"θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα";

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ


Η φίλη μας Εύα Παναγιώτου από την Κύπρο μας ρωτάει: «Στο σαλόνι και την τραπεζαρία επικρατεί μαύρο δέρμα, ξύλο καρυδιάς, κουρτίνες και μαξιλάρια στο γκρι-ασημί. θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιο θα ήταν το ιδανικό χρώμα; Το στυλ του χώρου θα έλεγα πως είναι πιο glamour».

Αν θέλετε τα μαξιλάρια που θα προσθέσετε να ενώσουν όλα τα χρώματα που ήδη υπάρχουν στο σαλόνι σας και να δώσουν στον χώρο σας την απαιτούμενη αίγλη τότε θα πρέπει προτιμήσετε το μπεζ και το λευκό. Το μπεζ θα «δέσει» το ξύλο καρυδιάς με το μαύρο δέρμα και το λευκό θα δημιουργήσει την κατάλληλη αντίθεση.

Εκτός από τα μονόχρωμα μπεζ και λευκά μαξιλάρια χρησιμοποιήστε και κάποια εμπριμέ (φλόραλ ή με γεωμετρικά μοτίβα) που θα συνδυάζουν και τα δύο χρώματα. Αν θέλετε κάτι έντονο τότε μπορείτε αντί για λευκά μαξιλάρια να διαλέξετε το μοβ ή ένα ωραίο κυπαρισσί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πώς θα βάλω τα δερμάτινα έπιπλα στη διακόσμηση του σαλονιού;»

.

Δερμάτινος καναπές: Δείτε πώς θα διακοσμήσετε το σαλόνι γύρω από αυτόν.

«Τι Μπορώ να Κάνω για να Γίνει το Σκοτεινό Σαλόνι μου Φωτεινότερο;»

.

H Ειρήνη Ψαράκη θα ήθελε να μάθει πώς μπορεί να φωτίσει το σκοτεινό σαλόνι της. Το δωμάτιο έχει σαν βάση το σκούρο γκρι και η φίλη μας δεν ξέρει τι να κάνει και ποια χρώματα να χρησιμοποιήσει.

«Τι χρώμα να βάψω την εσοχή που υπάρχει στο σαλόνι μου;»

.

Η φίλη μας Μαθιουδάκη Κυριακή από την Τρίπολη Αρκαδίας, μας ρωτάει: «Αγοράσαμε σπίτι και είμαστε σε φάση βαψίματος. Το σαλόνι έχει καφέ αλουμίνια και στον τοίχο υπάρχει μια εσοχή την οποία σκεφτόμουν να τη βάψω χρυσό-μπεζ για να δώσει βάθος και φως στο χώρο - όλο το υπόλοιπο θα το κάνω μπεζ ανοιχτό. Είναι καλή η ιδέα; Επίσης, στην κουζίνα που έχει καφέ αλουμίνια και λευκά ντουλάπια, τι χρώμα να βάλω»;

«Πώς μπορώ να κρύψω ένα δοκάρι στο παιδικό δωμάτιο»;

.

Η φίλη μας Ελένη Καρέλα από τη Βάρη μάς ρωτάει: «Πώς θα μπορούσα να κρύψω ένα άσχημο, μεγάλο δοκάρι στη μέση του ταβανιού στο παιδικό δωμάτιο»;

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ενα έπαθλο αναζητά... βάθρο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

"Κόκκινος τοίχος: Πώς να τον διακοσμήσω";