«Τι να κάνω τις δερμάτινες καρέκλες της κουζίνας μου που έχουν φθαρεί»;

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Τι να κάνω τις δερμάτινες καρέκλες της κουζίνας μου που έχουν φθαρεί»;

Η φίλη μας Άντρη Μακή από τη Λάρνακα μας ρωτάει: «Τι μπορώ να κάνω για να ανανεώσω τις δερμάτινες καρέκλες της κουζίνας, οι οποίες με τον καιρό έχουν φθαρεί ή ακόμα και σκιστεί σε κάποια σημεία»;

Η λύση είναι μία: πρέπει να αλλάξετε επένδυση και μια και μιλάμε για κουζίνα, χρειάζεστε κάτι ανθεκτικό και casual, εκτός αν ο χώρος επικοινωνεί με το καθιστικό και θέλετε ομοιομορφία ανάμεσα στους χώρους. Επίσης, δεν μας είπατε αν ο σκελετός είναι μεταλλικός ή ξύλινος και τι χρώμα επένδυση έχετε αυτή τη στιγμή.

Οπως και να έχει το θέμα, αν σας αρέσει η επιλογή του δέρματος και θέλετε να παραμείνετε σε αυτό, δεν έχετε παρά να διαλέξετε μια νέα δερμάτινη ταπετσαρία σε λευκό χρώμα, η οποία όχι μόνο φωτίζει τον χώρο αλλά και ταιριάζει σε πολλά διαφορετικά στυλ, καθώς υιοθετεί εύκολα τόσο το πολυτελές όσο και το casual στυλ.

Διαλέξτε έναν τύπο δέρματος ο οποίος να έχει υποστεί αδιαβροχοποίηση, ώστε να είναι εύκολος στο καθημερινό καθάρισμα και την ίδια στιγμή ανθεκτικός στους λεκέδες, π.χ. από σάλτσες που βγαίνουν δύσκολα.

Εναλλακτικά, υπάρχει πάντα η δυνατότητα να φτιάξετε μια επένδυση από ύφασμα ή έναν συνδυασμό από διαφορετικές υφές, όπως για παράδειγμα ένα ανθεκτικό βαμβακερό για το κάθισμα και μια ψάθα για την πλάτη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τι Έπιπλα Μπορώ να Βάλω σε μια Μακρόστενη Σαλοκουζίνα;»

.

Αν η σαλοκουζίνα σας είναι μακρόστενη, τότε εμπνευστείτε από αυτές τις ιδέες.

«Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να αποθηκεύω τα ποτήρια μου;»

.

Προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Ποιος είναι, τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύετε τα γυάλινα ποτήρια σας; Μάθετε παρακάτω!

«Πώς θα υπολογίσω σωστά τις διαστάσεις για τις κουρτίνες μου;»

.

Δεν χρειάζονται υψηλά μαθηματικά ή ενταντικά μαθήματα διακοσμητικής, αλλά οι σωστές συμβουλές για να βάλετε τις κουρτίνες σας στις σωστές τους διαστάσεις.

«Πώς να Ανανεώσω τα Ντουλάπια στην Κουζίνα μου»;

.

Διαβάστε την απάντηση για να δείτε πως μπορείτε να ανανεώσετε την κουζίνα σας και να την κάνετε να φαίνεται σαν καινούργια.

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

.

Η φίλη μας Μαθιουδάκη Κυριακή από την Τρίπολη Αρκαδίας, μας ρωτάει: «Αγοράσαμε σπίτι και είμαστε σε φάση βαψίματος. Το σαλόνι έχει καφέ αλουμίνια και στον τοίχο υπάρχει μια εσοχή την οποία σκεφτόμουν να τη βάψω χρυσό-μπεζ για να δώσει βάθος και φως στο χώρο - όλο το υπόλοιπο θα το κάνω μπεζ ανοιχτό. Είναι καλή η ιδέα; Επίσης, στην κουζίνα που έχει καφέ αλουμίνια και λευκά ντουλάπια, τι χρώμα να βάλω»;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Με ποια χρώματα να συνδυάσω έναν μπορντό καναπέ, στα έπιπλα και στους τοίχους»;