Τα πιο «Υγιεινά» Χρώματα για το Παιδικό Δωμάτιο (και Όχι Μόνο)!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Τα πιο «Υγιεινά» Χρώματα για το Παιδικό Δωμάτιο (και Όχι Μόνο)!

Από τον Σπύρο Σούλη

Δεν υπάρχει γονιός που να μην θέλει το καλύτερο για το δωμάτιο του παιδιού του, για το δικό του υπνοδωμάτιο αλλά και για όλο το σπίτι. Και επειδή όλοι μας θέλουμε να ζούμε μέσα σε ένα «υγιεινό» περιβάλλον, χωρίς καυσαέρια, ρύπους και μικρόβια, σας έχω τη λύση που θα βάλει ένα τέλος σε αυτό το «πρόβλημα».

Έχω βρει το χρώμα -ή καλύτερα- τα χρώματα που χάρη στην προηγμένη τεχνολογία τους, συμβάλλουν στην εξουδετέρωση καυσαερίων και ρύπων που υπάρχουν μέσα στο σπίτι (και μπαίνουν φυσικά από πόρτες και παράθυρα). Μιλάω για τα Master χρώματα της Kraft Paints Greece τα οποία συντελούν στη δημιουργία μιας πιο υγιεινής ατμόσφαιρας μέσα στο σπίτι.

Τα Master χρώματα της Kraft συμβάλουν σε ένα πιο άνετο και υγιεινό περιβάλλον μέσα στο σπίτι.

Τα χρώματα Master της Kraft Paints Greece έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και μάλιστα πιστοποιημένη από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο IMSL.

Και είναι και πρακτικά άοσμα, τόσο κατά την εφαρμογή όσο και μετά. Δε θα καταλάβετε σχεδόν ότι γίνεται βάψιμο στο σπίτι!

Επιπροσθέτως, λόγω της πολύ χαμηλής τους γυαλάδας, καλύπτουν οποιεσδήποτε ατέλειες μπορεί να έχει ο τοίχος, προσφέροντας ένα όμορφο αισθητικά, ομοιόμορφο ματ φινίρισμα.

Δεν χρειάζεται συχνή ανανέωση!
Πρόκειται για ένα χρώμα το οποίο από τη στιγμή που θα μπει στους τοίχους σας δεν θα χρειαστεί να το ανανεώσετε μετά από μερικά χρόνια. Πρόκειται για το χρώμα που αντέχει στο χρόνο και στο κιτρίνισμα.

Θα το βρείτε σε ένα λαμπερό λευκό και σε χιλιάδες ζωντανές αποχρώσεις για όλα τα γούστα. Ακόμα και οι πιο «δύσκολοι» από εσάς δεν θα ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε.

Είναι ιδανικό για το βρεφικό και το παιδικό υπνοδωμάτιο και πρέπει να ξέρετε πως πλένεται εύκολα και αντέχει στο συχνό πλύσιμο με απορρυπαντικά. Έτσι, ακόμα κι αν το «ζωηρό», με την καλλιτεχνική φλέβα, παιδί σας ζωγραφίσει πάνω στον τοίχο, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να τον καθαρίσετε. Θα τρίβετε τα μάτια σας με το αποτέλεσμα.

Τα χρώματα είναι πιστοποιημένα από το διεθνώς αναγνωρισμένο ινστιτούτο IMSL.

Τα χρώματα Master της Kraft Paints Greece έχουν ισχυρή αντιμικροβιακή δράση και είναι σχεδόν άοσμα. Ένα χέρι χρώματος στους τοίχους του δωματίου του παιδιού σας θα έχει στεγνώσει σε 1-2 ώρες. Αφήστε το χρώμα να στεγνώσει εντελώς πριν το περάσετε δεύτερο χέρι.

Και κάτι ακόμα! Προτιμάτε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις για το παιδικό δωμάτιο. Είναι πολύ πιο χαλαρωτικές από τις σκούρες. Άλλωστε μιλάμε για παιδικό δωμάτιο! Ποιος ο λόγος να το βάψετε με σκούρα χρώματα;

Πάρτε έμπνευση και διαλέξτε αποχρώσεις για το παιδικό δωμάτιο αλλά και όλο το σπίτι εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένας Ειδικός Μιλάει για το 1ο Πράγμα που Πρέπει να Κάνετε Πριν Βάψετε Οτιδήποτε

.

Αυτό το πράγμα θα εξασφαλίσει πως θα έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Τα Χρώματα και Πώς Επιδρούν στο Μωρό Σας

.

Πολλές φορές, ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεση του μωρού σας, είναι να αλλάξετε την χρωματική παλέτα του δωματίου του. Ορίστε ποια χρώματα να προτιμήσετε και ποια να αποφύγετε.

Κόκκινο: Πώς να Βάλετε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμησή σας

.

Το κόκκινο είναι από τα πιο όμορφα και έντονα χρώματα, που είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος στη διακόσμηση. Αφού φαίνεται ότι έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά, ορίστε μερικές ιδέες για το πώς να το βάλετε στο σπίτι σας.

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού

.

Το χρώμα μπορεί να ενισχύσει την προσπάθειά σας για οργάνωση. Πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο; Δείτε παρακάτω τους καλύτερους.

Διώξτε το Στρες με τα Σωστά Χρώματα

.

Αλλάξτε την ενέργεια του υπνοδωματίου σας και μετατρέψτε το σε μοντέρνο ησυχαστήριο επιλέγοντας τα κατάλληλα χρώματα.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Μικρό Υπνοδωμάτιο: Αυτές Είναι οι Ιδανικές Αποχρώσεις για να το Διακοσμήσετε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

8 Πανέξυπνοι και Οικονομικοί Τρόποι για να Βάλετε Χρώμα στην Κουζίνα σας
More in ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΧΡΩΜΑ
Close