Όλα Αυτά τα Απίστευτα Πράγματα που δεν Ξέρετε για τα Τριαντάφυλλα

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Όλα Αυτά τα Απίστευτα Πράγματα που δεν Ξέρετε για τα Τριαντάφυλλα

Τα τριαντάφυλλα είναι πανέμορφα λουλούδια που μας αρκεί και μόνο να τα κοιτάμε και να τα μυρίζουμε. Λατρεύουμε όταν μας προσφέρουν ανθοδέσμες με αυτά και είναι λουλούδια που έχουμε όλοι μας συνδέσει με την αγάπη και τον έρωτα.

Είναι ίσως το πιο δημοφιλές λουλούδι, αλλά υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν γνωρίζετε για αυτά και είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Είδη τριαντάφυλλων Υπάρχουν πάνω από 100 είδη τριαντάφυλλων τα οποία διαφέρουν στο σχήμα, στο χρώμα και στο κλίμα που επιλέγουν να ανθίσουν. Το πιο συνηθισμένο είδος είναι το «tea rose» και είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε.

Φτιάξτε μια Παραδεισένια Βεράντα με Λουλούδια που δεν Κοστίζουν Τίποτε

Το πιο δημοφιλές και συνηθισμένο τριαντάφυλλο είναι το «tea rose»

Το πιο δημοφιλές και συνηθισμένο τριαντάφυλλο είναι το «tea rose»

Είναι το πιο αγαπητό λουλούδι Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αμερική το τριαντάφυλλο αναδείχθηκε ως το πιο αγαπητό λουλούδι με μεγάλη διαφορά. Το συγκεκριμένο λουλούδι είναι το εθνικό λουλούδι της Αμερικής από το 1986.

Τα κρυφά μηνύματα του τριαντάφυλλου Πολλά λουλούδια έχουν κρυφά μηνύματα αλλά τα τριαντάφυλλα έχουν καταφέρει να ταυτίσουν τα μηνύματά τους με την εικόνα τους. Μπορεί να μην ξέρετε ότι η ανεμώνη δινόταν στα Βικτοριανά χρόνια για να δείξει εγκατάλειψη αλλά όλοι ξέρετε ότι το κόκκινο τριαντάφυλλο συμβολίζει την αγάπη, τον έρωτα και το πάθος.

6 Απίστευτες Διακοσμητικές Λύσεις που Χρειάζονται Μόνο Λίγα Λουλούδια

Κάθε χρώμα έχει το δικό του μήνυμα.

Κάθε χρώμα έχει το δικό του μήνυμα.

Το ροζ τριαντάφυλλο σημαίνει χάρη και ομορφιά, το ροδακινί συμβολίζει τη ματαιοδοξία και το κίτρινο δηλώνει γοητεία αλλά και ζήλια. Το μαύρο τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει τον θάνατο, το λευκό την αθωότητα και το μπλε δείχνει πόσο απίθανο είναι να συμβεί κάτι.

Το μονό τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθια δείχνει έρωτα με την πρώτη ματιά!

Έχουν ιστορικές ρίζες Σύμφωνα με το βιβλίο Guinness των Παγκόσμιων ρεκόρ, τα τριαντάφυλλα είναι τα πιο αρχαία λουλούδια που καλλιεργήθηκαν με διακοσμητικό σκοπό. Οι αρχαίοι Ρωμαίοι καλλιεργούσαν αυτά τα λουλούδια για να διακοσμούν τα κτίριά τους.

7 Επαγγελματικά Κόλπα για να Διατηρήσετε τα Λουλούδια σας Περισσότερο Καιρό Φρέσκα

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι καλλιεργούσαν τριαντάφυλλα και τα χρησιμοποιούσαν για διακοσμητικούς σκοπούς.

Οι αρχαίοι Ρωμαίοι καλλιεργούσαν τριαντάφυλλα και τα χρησιμοποιούσαν για διακοσμητικούς σκοπούς.

Η σημασία του αριθμού Αν νομίζετε πως η επιλογή του σωστού χρώματος αρκεί για να δώσετε τριαντάφυλλα στους αγαπημένους σας κάνετε λάθος. Ο αριθμός παίζει επίσης σημαντικό ρόλο και έχει τη δική του σημασία. Ένα τριαντάφυλλο μόνο του σημαίνει ευλάβεια και αφοσίωση. Τα δύο τριαντάφυλλα σημαίνουν «Παντρέψου με». Τα έξι τριαντάφυλλα δείχνουν ανάγκη για αγάπη ενώ τα 11 δείχνουν πως ο παραλήπτης είναι πολύ αγαπητός. Τέλος, τα 13 τριαντάφυλλα υποδηλώνουν κρυφό θαυμαστή.

Μπορεί να αποκτήσουν μεγάλο ύψος Τα τριαντάφυλλα μπορεί να αποκτήσουν μεγάλο ύψος. Λένε πως ο πιο ψηλός θάμνος με τριαντάφυλλα βρίσκεται στην Morristown στο New Jersey, και είναι πάνω από 5μιση μέτρα σε ύψος.

5 Λουλούδια που Αντέχουν στον Ήλιο του Καλοκαιριού!

Ζούνε πολύ Τα τριαντάφυλλα μπορούν να ζήσουν πολλά χρόνια. Λέγεται πως ο πιο παλιός θάμνος με τριαντάφυλλα βρίσκεται στον ναό Hildesheim στη Γερμανία. Πιστεύεται ότι είναι πάνω από 1000 ετών.

Ο Καθεδρικός Ναός στη Γερμανία έχει καλυφθεί στη μια του μεριά με έναν θάμνο από τριαντάφυλλα 1000 ετών.

Ο Καθεδρικός Ναός στη Γερμανία έχει καλυφθεί στη μια του μεριά με έναν θάμνο από τριαντάφυλλα 1000 ετών.

Μήνας των ερωτευμένων Ο Φεβρουάριος είναι αδιαμφισβήτητα ο μήνας των ερωτευμένων και πάνω από 100 εκατομμύρια τριαντάφυλλα καλλιεργούνται για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόκειται για πολύ μεγάλο άγχος των παραγωγών γιατί κάθε χρόνο τρέμουν στην ιδέα πως δυνατές καταιγίδες μπορούν να εμποδίσουν τη συγκομιδή των τριαντάφυλλων εκείνη τη μέρα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χρώματα που δεν Αγαπάτε αλλά Αποτελούν Μεγάλη Τάση!

.

Αυτά τα χρώματα μπορεί να τα θεωρείτε ξεπερασμένα αλλά διεκδικούν και πάλι μια θέση στην καρδιά και στο σπίτι σας!

Φτιάξτε Αρωματικά Χώρου με τα πιο Αγνά Υλικά

.

Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να μυρίζει όμορφα το σπίτι σας. Δείτε πώς να το κάνετε χωρίς κόστος!

Τριαντάφυλλα: Μάθετε το Κρυμμένο Νόημα του Κάθε Χρώματος!

.

Μπορείτε να στείλετε το κατάλληλο μήνυμα χωρίς να γράψετε ούτε μια λέξη. Μάθετε τα μηνύματα που κρύβουν τα τριαντάφυλλα ανάλογα με το χρώμα τους.

Έξυπνο Τρικ που θα Γεμίσει τη Βεράντα σας με Τριαντάφυλλα

.

Δεν θα πιστέψετε με ποια 2 «μαγικά» υλικά θα αποκτήσετε βεράντα γεμάτη με όμορφες τριανταφυλλιές.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό το DIY Βάζο Κάνει τις Δουλειές του Σπιτιού… Παιχνιδάκι!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι το Μαγιό που θα Φορέσουν Όλοι Φέτος
More in LIVING +, PLUS +
Αυτό το DIY Βάζο Κάνει τις Δουλειές του Σπιτιού… Παιχνιδάκι!

Οι δουλειές γίνονται πιο διασκεδαστικές με αυτόν τον τρόπο.

Close