«Τι να κάνω τις δερμάτινες καρέκλες της κουζίνας μου που έχουν φθαρεί»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τι να κάνω τις δερμάτινες καρέκλες της κουζίνας μου που έχουν φθαρεί»;

Η φίλη μας Άντρη Μακή από τη Λάρνακα μας ρωτάει: «Τι μπορώ να κάνω για να ανανεώσω τις δερμάτινες καρέκλες της κουζίνας, οι οποίες με τον καιρό έχουν φθαρεί ή ακόμα και σκιστεί σε κάποια σημεία»;

Η λύση είναι μία: πρέπει να αλλάξετε επένδυση και μια και μιλάμε για κουζίνα, χρειάζεστε κάτι ανθεκτικό και casual, εκτός αν ο χώρος επικοινωνεί με το καθιστικό και θέλετε ομοιομορφία ανάμεσα στους χώρους. Επίσης, δεν μας είπατε αν ο σκελετός είναι μεταλλικός ή ξύλινος και τι χρώμα επένδυση έχετε αυτή τη στιγμή.

Οπως και να έχει το θέμα, αν σας αρέσει η επιλογή του δέρματος και θέλετε να παραμείνετε σε αυτό, δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία σε λευκό χρώμα, η οποία όχι μόνο φωτίζει τον χώρο αλλά και ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά στυλ, καθώς υιοθετεί εύκολα τόσο το πολυτελές όσο και το casual στυλ.

Διαλέξτε έναν τύπο δέρματος ο οποίος να έχει υποστεί αδιαβροχοποίηση, ώστε να είναι εύκολος στο καθημερινό καθάρισμα και την ίδια στιγμή ανθεκτικός στους λεκέδες, π.χ. από σάλτσες που βγαίνουν δύσκολα.

Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να φτιάξετε μια επένδυση από ύφασμα ή έναν συνδυασμό από διαφορετικές υφές, όπως για παράδειγμα ένα ανθεκτικό βαμβακερό για το κάθισμα και μια ψάθα για την πλάτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πώς να Κάνω την Κουζίνα μου να Φαίνεται πιο Φωτεινή;»

.

Η Δανάη Ατζίδου από τα Ιωάννινα μας ρωτάει: «Σαλόνι και κουζίνα είναι ένας ενιαίος χώρος. Η κουζίνα είναι στο πιο σκοτεινό μέρος όπου δεν υπάρχουν παράθυρα. Πώς θα μπορούσα να την κάνω να φαίνεται φωτεινή»;

«Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αποθηκεύω τα ποτήρια μου;»

.

Προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Ποιος είναι, τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύετε τα γυάλινα ποτήρια σας; Μάθετε παρακάτω!

«Πώς μπορώ να κάνω το ψυγείο μου να λάμψει με οικολογικό τρόπο;»

.

Απαντήσαμε στην ερώτηση αναγνώστριάς μας για το πώς μπορεί να καθαρίσει τις εξωτερικές επιφάνειες στο ψυγείο της με οικολογικό τρόπο.

«Πώς θα υπολογίσω σωστά τις διαστάσεις για τις κουρτίνες μου;»

.

Δεν χρειάζονται υψηλά μαθηματικά ή ενταντικά μαθήματα διακοσμητικής, αλλά οι σωστές συμβουλές για να βάλετε τις κουρτίνες σας στις σωστές τους διαστάσεις.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Με ποια χρώματα να συνδυάσω έναν μπορντό καναπέ, στα έπιπλα και στους τοίχους»;
More in ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ
«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

Η φίλη μας Μαθιουδάκη Κυριακή από την Τρίπολη Αρκαδίας, μας ρωτάει: «Αγοράσαμε σπίτι και είμαστε σε φάση βαψίματος. Το σαλόνι...

Close