Χημικά Τέλος! Οι πιο Ωραίες και Οικολογικές Αποχρώσεις για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Χημικά Τέλος! Οι πιο Ωραίες και Οικολογικές Αποχρώσεις για Κάθε Δωμάτιο του Σπιτιού

Από τον Σπύρο Σούλη

Μιας και τα χημικά υπάρχουν παντού γύρω μας και μέσα στο σπίτι μας, πρέπει -όσο μπορούμε- να τα περιορίζουμε. Αν υπάρχει έστω και ένας τρόπος για να βγάλουμε μερικά από τα χημικά που μας κατακλύζουν, τότε αυτόν τον τρόπο θέλουμε να τον ξέρουμε, γι' αυτό θα μοιραστώ μαζί σας το παρακάτω.

Όποιοι από εσάς σκέφτεστε να βάψετε το σπίτι σας ή έστω κάποιο από τα δωμάτιά του, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε ένα χρώμα πραγματικά οικολογικό.

Τα χρώματα Master Eco είναι σούπερ οικολογικά πράγμα που τα καθιστά ιδανικά για το υπνοδωμάτιο και για το παιδικό δωμάτιο.

αποχρώσεις

Εδώ θα βρείτε τις 3 αποχρώσεις που βλέπετε στο υπνοδωμάτιο της παραπάνω εικόνας.

Συγκεκριμένα -γιατί έκανα την έρευνα για εσάς- τα Master Eco χρώματα της KRAFT Paints είναι οικολογικά πλαστικά χρώματα υψηλής ποιότητας. Είναι φιλικά στον χρήστη και το περιβάλλον καθώς είναι πιστοποιημένα από το ΑΣΑΟΣ και πληρούν τα κριτήρια του οικολογικού σήματος Ecolabel της Ε.Ε.

αποχρώσεις

Βάλτε χρώμα στο σαλόνι σας κάνοντας -γιατί όχι- τολμηρές επιλογές.

αποχρώσεις

Οι 3 αποχρώσεις που βλέπετε στο παραπάνω σαλόνι είναι εδώ.

Βάψτε, λοιπόν, το σπίτι σας με μια από τις εκπληκτικές αποχρώσεις Master Eco και να είστε σίγουροι πως θα έχετε χρησιμοποιήσει χρώματα σχεδόν άοσμα που δεν περιέχουν επικίνδυνες χημικές ουσίες. Ζήστε σε έναν χώρο πιο «καθαρό» και πιο υγιεινό!

Φυσικά, θα πρέπει να τονίσω, πως οι τοίχοι που έχουν βαφτεί με χρώματα Μaster Eco πλένονται εύκολα και έχουν μεγάλη αντοχή στο συχνό πλύσιμο. Ένας ακόμα λόγος που τα καθιστά ιδανικά για το παιδικό δωμάτιο!

Τα χρώματα Master Eco είναι πιστοποιημένα από το ΑΣΑΟΣ και πληρούν τα κριτήρια του οικολογικού σήματος Ecolabel της Ε.Ε.

αποχρώσεις

Οι αποχρώσεις που βλέπετε στο παραπάνω καθιστικό βρίσκονται εδώ.

Λόγω της πολύ χαμηλής τους γυαλάδας καλύπτουν τέλεια την όποια ατέλεια του τοίχου, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο ματ φινίρισμα.

Αναζητήστε την απόχρωση που επιλέξατε και ζητήστε να δείτε τη βεντάλια KRAFT Inspired Collection στο κοντινότερο χρωματοπωλείο. Εάν έχετε απόκλιση στην απόδοση της απόχρωσης που επιλέξατε, αυτό οφείλεται στην οθόνη της συσκευής σας ( υπολογιστής, tablets, κινητές συσκευές) αλλά και στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας. Συνιστούμε δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχετε την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σας χώρο.

Οι αποχρώσεις που έχουν το σύμβολο F είναι ειδικά επιλεγμένες για εξωτερικές επιφάνειες με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έτσι θα Προστατέψετε το Μπάνιο από Μούχλα και Υγρασία!

.

Απαλλαγείτε από τους χειρότερους "εχθρούς" του μπάνιου σας με μια κίνηση.

5 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρετε πριν Βάψετε το Σπίτι σας

.

Εκτός από χρωματικά πειράματα που έχετε συνηθίσει να κάνετε στα μαλλιά σας ξεκινήστε τα πειράματα και στον προσωπικό σας χώρο!

Αυτό Είναι το Μυστικό για να Έχετε Καθαρή Ατμόσφαιρα Μέσα στο Σπίτι Όλο το Χρόνο!

.

Για να έχετε τέλεια καθαρή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να κάνετε αυτο...

Αυτά τα Πράγματα Μέσα στο Σπίτι δεν Ξέρατε ότι Μπορείτε να τα Βάψετε

.

Η πιο εύκολη κίνηση ανανέωσης είναι να βάψετε τους τοίχους. Δείτε και μερικά άλλα πράγματα που μπορείτε να βάψετε στο σπίτι σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο των Τοίχων!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

βάψιμο του μπάνιου
Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο του Μπάνιου! Δείτε τα αγαπημένα μας
More in ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΧΡΩΜΑ
Αυτή Είναι η Νέα Μόδα στο Βάψιμο των Τοίχων!

Ιδέες για να βάψετε τους τοίχους σας με δύο διαφορετικά χρώματα.

Close