει να αλλάξετε επένδυση και πιο συγκεκριμένα χρειάζεστε κάτι ανθεκτικό και casual, εκτός αν ο χώρος επικοινωνεί με το καθιστικό και θέλετε ομοιομορφία ανάμεσα στους χώρους. Επίσης, δεν μας είπατε αν ο σκελετός είναι μεταλλικός ή ξύλινος και τι χρώμα επένδυση έχετε αυτή τη στιγμή.

Οπως και να έχει το θέμα, αν σας αρέσει η επιλογή του δέρματος και θέλετε να παραμείνετε σε αυτό, δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία σε λευκό χρώμα, η οποία όχι μόνο φωτίζει τον χώρο αλλά και ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά στυλ, καθώς υιοθετεί εύκολα τόσο το πολυτελές όσο και το casual στυλ.

Διαλέξτε έναν τύπο δέρματος ο οποίος να έχει υποστεί αδιαβροχοποίηση, ώστε να είναι εύκολος στο καθημερινό καθάρισμα και την ίδια στιγμή ανθεκτικός στους λεκέδες, π.χ. από σάλτσες που βγαίνουν δύσκολα.

Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να φτιάξετε μια επένδυση από ύφασμα ή έναν συνδυασμό από διαφορετικές υφές, όπως για παράδειγμα ένα ανθεκτικό βαμβακερό για το κάθισμα και μια ψάθα για την πλάτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τι χρώμα να βάψω τα 3D πάνελ που έχω στο μίνιμαλ καθιστικό μου»;

.

H φίλη μας Ελενα Λαζαρίδου από την Κοζάνη μας ρωτάει: «Στο καινούργιο μας σπίτι έχουμε ενιαίο σαλόνι με κουζίνα. Οι πόρτες όπως και η κουζίνα είναι σε γκρι σκούρο. Ολα τα άλλα θα τα αφήσω λευκά. Τι χρώμα να βάψω τα πάνελ που έχω σε ένα σημείο του χώρου»;

Ξύλινο Δάπεδο ή Πλακάκι στην Κουζίνα: Ποιο να Επιλέξετε

.

Αν και εσείς έχετε το δίλημμα ποιο υλικό να χρησιμοποιήσετε στο πάτωμα της κουζίνας σας διαβάστε την απάντηση στην ερώτηση της Μαρίας Φωτοπούλου.

«Πώς θα βάλω τα δερμάτινα έπιπλα στη διακόσμηση του σαλονιού;»

.

Δερμάτινος καναπές: Δείτε πώς θα διακοσμήσετε το σαλόνι γύρω από αυτόν.

«Πώς να Ανανεώσω τα Ντουλάπια στην Κουζίνα μου»;

.

Διαβάστε την απάντηση για να δείτε πως μπορείτε να ανανεώσετε την κουζίνα σας και να την κάνετε να φαίνεται σαν καινούργια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Με ποια χρώματα να συνδυάσω έναν μπορντό καναπέ, στα έπιπλα και στους τοίχους»;