Είναι το σπίτι σου… εσύ;

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Είναι το σπίτι σου… εσύ;

Είναι το σπίτι σου το μέρος που πραγματικά θέλεις να ζεις; Είναι άνετο και χαρούμενο ή είναι βρώμικο και ακατάστατο; Το σπίτι σου είναι η ασφάλεια σου, αν δεν νιώθεις άνετα εκεί, πού αλλού μπορεί να νιώσεις καλύτερα;

Το σπίτι σου είναι μια αντανάκλαση του εαυτού σου. Σε ποια κατάσταση είναι; Φρόντισε να καθαρίσεις τις ντουλάπες, το ψυγείο, την αποθήκη, τις βιβλιοθήκες. Βγάλε από τις ντουλάπες σου τα ρούχα που δεν έχεις φορέσει εδώ και πολύ καιρό και πούλησέ τα, χάρισέ τα ή πέταξέ τα.
Με δυο λόγια ξεφορτώσου τα, για να μπορέσεις να δημιουργήσεις χώρο για τα καινούργια. Μην κολλάς στα παλιά. Κάνε την ίδια δουλειά σε όλα τα δωμάτια και με όλα τα έπιπλα και τις συσκευές, π.χ. ντουλάπια, ψυγείο. Οι άνθρωποι που έχουν ακατάστατες ντουλάπες έχουν και ακατάστατες σκέψεις. Άλλαξε το σπίτι σου για να αλλάξεις και τη ζωή σου!
Ωστόσο αν θέλεις ή χρειάζεσαι μια αλλαγή, απλώς κάν’το. Μετακόμισε! Εκτίμησε και ευχαρίστησε το μέρος που σε φιλοξένησε μέχρι τώρα και αναζήτησε το νέο μέρος που θα αγαπήσεις και θα κάνεις καταφύγιό σου! Και να θυμάσαι:
«Τα σπίτια μοιάζουν με τους ανθρώπους που τα κατοικούν» είχε πει ο Βίκτορ Ουγκό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά Είναι τα πιο Απρόσμενα Σημεία του Σπιτιού που Προκαλούν Αλλεργίες (Μέρος Β)

.

Στο δεύτερο μέρος του αφιερώματός μας, ρίχνουμε φως σε 5 ακόμη σημεία στο σπίτι σας που ενδέχεται να προκαλούν και να εντείνουν τις αλλεργίες σας!

Οργανώστε τη Ντουλάπα σας Τέλεια με Ελάχιστo Budget (VIDEO)

.

Υπάρχουν ένα μπόλικα tips που μπορείτε να ακολουθήσετε εύκολα για να φτιάξετε τη ντουλάπα των ονείρων σας χωρίς να ξεπαραδιαστείτε.

5 Ερωτήσεις που Πρέπει να Κάνετε στον Εαυτό σας για μην Καταλήξει η Ντουλάπα σας Γεμάτη Ρούχα που δεν Φοράτε Ποτέ

.

Πιθανώς να έχετε πιάσει τον εαυτό σας να βρίσκεται μπροστά από την ανοιχτή ντουλάπα και να νιώθετε πως κανένα από τα ρούχα σας δεν σας «κάνει». Ίσως αγοράζετε ρούχα που μετά δεν τα φοράτε ή ίσως κρατάτε παλιά ρούχα που έχουν κάνει τον κύκλο τους και δεν σας ταιριάζουν πια. Όποιος και να είναι ο […]

Αυτά Είναι τα 5 Μέρη του Σπιτιού με την Περισσότερη Σκόνη

.

Η σκόνη είναι ο μόνιμος εχθρός της καθαριότητας! Δείτε τα σημεία στα οποία συχνάζει και καθαρίστε τη με μία κίνηση!

Οργάνωση: 7 «Πριν» και «Μετά» που θα σας Καταπλήξουν

.

Η οργάνωση βρήκε θέση σε αυτές τις 7 περιπτώσεις που είναι σίγουρο πως θα σας εμπνεύσουν.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο στη ζωή σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Ποδοσφαιριστής είδε στον ύπνο του ένα σπίτι με πέταλα και το έφτιαξε!