Πώς να Αδειάσετε τον Πάγκο της Κουζίνας σας

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Πώς να Αδειάσετε τον Πάγκο της Κουζίνας σας

Σας βρήκαμε τη λύση για το πιο «δύσκολο» σημείο στην κουζίνα!

Για να είναι λειτουργική η κουζίνα σας απελευθερώστε τον πάγκο εργασίας από όλα εκείνα τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε κάθε μέρα. Αποθηκεύστε τα σε ντουλάπια έτσι ώστε να μην τα έχετε μονίμως μπροστά σας. Ένα έξυπνο κόλπο είναι να βάλετε τη σχάρα του φούρνου σας στον πάτο του και να αποθηκεύσετε πάνω σε αυτήν κατσαρόλες και τηγάνια. Μην δοκιμάσετε το κόλπο αυτό αν χρησιμοποιείτε πολύ συχνά τον φούρνο σας.

Για να οργανώσετε ακόμα καλύτερα τον πάγκο σας, τοποθετήστε τα βασικά υλικά που χρησιμοποιείτε συχνά, π.χ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, επάνω σε έναν όμορφο μικρό δίσκο. Έτσι, θα τα έχετε πρόχειρα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Ένας όμορφος, ιδιαίτερος δίσκος με όλα τα απαραίτητα πάνω σε αυτόν θα ομορφύνει και την κουζίνα σας.

Οργανώστε τις Συνταγές σας για να Βρίσκετε Πάντα Αυτήν που Θέλετε!

thehomeissue_pagkos

Κοιτάξτε πόσο όμορφα τοποθετημένα είναι τα μπουκάλια κρασιού στον τοίχο. Βρίσκοντας τέτοιους, έξυπνους τρόπους θα καταφέρετε να αδιεάσετε επιτέλους τον πάντα γεμάτο πάγκο σας.

Τέλος, όταν περιμένετε κόσμο αν δεν θέλετε τα υλικά να είναι σε κοινή θέα, μπορείτε να τα αποθηκεύετε στα ντουλάπια και να αφήνετε μόνο το δίσκο στην πλάτη του πάγκου για να σας βοηθάει στο σερβίρισμα αλλά και ως διακοσμητικό.

7 Tips για να Αποκτήσετε την Κουζίνα των Ονείρων σας!

Νησίδα Μια πολύ ωραία για να εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο της νησίδας σας είναι να βάλετε ραφάκια σε μια μεριά της. Εκεί θα μπορείτε να αποθηκεύετε όλα εκείνα τα υλικά που χρησιμοποιείτε στην μαγειρική σας καθημερινά. Στην παρακάτω φωτογραφία μας αρέσει πολύ τα ξύλινα «καλαθάκια» μέσα στα οποία ο ιδιοκτήτης αυτής της κουζίνας τοποθετεί λαχανικά, φρούτα, κονσέρβες και προϊόντα για ανακύκλωση.

thehomeissue_pagkos

Βάλτε ράφια στη μια μεριά της νησίδας σας.

Αυτό είναι το No1 Μυστικό για να Αποκτήσετε την πιο Ενδιαφέρουσα Κουζίνα

Κοιτάξτε ψηλά Μην υποτιμάτε ακόμα και τα πιο ψηλά σημεία της κουζίνας σας. Για να είναι ο πάγκος σας όσο πιο άδειος γίνεται εκμεταλλευτείτε κάθε σημείο πάνω από την πόρτα της κουζίνας ή και τα ντουλάπια σας. Μπορεί να είναι πιο δύσκολη η πρόσβαση σε αυτά τα σημεία αλλά με μια σκάλα τα έχετε φτάσει.

thehomeissue_pagkos01

Μην αφήσετε κανέναν χώρο ανεκμετάλλευτο.

Κάντε Ολική Μεταμόρφωση στην Κουζίνα σας με Στιλ!

Διάτρητος πίνακας Ένας διάτρητος πίνακας στον τοίχο που είναι πίσω από τον πάγκο της κουζίνας θα σας λύσει τα χέρια. Στερεώστε τον πάνω στον τοίχο και παίρνοντας γατζάκια από ένα μαγαζί με σιδηρικά μπορείτε να αρχίσετε να κρεμάτε σε αυτόν μαγειρικά σκεύη και gadget κουζίνας. Δείτε με αυτόν τον τρόπο τον πάγκο σας να αδειάζει στο λεπτό.

thehomeissue_pagkos03

Ένας διάτρητος πίνακας στον τοίχο της κουζίνας θα σας λύσει τα χέρια.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 τρόποι να δείτε την κουζίνα σας με άλλα μάτια

.

Χρήσιμες συμβουλές και απλές ιδέες ανανέωσης σας αποκαλύπτουν πώς η κουζίνα σας μπορεί να προσαρμοστεί στο σύγχρονο ρόλο της.

Κουζίνα: 6 Σημεία που "Κρύβουν" Εστίες Μικροβίων

.

Κάποια μικρόβια έχουν μάθει να κρύβονται καλά και στην κουζίνα! Μάθετε πού...

«Πώς να Ανανεώσω τα Ντουλάπια στην Κουζίνα μου»;

.

Διαβάστε την απάντηση για να δείτε πως μπορείτε να ανανεώσετε την κουζίνα σας και να την κάνετε να φαίνεται σαν καινούργια.

Όχι δεν Υπερβάλουμε! ΑΥΤΑ τα 9 Σημεία Θέλουν Καθημερινά Καθάρισμα

.

Κι όμως, κάποια αντικείμενα στο σπίτι χρειάζονται πολύ συχνό καθάρισμα.

Διατηρήστε τους Πάγκους της Κουζίνας Πεντακάθαρους με Αυτά τα Μυστικά!

.

Με αυτούς τους τρόπους θα έχετε πάντα καθαρό και άδειο τον πάγκο της κουζίνας σας!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μια Γυναίκα Μεταμόρφωσε Εντελώς την Κουζίνα της με 230 Ευρώ!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μην Βάλετε ΠΟΤΕ στο Πλυντήριο Πιάτων ΑΥΤΑ!