Εφήμερο ειδύλλιο ή ο άντρας της ζωής σου; Απάντησε στις παρακάτω 4 ερωτήσεις για να το διαπιστώσεις!

Κατηγορίες: PLUS +, ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ

Εφήμερο ειδύλλιο ή ο άντρας της ζωής σου; Απάντησε στις παρακάτω 4 ερωτήσεις για να το διαπιστώσεις!

Ο ενθουσιασμός θολώνει την κρίση σου και δεν σε αφήνει να εκτιμήσεις πόσες πιθανότητες έχει η καινούρια σου γνωριμία να εξελιχθεί σε μακροχρόνια σχέση;

Οι τέσσερις ερωτήσεις που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να την αξιολογήσεις όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά και να καταλάβεις αν συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για να μακροημερεύσει. 

1. Πόσα κοινά έχεις μαζί του; Εύκολο να το ρωτάς, δύσκολο να το απαντάς, ειδικά τον πρώτο καιρό, όταν πολλά ζευγάρια περνούν υπέροχα χωρίς απαραίτητα να ταιριάζουν ιδιαίτερα - επειδή απλώς και μόνο ταιριάζουν στο κρεβάτι... Ενώ όμως το γνωστό ρητό προσπαθεί να μας πείσει ότι τα ετερώνυμα έλκονται, διάφορες μελέτες της ψυχολογίας έχουν δείξει ότι οι σύντροφοι που μένουν μαζί για πολλά χρόνια είναι συνήθως εκείνοι που έχουν κοινούς κώδικες επικοινωνίας, στόχους, αξίες και ενδιαφέροντα.

2. Έχει γνωρίσει ο ένας τους φίλους του άλλου; Αν ναι, τότε μάλλον είναι πρόθυμος να σε βάλει για τα καλά στη ζωή του - κι εσύ αυτόν στη δική σου. Δεν το λέει μόνο η εμπειρία, αλλά και τα επιστημονικά δεδομένα: όσο περισσότερους φίλους του μας συστήνει ο σύντροφός μας, τόσο περισσότερο φαίνεται να μας αποδέχεται και τόσο πιο πιθανό είναι να κρατήσει η σχέση μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.allyou.gr καθώς και άλλα θέματα που αφορούν τις σχέσεις ανδρών - γυναικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

8 Χρήσιμα Αντικείμενα στο Σπίτι Κάθε Άντρα

.

Υπάρχουν κάποια χρήσιμα αντικείμενα που κάθε άντρας θέλει να έχει στο σπίτι του όσο μικρό (ή μεγάλο) κι αν είναι αυτό. Δείτε 8 πράγματα που είναι χρήσιμα στο σπίτι κάθε εργένη.

Αρσενικό vs Θηλυκό (και στη Διακόσμηση)

.

Η προσπάθεια για μια αρμονική συμβίωση περνάει και από τη διακόσμηση. Μη θεωρήσετε το συγκεκριμένο άρθρο ως το εγχειρίδιο της ευτυχισμένης συγκατοίκησης. Δείτε απλώς μερικές χρήσιμες συμβουλές διακόσμησης που θα σας βοηθήσουν να συνυπάρξετε ειρηνικά σεβόμενοι ο ένας τις ανάγκες και τις επιθυμίες του άλλου – που μπορεί τελικά να είναι και δικές σας.

Μάθετε Ποιο Χρώμα στους Τοίχους σας Καταστρέφει τη Σεξουαλική σας Ζωή!

.

Αν πιστεύετε πως η σεξουαλική σας ζωή δεν είναι επαρκής, κατηγορήστε αυτόν που διάλεξε το χρώμα στους τοίχους της κρεβατοκάμαράς σας.

6 Διαφορετικές Στάσεις Ύπνου και τι Δείχνουν για τη Σχέση σας

.

Η γλώσσα του σώματος είναι αυτή που μαρτυράει τα πάντα.

Διακόσμηση για Singles: Ο Απόλυτος Οδηγός

.

Αν νομίζετε ότι το να είστε single είναι μειονέκτημα, σκεφτείτε ότι είστε ελεύθερες να κάνετε ό,τι θέλετε στη διαμόρφωση του χώρου σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Φόβοι: 5 τρόποι για να τους αντιμετωπίσεις (και να βγεις πιο δυνατή!)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Οι τροφές του χειμώνα που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος