«Πώς να βάλω ένα γραφείο μέσα στο καθιστικό μου;»

Κατηγορίες: ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ

«Πώς να βάλω ένα γραφείο μέσα στο καθιστικό μου;»

Η Σοφία Τριανταφυλλίδου ρωτάει: «Έχω ένα απλό κλασικό σαλόνι και μέσα θέλω να φτιάξω μια γωνιά για γραφείο. Να βάλω τον υπολογιστή μου και να μπορώ να φτιάχνω κατασκευές, καθώς ασχολούμαι με μπομπονιέρες. Δεν θέλω όμως να ξοδέψω χρήματα, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι»

Μια ιδέα είναι να εκμεταλλευτείτε τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα, δηλαδή μια παλιά κονσόλα με συρτάρια για να αποθηκεύετε τα υλικά σας ή μια παλιά σκριβανία, δηλαδή τα παλιά γραφεία με το καπάκι που κλείνει και κλειδώνει. Συμπληρωματικά θα διαλέξετε όμορφα κουτιά ή καλάθια, τα οποία θα είναι καλαίσθητα και δεν θα χρειάζεται να τα κρύβετε μόλις τελειώσετε τη δουλειά σας. Αν τώρα δεν υπάρχει ένα τέτοιο κομμάτι, μπορείτε απλώς να τοποθετήσετε σε μια γωνία δύο επιτοίχια ράφια, τα οποία θα συμπληρώσετε με μια όμορφη καρεκλοπολυθρόνα και έτοιμο το γραφείο σας! Παίξτε με τα χρώματα και τα μοτίβα ώστε να ενσωματωθεί η γωνιά μέσα στο καθιστικό και να μη δείχνει απομονωμένη. Και μην ξεχνάτε, ένα όμορφο βάζο με λουλούδια θα φτιάχνει τη διάθεση και σε σας την ίδια τις ώρες που δουλεύετε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλετε και εσείς να δώσετε λίγο χρώμα στο σαλόνι σας;

.

Αν νομίζετε πως το σαλόνι σας είναι μονότονο διαβάστε την απάντηση που δώσαμε στον Αντώνη Μίαρη από την Κέρκυρα, για να αποκτήσει και ο δικός σας χώρος το χρώμα που του λείπει.

«Τι μπορώ να βάλω για coffee table σε ένα στενό σαλόνι»;

.

Η φίλη μας Εύα Μελλού, από την Κυψέλη, μας ρωτάει τι coffee table μπορεί να βάλει στο στενό σαλόνι της και εμείς της δίνουμε την απάντηση.

«Πώς Μπορώ να Αξιοποιήσω την Εσοχή που Βρίσκεται στο Σαλόνι μου;»

.

Αξιοποιήστε την εσοχή του σαλονιού σας και δημιουργήστε ένα μοναδικό σημείο εστίασης στον χώρο σας.

«Τι χαλί να βάλω σε ασπρόμαυρο σαλόνι»;

.

Απαντήσαμε στη φίλη μας Ιωάννα Πούλου για το χαλί που χρειάζεται: «Το σαλόνι μου είναι ασπρόμαυρο και θέλω να το "ζεστάνω" λίγο, τι χρώμα χαλί θα μπορούσα να επιλέξω»;

"θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα";

.

Η φίλη μας Εύα Παναγιώτου μας ρωτάει: «Στο σαλόνι και την τραπεζαρία επικρατεί μαύρο δέρμα , ξύλο καρυδιάς, κουρτίνες και μαξιλάρια στο γκρι-ασημί. θέλω να προσθέσω λίγο χρώμα με μαξιλάρια. Ποιό θα ήταν το ιδανικό χρώμα»;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Μπορώ να βάλω το μπλε ως βασικό χρώμα σε ένα μικρό διαμέρισμα»;

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

«Τι χρώμα να βάψω ένα καθιστικό με δερμάτινο καναπέ, λευκό coffee και γκρι πλακάκια»;