«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

 Η φίλη μας Μαθιουδάκη Κυριακή από την Τρίπολη Αρκαδίας, μας ρωτάει: «Αγοράσαμε σπίτι και είμαστε σε φάση βαψίματος. Το σαλόνι έχει καφέ αλουμίνια και στον τοίχο υπάρχει μια εσοχή την οποία σκεφτόμουν να τη βάψω χρυσό-μπεζ  για να δώσει βάθος και φως στο χώρο - όλο το υπόλοιπο θα το κάνω μπεζ ανοιχτό. Είναι καλή η ιδέα; Επίσης, στην κουζίνα που έχει καφέ αλουμίνια και λευκά ντουλάπια, τι χρώμα να βάλω»; 

Η ιδέα σας με το μπεζ-χρυσό μπορεί να σταθεί στο χώρο που μας περιγράψατε. Μια επιπλέον πρόταση είναι οι αποχρώσεις του λαδί με λίγο καφέ μέσα. Το αποτέλεσμα θα γίνει ακόμα καλύτερο εάν συνδυάσετε διακοσμητικά μαξιλάρια στους ίδιους τόνους. Το ίδιο χρώμα ή μια λίγο πιο ανοιχτή απόχρωση από την ίδια παλέτα μπορείτε να βάλετε και στην κουζίνα σας, ώστε να υπάρχει χρωματική συνέχεια. Θα σας προτείναμε να κάνετε ένα-δυο δείγματα στον τοίχο σας, ώστε να είστε σίγουρη για την απόχρωση που επιλέξατε.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τι Μπορώ να Κάνω για να Γίνει το Σκοτεινό Σαλόνι μου Φωτεινότερο;»

.

H Ειρήνη Ψαράκη θα ήθελε να μάθει πώς μπορεί να φωτίσει το σκοτεινό σαλόνι της. Το δωμάτιο έχει σαν βάση το σκούρο γκρι και η φίλη μας δεν ξέρει τι να κάνει και ποια χρώματα να χρησιμοποιήσει.

"θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα";

.

Η φίλη μας Εύα Παναγιώτου μας ρωτάει: «Στο σαλόνι και την τραπεζαρία επικρατεί μαύρο δέρμα , ξύλο καρυδιάς, κουρτίνες και μαξιλάρια στο γκρι-ασημί. θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα»;

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.

«Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αποθηκεύω τα ποτήρια μου;»

.

Προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Ποιος είναι, τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύετε τα γυάλινα ποτήρια σας; Μάθετε παρακάτω!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Τι να κάνω τις δερμάτινες καρέκλες της κουζίνας μου που έχουν φθαρεί»;