«Τι χρώμα να βάψω ένα καθιστικό με δερμάτινο καναπέ, λευκό coffee και γκρι πλακάκια»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τι χρώμα να βάψω ένα καθιστικό με δερμάτινο καναπέ, λευκό coffee και γκρι πλακάκια»;

H φίλη μας Λυδία Ουρίλσκα μάς ρώτησε τι χρώμα να βάψει τους τοίχους στο καθιστικό της που έχει μέσα ένα δερμάτινο καναπέ σε σκούρο καφέ χρώμα, λευκό coffee table και πλακάκια σε ανοιχτό γκρι. Απέναντι από το καθιστικό ο τοίχος έχει τζάκι, το οποίο αργότερα θα επενδυθεί με πέτρα.

Όπως το περιγράφετε τα χρώματα της φύσης είναι η ιδανική λύση για εσάς. Συγκεκριμένα, επιλέξτε μια απόχρωση του πράσινου - ούτε πολύ ανοιχτή ούτε πολύ σκούρα - με την οποία θα νιώθετε όμορφα και δροσερά μέσα στον χώρο για να βάψετε  όλους τους τοίχους εκτός από εκείνον όπου βρίσκεται το τζάκι. Αυτόν μπορείτε να τον βάψετε πιο σκούρο πράσινο ή να επιλέξετε ένα γκρί δύο τόνους πιο σκούρο από το γκρι που έχουν τα πλακάκια σας. Το καφέ χρώμα του καναπέ θα αναδειχθεί με το πράσινο φόντο, ενώ όταν επενδύσετε το τζάκι με πέτρα τα φυσικά νερά της θα συνδυαστούν με το γκρι πλακάκι και τις πράσινες αποχρώσεις. Διακοσμήστε το ουδέτερο τραπεζάκι με δυο βάζα σε πράσινο και καφέ και προσθέστε στον καναπέ σας μαξιλάρια εμπριμέ ή φλόραλ για να "δέσετε" τους συνδυασμούς.

thehomeissue_qa_walls01

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.

«Τα οικολογικά χρώματα είναι πράγματι ασφαλή για την υγεία μου;»

.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, έχετε ανάγκη από λίγη ανανέωση; Αν αυτή συνδέεται με ένα πινέλο στο χέρι, τότε διαβάστε παρακάτω όλη την αλήθεια για τις οικολογικές μπογιές!

«Μπορώ να αλλάξω χρώμα στις σιφινιέρες μου»;

.

Έχω δύο σιφινιέρες σε καφέ χρώμα. Όχι το πολύ σκούρο, αλλά είναι αρκετά. Ήθελα να μάθω αν μπορώ να τις αλλάξω χρώμα.

«Τι χρώμα μπορώ να βάψω το υπνοδωμάτιο αν έχω ανοιχτόχρωμο κρεβάτι;»

.

Απαντάμε στην ερώτηση της ημέρας: "Τι χρώμα να βάψω το υπνοδωμάτιό μου αν έχω ανοιχτόχρωμο κρεβάτι;"

«Tι χρώμα να βάψουμε τους εξωτερικούς τοίχους του διώροφου σπιτιού μας»;

.

«Θέλουμε να βάψουμε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού μας. Κάτω υπάρχει αυλή με πέτρες Πηλίου και Καρύστου και επάνω κεραμοσκεπή. Ξύλα και κάγκελα είναι σε καφέ χρώμα. Τι συνδυασμούς χρωμάτων να κάνουμε».


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Πώς να βάλω ένα γραφείο μέσα στο καθιστικό μου;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

"Ποιο χρώμα να διαλέξω για το δωμάτιο της κόρης μου; Θα περνάει αρκετό χρόνο διαβάζοντας εκεί μέσα"