«Τι χρώμα να βάψω τα 3D πάνελ που έχω στο μίνιμαλ καθιστικό μου»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τι χρώμα να βάψω τα 3D πάνελ που έχω στο μίνιμαλ καθιστικό μου»;

H φίλη μας Ελενα Λαζαρίδου από την Κοζάνη μας ρωτάει: «Στο σπίτι μας έχουμε ενιαίο σαλόνι με κουζίνα. Οι πόρτες όπως και η κουζίνα είναι σε γκρι σκούρο, για να την απομονώσω από τον υπόλοιπο χώρο. Όλα τα άλλα είναι λευκά: έπιπλα, τοίχοι. Ανάμεσα στην κουζίνα και στη μία εσώπορτα έχω βάλει 3d πάνελ. Θέλω όμως να τα βάψω, έτσι ώστε να υπάρχει ένα παιχνίδι στο χώρο. Όμως, δεν μου αρέσουν τα έντονα χρώματα. Ποιο χρώμα ταιριάζει με αυτούς τους συνδυασμούς»;

Καταρχήν αυτό που έχει σημασία είναι η απόχρωση που θα διαλέξετε, π.χ. μεσαία έντασης ή απαλό. Ετσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απόχρωση του γκρι που να βγάζει λαδί ή γκρι-μπλε, είναι πολύ κομψές επιλογές και δεν συγκρούονται με τα υπόλοιπα χρώματα που έχετε αποφασίσει.

Αν θέλετε ένα παιχνίδισμα, όπως λέτε, ένα χρώμα με ένταση θα έδινε περισσότερο ενδιαφέρον στον χώρο, όπως π.χ. ένα βαθύ κόκκινο!

Μια και μας είπατε όμως ότι σας αρέσει το φως, μια ιδέα είναι να υιοθετήσετε μια φωτεινή απόχρωση του κίτρινου. Διαλέξτε μια απόχρωση, ώστε σε συνδυασμό με το φυσικό και τον τεχνητό φωτισμό που υπάρχει στο καθιστικό σας να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του και να το φωτίζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τι Έπιπλα Μπορώ να Βάλω σε μια Μακρόστενη Σαλοκουζίνα;»

.

Αν η σαλοκουζίνα σας είναι μακρόστενη, τότε εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες.

«Με ποια χρώματα να συνδυάσω έναν μπορντό καναπέ, στα έπιπλα και στους τοίχους»;

.

O φίλος μας Άγγελος Αυγολούπης, από τη Θεσσαλονίκη, μας ρωτάει: «Στο καθιστικό μου, το οποίο είναι γύρω στα 50 τετραγωνικά μέτρα, έχω έναν διθέσιο μπορντό καναπέ με ανάκλιντρο, ποια χρώματα να διαλέξω για τα υπόλοιπα έπιπλα αλλά και για τους τοίχους, με την προϋπόθεση ότι το δάπεδο είναι στρωμένο με μάρμαρο σε καφέ-μπεζ απόχρωση. Το στυλ που μου αρέσει είναι pop art».

«Πώς Μπορώ να Κάνω πιο Ζεστό ένα Σπίτι που Είναι σε Μαύρες, Γκρι και Λευκές Αποχρώσεις;»

.

Είναι εύκολο και γρήγορο να σπάσετε τη μονοτονία και να δημιουργήσετε ένα ζεστό περιβάλλον.

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

.

Η φίλη μας Μαθιουδάκη Κυριακή από την Τρίπολη Αρκαδίας, μας ρωτάει: «Αγοράσαμε σπίτι και είμαστε σε φάση βαψίματος. Το σαλόνι έχει καφέ αλουμίνια και στον τοίχο υπάρχει μια εσοχή την οποία σκεφτόμουν να τη βάψω χρυσό-μπεζ για να δώσει βάθος και φως στο χώρο - όλο το υπόλοιπο θα το κάνω μπεζ ανοιχτό. Είναι καλή η ιδέα; Επίσης, στην κουζίνα που έχει καφέ αλουμίνια και λευκά ντουλάπια, τι χρώμα να βάλω»;

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς να καθαρίσω το μαρκαδόρο από τον τοίχο»;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Μπορώ να αλλάξω χρώμα στις σιφινιέρες μου»;
More in ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
«Πώς να καθαρίσω το μαρκαδόρο από τον τοίχο»;

Η φίλη μας Άννα Ζαντιώτη από το Βασιλικό Χαλκίδας, θα ήθελε να τη βοηθήσουμε να λύσει το πρόβλημα που έχει...

Close