Τα Ρετρό Έπιπλα είναι Μόδα

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Τα Ρετρό Έπιπλα είναι Μόδα

Όπως η μόδα κάνει κύκλους το ίδιο ισχύει και για τη διακόσμηση. Έτσι, το retro στιλ έχει επιστρέψει δυναμικά στις τρέχουσες τάσεις οι οποίες το ανέδειξαν στο interior design μέσα από πανέμορφα έπιπλα και διακοσμητικά που εντυπωσιάζουν και ξυπνούν υπέροχες αναμνήσεις από το παρελθόν. 

Τα ρετρό κομμάτια, από μέταλλο ή πλαστικό, λιτά ή περίτεχνα, ξύλινα, ποπ με εκκεντρικά χρώματα αλλά και διαχρονικά αντικείμενα του κινήματος του μοντερνισμού, όλα είναι τάση. Αυτή τη φορά, ωστόσο, θα σταθούμε στη φόρμα και θα πειράξουμε λίγο τα υπόλοιπα.

Mην αφήσετε έξω τα χαρούμενα έπιπλα της δεκαετίας του '70. Ανατρέξτε σε αποθήκες, παππούδες, θείους, νονούς ή απλώς βγείτε πρώτοι στα παζάρια αναζητώντας αυτά τα funky κομμάτια με τα εντυπωσιακά σχήματα.

Όλα αυτά τα κομμάτια που τα προηγούμενα χρόνια είχαμε περιθωριοποιήσει ως παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα επιστρέφουν και αποδεικνύουν τη διαχρονικότητά τους. Να γιατί μερικές φορές αξίζει να επενδύουμε σε καλά κομμάτια που κοστίζουν περισσότερο αλλά κάθε γενιά έρχεται η στιγμή που αναγνωρίζει την υπεροχή τους.

Εκτιμήστε τις καμπύλες τους και την ποιότητά τους και γίνετε εσείς πρώτοι εκείνοι που θα κάνετε τη βαρετή, μονότονη εμφάνισή τους σύγχρονη διακοσμητική άποψη. Ξύλινες καρέκλες, σαν εκείνες των βιενέζικων καφέ με ψάθα, βαμμένες ολόλευκες ταιριάζουν σε ένα λιτό καθιστικό συνδυασμένες με ένα μοντέρνο χαλί με γεωμετρικά μοτίβα.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε ίδιες ακριβώς για να συνθέσετε την τραπεζαρία σας, παίξτε με ζευγάρια ή σχήματα που μοιάζουν μεταξύ τους.

Το χρώμα θα ξαναγεννήσει αυτά τα κομμάτια, καθώς από αδύναμοι κρίκοι της διακόσμησης θα μεταμορφωθούν σε πυρήνες της και θα ενταχθούν στα βασικά κομμάτια του σπιτιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σπίτι για Όσκαρ: Ιδέες Διακόσμησης από τις Φετινές Υποψήφιες Ταινίες!

.

Ετοιμαστείτε να περπατήσετε στο κόκκινο χαλί με τις 6 ιδέες που αντλούν έμπνευση από τις ταινίες που διεκδικούν το χρυσό αγαλματίδιο!

7 Ιδέες για να Δημιουργήσετε Είσοδο στο Μικρό σας Διαμέρισμα!

.

Αν έχετε μικρή είσοδο, τότε είναι σίγουρο ότι αυτές οι ιδέες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Πώς να υιοθετήσετε το αυθεντικό retro στυλ

.

Εξι βήματα για να υιοθετήσετε το αυθεντικό retro στυλ με σύγχρονο τρόπο!

Συνδυάστε το Παλιό με το Καινούργιο και Καταπλήξτε!

.

Ο συνδυασμός παλιών ξύλινων αντικειμένων με σύγχρονα έπιπλα δημιουργεί χώρους με προσωπική ταυτότητα και ιστορία.

Παλιά Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: 7 Νέοι Τρόποι να τα Διακοσμήσετε!

.

Δεν πετάμε τίποτα από τα παλιά μας πράγματα-απλά μαθαίνουμε να τα στολίζουμε αλλιώς!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Γραφείο με zen ατμόσφαιρα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η τραπεζαρία σας