Η είσοδος του σπιτιού

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Η είσοδος του σπιτιού

Κάντε... είσοδο! Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι χώροι της εισόδου έξω και αμέσως μόλις περάσετε την πόρτα είναι το ίδιο σημαντικοί με όλο το σπίτι.

Η πρώτη εντύπωση
Το φιλικό πρόσωπο που σας ακολουθεί στο κατώφλι του σπιτιού σας αρχίζει να διαμορφώνει την άποψή του για το σπίτι σας προτού ακόμα δρασκελίσει την πόρτα. Μην αμελείτε την είσοδο - και όταν λέμε είσοδο εννοούμε και τον χώρο πριν από την κύρια είσοδο, είτε βρίσκεται σε κοινόχρηστο χώρο είτε είναι ιδιωτικός. Σκεφτείτε τον σαν μέρος του συνόλου του σπιτιού σας, το οποίο δεν μπορεί να δείχνει παράταιρο.

Για την ακρίβεια η είσοδος χρήζει της ίδιας προσοχής με οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο του σπιτιού σας, είτε είναι μικρός και σκοτεινός είτε μεγάλος και φωτεινός, και αυτό διότι προκαταλαμβάνει τις εντυπώσεις για το πώς βλέπουν οι άλλοι εσάς τους ίδιους και το σπίτι σας.

Πειραματιστείτε με το χρώμα
Κλασική και επαναλαμβανόμενη συμβουλή: Εφόσον γίνεται, διότι σε κοινόχρηστο χώρο δεν μπορείτε να κάνετε επεμβάσεις, ο πιο εύκολος τρόπος να διαμορφώσετε την εικόνα της εισόδου είναι το χρώμα. Δεν χρειάζεται να βάψετε όλους τους τοίχους, αφήστε που θα σας είναι δύσκολο να οριοθετήσετε πού πρέπει να σταματήσετε, βάψτε τη μία πλευρά: τον τοίχο του ασανσέρ ή της πόρτας. Αποφύγετε τη σκάλα, διότι σε κάποιο σημείο το χρώμα θα σταματά... αμήχανα.

Ο τοίχος που περιβάλλει την πόρτα σχετίζεται ακόμα περισσότερο με το εσωτερικό, καθώς βρίσκεται σε άμεση επαφή μόλις ανοίξετε την πόρτα. Επίσης, μην ξεχνάτε το χρώμα της πόρτας, την κάσα και το ίδιο το πάνελ. Όλα αυτά πρέπει απλώς να τα λάβετε υπόψη σας, μην τρομάζετε όμως με την ιδέα. Παίξτε με τα χρώματα, τους τόνους και το πώς θα φαίνονται μέσα στο χώρο για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη και ένα ωραίο φωτιστικό, βάψτε τον τοίχο ή βάλτε μια ωραία ταπετσαρία.

Χρησιμοποιήστε έναν καθρέφτη και ένα ωραίο φωτιστικό, βάψτε τον τοίχο ή βάλτε μια ωραία ταπετσαρία.

Καθρεφτίστε την ομορφιά του
Ένας καθρέφτης στην είσοδο θεωρείται σχεδόν απαραίτητος, από το να ρίξετε μια ματιά προτού βγείτε από το σπίτι, να μεγαλώσετε τις διαστάσεις του χώρου σας αλλά και να παίξετε με τις αντανακλάσεις που δημιουργεί το φως επάνω στην επιφάνειά του. Χρησιμοποιήστε έναν όμορφο καθρέφτη για να αντανακλά το φως, θα νιώσετε ότι ο χώρος έχει διπλασιαστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Είσοδος Σπιτιού: Υπέροχες Ιδέες για να Εφαρμόσετε στο Δικό σας Σπίτι!

.

Δείτε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε την είσοδο του σπιτιού σας.

Μικρό Σπίτι Χωρίς Χολ: Δείτε Πώς να το Δημιουργήσετε το από το Μηδέν!

.

Δείτε πως θα διαμορφώσετε το δικό σας χολ, όταν δεν υπάρχει χώρος.

Δεν Έχετε Είσοδο Σπιτιού, Κανένα Πρόβλημα! 9+ Λύσεις για Πολύ Μικρούς Χώρους

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε όταν δεν έχετε είσοδο στο σπίτι σας.

12 «Αέρινα» και Φωτεινά Χολ που Υπόσχονται να σας Εμπνεύσουν

.

Υπέροχες ιδέες για να εμπνευστείτε και να διαμορφώσετε το δικό σας «αέρινο» χολ!

Διακοσμήστε την Είσοδο του Σπιτιού σας Πρακτικά και Οικονομικά!

.

Είσοδος σπιτιού: Εκμεταλλευτείτε την για να εντυπωσιάσετε τους επισκέπτες και να κάνετε τη ζωή σας πιο εύκολη.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Για συρτάρια που ανοίγουν σαν καινούργια...

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το σπιτικό μπαρ