Η τυπογραφία στη διακόσμηση

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η τυπογραφία στη διακόσμηση

Xάρτες, φωτογραφίες, πινακίδες και στοιχεία της τυπογραφίας γίνονται η επόμενη μεγάλη τάση στους τοίχους του καθιστικού σας.

Μέχρι να οργανώσετε το επόμενο ταξίδι σας, «κλέψτε» λίγη από τη γοητεία των αγαπημένων σας πόλεων κρεμώντας στους τοίχους του σπιτιού σας χαρακτηριστικά στοιχεία που θα σας τις θυμίζουν.

Θέα από ψηλά Η Νέα Υόρκη είναι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της ιδέας. Υπάρχουν άπειρες φωτογραφίες που απεικονίζουν την πόλη από ψηλά με τους δρόμους να διαγράφονται μέσα από τους ουρανοξύστες. Για έξτρα chic αποτέλεσμα βάψτε τον τοίχο ένα σκούρο χρώμα και επιλέξτε μια βραδινή λήψη με τα φώτα της πόλης αναμένα.

Ταχυδρομικοί κώδικες ή αριθμοί Τα τυπογραφικά στοιχεία που συναντά κανείς στους δρόμους μιας πόλης, π.χ. οι ταμπέλες των καταστημάτων, οι πινακίδες με τα ονόματα των οδών και των αριθμών κ.λπ., συνδέονται άμεσα με την εικόνα της. Υιοθετήστε τα αυτούσια ή φτιάξτε ένα δικό σας κολάζ από στοιχεία και λέξεις της αρεσκείας σας.

city_lovers

Οι τάσεις ανατρέπουν το σκηνικό στο σαλόνι σας με πινακίδες εμπνευσμένες από την τυπογραφία που έχουν οι πινακίδες των δρόμων.

Χάρτες της πόλης Ως τουρίστες σε μια πόλη κάνετε την πρώτη επαφή μαζί της κρατώντας στα χέρια σας έναν χάρτη της. Διακοσμήστε έναν τοίχο του σπιτιού με μια αγαπημένη σας γειτονιά και ξεναγήστε τους φίλους σας σε αγαπημένα στέκια και αξιοθέατα. Για να τον εντάξετε καλύτερα στην υπάρχουσα διακόσμηση του δωματίου, επιλέξτε εσείς τα χρώματα που θέλετε να έχει κάθε στοιχείο της εικόνας.

Ork poster Μέχρι το 2007, στο ζενίθ του μίνιμαλ, αν λέγατε σε κάποιον να βάλει ένα πόστερ στο σαλόνι του θα σας έλεγε το λιγότερο «ντεμοντέ». Κάποιος άλλος, περισσότερο διαλλακτικός θα σας έλεγε ότι μπορούν να βρουν μια θέση μόνο μέσα στα παιδικά δωμάτια. Τότε μια αμερικανίδα γραφίστρια έκανε την επανάσταση σχεδιάζοντας την πόλη του Σικάγο με σύγχρονο, πολύ πρωτότυπο τρόπο και τυπώνοντας τα σχέδιά της σε πόστερ!

Από την απήχηση που βρήκε η ιδέα της, αποδείχθηκε ότι ήταν πολλοί εκείνοι που ήθελαν να έχουν την πόλη καταγωγής τους ή μια αγαπημένη πόλη ως διακοσμητικό στοιχείο στον τοίχο τους αλλά ό,τι υπήρχε στο εμπόριο εκεινη τη στιγμή ήταν ξεπερασμένο. Η Jenny Beorkrem  έκανε την ιδέα της επικερδές επάγγελμα αποδεικνύοντας ότι οι ανάγκες μας γεννούν μεγάλες ιδέες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια Τσαχπινιά για να Κρύψετε την Τηλεόραση στο Σαλόνι σας!

.

Δείτε πώς μπορείτε να κρύψετε την τηλεόραση του σαλονιού σας.

Ανανεώστε τους Τοίχους σας Κρεμώντας Πράγματα που Ήδη Έχετε

.

8 υπέροχα tips για να ανανεώσετε τη διακόσμηση των τοίχων του σπιτιού σας.

Κάντε την Σκάλα το πιο Ενδιαφέρον Σημείο του Σπιτιού σας

.

Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες που θα αναβαθμίσουν την σκάλα σας και θα τους δώσουν μοντέρνα πινελιά.

Κάντε το Σπίτι σας Παλάτι με Αυτές τις 4 Εύκολες Διακοσμητικές Προτάσεις!

.

Αποχαιρετήστε τα συνηθισμένα με 4 διακοσμητικές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε το σπίτι σας με πολυτέλεια που ταιριάζει σε γαλαζοαίματους.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

7 βήματα για ένα γραφείο-ξενώνα!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Υλικά και διαστάσεις κάνουν το καλό coffee table