Διακόσμηση: Low budget stories

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Διακόσμηση: Low budget stories

Ή αλλιώς σενάρια διακόσμησης με αίσιο τέλος. Για να το επιτύχετε, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αισθητική δεν έχει σχέση με πόσα θα ξοδέψετε για να αγοράσετε τον καναπέ ή το τραπέζι σας αλλά πώς σκεφτήκατε να τα αξιοποιήσετε. Μερικές απλές ιδέες ίσως ξεμπλοκάρουν την έμπνευσή σας.

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις στη διακόσμηση, αυτή την εποχή, είναι να διακοσμείτε τους τοίχους των δωματίων με φράσεις, γράμματα, αριθμούς κ.λπ.

Μια από τις πιο δυνατές τάσεις στη διακόσμηση είναι να διακοσμείτε τους τοίχους των δωματίων με φράσεις, γράμματα, αριθμούς κ.λπ.

  • Τολμηρά χρώματα (και στον τοίχο), πλούσιες υφές στα υφάσματα και μερικά εντυπωσιακά αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά παντού και πάντα.
  • Το κλειδί για κάθε χώρο είναι η συμμετρία. Για παράδειγμα, όπου υπάρχει ένα χαρακτηριστικό αντικείμενο από τη μία πλευρά, π.χ. μια λάμπα, κάτι αισθητικά ισοδύναμο πρέπει να το πλαισιώνει και από την άλλη μεριά.
  • Εντάξει, είπαμε ότι τα τυπογραφικά στοιχεία είναι της μόδας. Μια μικρή φράση ή ένα κολάζ με τυχαία στοιχεία θα σηματοδοτήσει την τάση στον τοίχο σας.
  • Καλοκαίρι χωρίς ναυτικά μοτίβα είναι σαν χωριάτικη χωρίς φέτα. Γίνεται, δεν γίνεται. Αν δεν έχετε ή δεν θέλετε να πάρετε ριγέ υφάσματα, βάζα, μπολ και λοιπά διακοσμητικά σε μπλε χρώμα, βάψτε απλώς μερικές γλάστρες τυρκουάζ και μπλε και διασκοσμήστε τες με βούλες και ρίγες!
  • Ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά και κερδίζει πάντα τις εντυπώσεις. Επενδύστε, π.χ. σε ένα επιτραπέζιο φωτιστικό με βάση ή βαμμένο εσωτερικά σε χρυσαφί χρώμα. Θα ζεσταίνει τον χώρο και τη σχέση σας μαζί του...
  • Εμπλουτίστε τον χώρο με μοτίβα σε σχήμα ζιγκ ζαγκ και έντονα χρώματα, μπλε-τυρκουάζ ή πορτοκαλί-κίτρινα. Αιχμαλωτίζουν το βλέμμα – κάτι ξέρει ο οίκος Missoni που τα έκανε «σημαία» του.
  • Φωτίστε τον χώρο με ένα plexiglass διάφανο coffee table. Χωρίς να χάνει σε πρακτικότητα, αφήνει τον χώρο να αναπνεύσει και αναδεικνύει τα αντικείμενα γύρω και κάτω από αυτό. Ιδανικό για ένα όμορφο χαλί.
  • Δοκιμάστε το πράσινο χρώμα: είναι της μόδας, είναι φρέσκο, υποδύεται εύκολα πολλά διαφορετικά στυλ με μικρές παρεμβάσεις και δημιουργεί χαλαρό περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

10 Φθινοπωρινές Διακοσμητικές Ιδέες (που δεν Περιλαμβάνουν Κολοκύθες!)

.

Αυτές οι φθινοπωρινές διακοσμητικές ιδεες είναι σίγουρο πως θα καλωσορίσουν την νέα εποχή στο εσωτερικό του σπιτιού σας!

Καρό: το Σούπερ Διαχρονικό Σχέδιο για τη Διακόσμησή σας

.

Το καρό είναι ένα από εκείνα τα σχέδια που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μόδα. Δείτε ολόφρεσκες ιδέες για να το βάλετε στο σπίτι με τα παρακάτω tips.

4 Σπίτια που Αγνόησαν τις Τάσεις και Έβαλαν την Ψυχή τους στη Διακόσμηση

.

Βάλτε την ψυχή σας στη διακόσμηση και δημιουργήστε έναν μοναδικό χώρο.

5 Αποτυχημένες Διακοσμήσεις Τοίχων που Είναι Παραδείγματα προν Αποφυγή!

.

Δείτε μερικά λάθη που μπορείτε εύκολα να αποφύγετε στη διακόσμηση τοίχων και δημιουργήστε τη δική σας σύνθεση εύκολα και οικονομικά.

Πώς να Διακοσμήσετε το Σπίτι σας σαν Εκατομμυριούχοι Χωρίς να Είστε!

.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να αναβαθμίσετε το σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

6 Πράγματα που δεν Γνωρίζατε ότι Κάνει το Αλουμινόχαρτο

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Για συρτάρια που ανοίγουν σαν καινούργια...