Φτιάξτε Μόνοι σας Αυτοσχέδια Κρεμάστρα για Ζώνες!

Κατηγορίες: ΣΠΙΤΙ, TIPS

Φτιάξτε Μόνοι σας Αυτοσχέδια Κρεμάστρα για Ζώνες!

Οι περισσότεροι τυλίγουμε τις ζώνες και τις φυλάμε σε ένα συρτάρι ή κουτί ή έχουμε αγοράσει τις ειδικές κρεμάστρες για ζώνες. Όμως ποιος ο λόγος να αγοράσετε αυτές τις κρεμάστρες και να μην τις φτιάξετε μόνοι σας;

Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο καλό και θα μπορείτε κάθε φορά που χρειάζεστε μία ακόμη τέτοια κρεμάστρα να φτιάχνετε ακριβώς την ίδια για να είναι η ντουλάπα σας ωραία και οργανωμένη. Δοκιμάστε αυτό το tip, είναι τόσο απλό που δεν χρειάζεται καν να «πιάνουν τα χέρια» σας!

Θα χρειαστείτε μία ξύλινη κρεμάστρα και μερικά μεταλλικά μονά γατζάκια (περίπου οχτώ για κάθε κρεμάστρα). Βιδώστε τα γατζάκια πάνω στο οριζόντιο ξύλο της κρεμάστρας σε ίσες αποστάσεις μεταξύ τους και μετά... κρεμάστε τις ζώνες σας! Δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να αποθηκεύετε τις ζώνες σας και να τις βρίσκετε αμέσως!

7 Τρόποι για να Μετατρέψετε μια Κρεμάστρα

thehomeissue_tip_belt01

Επιλέξτε γατζάκι με μικρό τμήμα βιδώματος ώστε να μην "περάσει" από την άλλη μεριά του ξύλου όταν το βιδώσετε στη κρεμάστρα.

Μπείτε στην Κατηγορία Tips και βρείτε χιλιάδες έξυπνες, οικονομικές, εύκολες και γρήγορες συμβουλές πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με Αυτό το Ιδιοφυές Κόλπο θα Αυξήσετε τον Άδειο Χώρο στη Ντουλάπα σας!

.

Με αυτό το κόλπο θα χωρέσετε τα διπλάσια ρούχα στη ντουλάπα σας.

DIY: Φτιάξτε Απλά και Οικονομικά το Δικό σας Αρωματικό για τη Ντουλάπα σας!

.

Μπορεί η ιδέα του να φτιάξετε μόνοι σας ένα αρωματικό να σας τρομάζει ωστόσο η διαδικασία όπως θα δείτε είναι εξαιρετικά απλή.

Αυτό το Tip Φέρνει το Καθαριστήριο στο Σπίτι σας!

.

Κι όμως υπάρχει τρόπος να αποφύγετε (εσείς και η τσέπη σας) το καθαριστήριο. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε στεγνό καθάρισμα κατ’ οίκον!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Βασικοί Κανόνες για Επιτυχημένη Διακόσμηση

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Βάλτε το Χαρούμενο Πουά στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας