Ενα έπαθλο αναζητά... βάθρο

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

Ενα έπαθλο αναζητά... βάθρο

Η φίλη μας Γαβριέλλα Δημητρίου από την Κύπρο θα ήθελε να μάθει: «Σε ποιο χώρο ενός μοντέρνου σπιτιού θα ταίριαζαν τα έπαθλα που έχει ο σύζυγός μου από τους αγώνες ποδοσφαίρου»;

Κατ' αρχάς συγχαρητήρια στον σύζυγό σας για τις επιτυχίες του. Κατά δεύτερον, το ιδανικότερο δωμάτιο θα ήταν ένα playroom, όπου θα βρίσκονται τοποθετημένα τακτικά επάνω σε ανοιχτά ράφια ή σε μια όμορφη προθήκη μέσα στο γραφείο. Αποφύγετε το σαλόνι, διότι όσο συνδεδεμένος κι αν είναι κάποιος με το χόμπι του το καθιστικό είναι το πιο κοινωνικό δωμάτιο του σπιτιού σας. Μπορεί να συμβεί ένα ατύχημα και γενικώς είναι κουραστικό να επικεντρώνεται το ενδιαφέρον όλης της διακόσμησης εκεί, κάτι που δύσκολα θα αποφύγετε αν τα τοποθετήσετε σε τόσο καθημερινή θέα. Ωστόσο, μπορείτε να διαλέξετε μια φωτογραφία με το συγκεκριμένο έπαθλο που έχει ιδιαίτερη σημασία για εσάς και να την τοποθετήσετε σε ένα σημείο του καθιστικού, χωρίς να κουράζετε ή να μονοπωλείτε τα βλέμματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πώς να Εξαφανίσετε τη Μούχλα από τους Τοίχους

.

Υπάρχουν πολλά προϊόντα και υλικά που θα λύσουν το πρόβλημα, εφ' όσον αυτό είναι επιφανειακό και δεν οφείλεται σε κάποια εσωτερική διαρροή.

«Πώς μπορώ να διακοσμήσω το σπίτι μου με κεριά;»

.

Τα κεριά είναι ένας εύκολος και οικονομικός τρόπος για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Ορίστε μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε.

«Ποιο στιλ διακόσμησης κολακεύει το δικό μου σπίτι»;

.

Η φίλη μας Γεωργία Δ. από τη Θεσσαλονίκη, μας ρωτάει: «Με τόσο διαφορετικά στιλ στη διακόσμηση, πώς μπορώ να ξέρω ποιο είναι το κατάλληλο ύφος για το δικό μου σπίτι»;

«Πως θα κάνω ανανέωση στον χώρο μου χωρίς να ξοδέψω χρήματα;»

.

Πώς μπορώ να ανανεώσω τον χώρο του σπιτιού μου χωρίς να ξοδέψω χρήματα; Είναι κάτι που μπορεί να γίνει;

6 Ιδέες Διακόσμησης και Οργάνωσης για τον Χώρο Πάνω από το Ψυγείο

.

Δείτε πώς να διακοσμήσετε τον χώρο πάνω από το ψυγείο σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

"Υπάρχει κίνδυνος το καφέ χρώμα να μικρύνει το υπνοδωμάτιο";

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

"θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα";