Βάλε το σφυρί... στη θέση του

Κατηγορίες: TIPS

Βάλε το σφυρί... στη θέση του

Ακόμη και τα εργαλεία κάποιες στιγμές χρειάζονται τη δική σας φροντίδα για να συνεχίσετε τα μαστορέματα. Διαβάστε πώς μπορείτε να ξαναφτιάξετε τη λαβή ενός σφυριού που έχει χαλαρώσει.

Ακριβώς επειδή η εποχή σηκώνει την... "ανασύνταξη" του σπιτιού σας, ένα σφυρί του οποίου η λαβή έχει χαλαρώσει από τις πολλές δουλειές σε τοίχους και λοιπές επιδιορθώσεις δεν... βοηθάει. Τι μπορείτε να κάνετε; Πανεύκολο, απλώς βουτήξτε το για ένα ολόκληρο βράδυ σε κρύο νερό. Το ξύλο θα φουσκώσει και η λαβή δεν θα κινείται πια και θα μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας ξεκούραστα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κι Όμως! Το Πλυντήριο Πιάτων Μπορεί να Καθαρίσει Όλα Αυτά τα Αντικείμενα

.

Αν νομίζετε πως ένα πλυντήριο πιάτων είναι κατάλληλο μόνο για να πλένετε τα πιάτα, τότε σίγουρα θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πόσα πράγματα μπορείτε να καθαρίσετε με αυτό.

Για συρτάρια που ανοίγουν σαν καινούργια...

.

Με τον καιρό και την υγρασία, οι ράγες των συρταριών, τόσο στις ντουλάπες των υπνοδωματίων όσο και στην κουζίνα, αρχίζουν να κολλάνε και να μη σύρονται εύκολα. Διαβάστε πώς να τα κάνετε να τρέχουν όπως παλιά.

Σαπούνι για τις βίδες

.

Ενα από τα θέματα που αντιμετωπίζει κανείς όταν θέλει να ανακαινίσει ένα δωμάτιο είναι ότι θα πρέπει να βγάλει τις βίδες από τα ούπα. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό γίνεται σοβαρό πρόβλημα ακόμη και όταν πρόκειται για πιο απλές δουλειές, όπως π.χ. η αλλαγή κουρτίνας.

Κάντε το Σπίτι σας να Μυρίζει Υπέροχα για Πολύ Καιρό! (Μόνο με Βανίλια)

.

Θέλετε οι φρεσκοβαμμένοι τοίχοι του σπιτιού σας να μυρίζουν όμορφα ακόμα και έπειτα από πολύ καιρό; Κανένα πρόβλήμα.

Το Απόλυτο Tip για να Μην Στάξουν Ποτέ Ξανά τα Κεριά σας

.

Ας σας αρέσει η ατμόσφαιρα που κάνουν τα κεριά και αγοράζετε συχνά, τότε σίγουρα θα έχετε αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τα κεριά που στάζουν. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να μην στάξουν ξανά!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κάντε μόνοι σας την τραπεζαρία σας να λάμπει!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Καθαρίστε Ολοκληρωτικά την Κουζίνα & το Μπάνιο με ΑΥΤΑ τα Σφουγγάρια
More in TIPS
Κάντε μόνοι σας την τραπεζαρία σας να λάμπει!

Η τραπεζαρία σας, που είναι ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία κάθε σαλονιού, πρέπει να κρατήσει τη λαμπερή εμφάνισή της...

Close