Προλάβετε τις Μικρορωγμές στους Τοίχους σας Εύκολα και Γρήγορα!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Προλάβετε τις Μικρορωγμές στους Τοίχους σας Εύκολα και Γρήγορα!

Από τον Σπύρο Σούλη

Οι περισσότερες πολυκατοικίες στην Ελλάδα έχουν τριχοειδείς ρωγμές στους εξωτερικούς τους τοίχους. Όταν λέμε τριχοειδείς, ναι καλά καταλάβατε τόσο λεπτές σαν μια τρίχα. Δεν φαίνονται με γυμνό μάτι κι όμως υπάρχουν.

Για να εξαφανίσετε αυτές που ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους αλλά και για να προλάβετε την εμφάνιση καινούργιων, κάντε αυτό που σας προτείνω.

Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα τα οποία θα είναι και μακροχρόνια.

Τα περισσότερα διαμερίσματα στη χώρα μας έχουν τουλάχιστον μια ρωγμή σε κάποιον εξωτερικό τοίχο τους. Φυσικά δεν μιλάω για τα ολοκαίνουργια διαμερίσματα που μόλις χτίστηκαν αλλά για εκείνα που υπάρχουν αρκετά χρόνια.

Μιας και οι σεισμοί είναι συχνό φαινόμενο στην Ελλάδα, δεν μπορούμε να γλιτώσουμε από τις ανεπιθύμητες και αντιαισθητικές τριχοειδείς ρωγμές στους εξωτερικούς τοίχους των σπιτιών μας. Μπορούμε, όμως, να τις εξαφανίσουμε και σας έχω τον τρόπο για να το καταφέρετε.

ρωγμές στους τοίχους

Μπορείτε να εξαφανίστε τις ρωγμές από τους εξωτερικούς τοίχους τους σπιτιού σας με τον πιο "μαγικό" τρόπο.

Τα 4 Seasons Elastic χρώματα της Kraft Paints Greece είναι υψηλής ποιότητας μονωτικά και χρώματα για εξωτερικούς τοίχους. Προστατεύουν τους τοίχους σας από μικρορωγμές και τριχοειδή. Αυτό σημαίνει πως βάφοντας τους τοίχους σας εξωτερικά με αυτά τα χρώματα προστατεύετε αυτομάτως το σπίτι σας από μικρές ρωγμές που μπορεί να προκύψουν με την πάροδο του χρόνου.

Από την άλλη μεριά αν οι τριχοειδείς ρωγμές έχουν ήδη γίνει με το 4 Seasons Elastic μπορείτε να τις καλύψετε τέλεια αλλά και να προστατεύσετε τους τοίχους σας από μελλοντική επανεμφάνισή τους χάρη στην εξαιρετικά µεγάλη ελαστικότητα ακόµη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες (από -20°C έως 80°C).

ρωγμές στους τοίχους

Οι αποχρώσεις που μπορείτε να διαλέξετε για τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας είναι πάρα πολλές.

Για να καταλάβετε πώς ακριβώς λειτουργούν αυτά τα χρώματα αρκεί να σας πω το εξής: Στην ουσία με το που βάφετε τον τοίχο σας με αυτά δημιουργείται μια εξαιρετικά ανθεκτική αδιάβροχη μεμβράνη η οποία μονώνει και προστατεύει από τη βροχή και την υγρασία. Επομένως αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια δίνοντάς της παράλληλα την ικανότητα να «αναπνέει».

Τέλος, αξίζει να σας πω πως το 4 Seasons Elastic είναι ένα πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα στο λευκό που παρουσιάζει υψηλή ανακλαστικότητα της ηλιακής ακτινοβολίας, υψηλό συντελεστή εκπομπής της υπέρυθρης ακτινοβολίας και υψηλό δείκτη ηλιακής ανακλαστικότητας.Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως βάφοντας τους εξωτερικούς τοίχους σας με αυτό το χρώμα μειώνεται σημαντικά η θερμοκρασία των επιφανειών το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

ρωγμές στους τοίχους

Τα 4 Seasons Elastic χρώματα της Kraft μπορούν στην κυριολεξία να εξαφανίσουν κάθε μικρορωγμή από τους τοίχους σας.

Διαλέξτε μέσα από τις 185 αποχρώσεις της νέας συλλογής Reflective Collection της KRAFT Paints Paints. Επιλεγμένες από ομάδα διακοσμητών και αρχιτεκτόνων με υψηλή εξειδίκευση στις εξωτερικές όψεις των κτιρίων οι 185 αποχρώσεις είναι ότι χρειάζεστε για να έχετε στην πολυκατοικία σας, εύκολα τις τελευταίες τάσεις του χρώματος από όλο τον κόσμο.

Όλες οι αποχρώσεις της συλλογής Reflective Collection της KRAFT PAINTS Paints, δημιουργήθηκαν μία προς μία για να παραμένουν αναλλοίωτες στον χρόνο χαρίζοντας στο εξωτερικό των κτιρίων την αίσθηση του καθαρού και φρεσκοβαμμένου για πολλά χρόνια.

Παράλληλα, ενσωματώνοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της KRAFT PAINTS Paints , είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανακλούν μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας, μειώνοντας την θερμοκρασία των εξωτερικών τοίχων που εκτίθενται στον ήλιο, βελτιώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση και αναβαθμίζοντας την εσωτερική άνεση των ενοίκων.

Η τιμή της ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία TSR (Total Solar Reflectance), για κάθε μία απόχρωση ξεχωριστά, έχει μετρηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σύμφωνα με τα διεθνώς πιστοποιημένα πρότυπα μέτρησης.

Πάρτε έμπνευση και διαλέξτε αποχρώσεις για κάθε χώρο του σπιτιού εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτοί οι 5 Χρωματικοί Συνδυασμοί Ταιριάζουν σε Όλα τα Δωμάτια!

.

Αυτοί οι μοντέρνοι κι έξυπνοι χρωματικοί συνδυασμοί ταιριάζουν σε όλους τους χώρους τους σπιτιού σας και σας προκαλούν να τους τολμήσετε!

Οι 6 πιο Hot «Ουδέτερες» Αποχρώσεις του 2017!

.

Είναι 6 και δεν ξέρουμε ποια να πρωτοδιαλέξουμε.

Μόνο με Αυτό το Χρώμα οι Εξωτερικοί Τοίχοι δεν Βρωμίζουν Εύκολα!

.

Το χρώμα που κρατάει ρύπους, σκόνη και καιρικές συνθήκες μακριά από τους τοίχους του σπιτιού σας.

7 Πανεύκολα Κόλπα για να Βάψετε το Σπίτι Μόνοι σας!

.

Προτού πιάσετε πινέλο, μάθετε ποια trick θα σας βοηθήσουν να γίνετε εξπέρ στο βάψιμο!

Χρειάζεστε μια Ανανέωση; Αυτές Είναι οι Καλοκαιρινές Τάσεις στα Χρώματα!

.

Με αυτά τα χρώματα θα υποδεχτείτε το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο!


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι Το Νέο Αγαπημένο Χρώμα των Διακοσμητών

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

5 Χρώματα και 2 Tips Που θα Μεγαλώσουν τη Μικρή Κουζίνα σας!
More in ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΧΡΩΜΑ
Αυτό Είναι Το Νέο Αγαπημένο Χρώμα των Διακοσμητών

Το γκρεζ είναι το χρώμα που αυτή τη στιγμή έχει κατακτήσει τη θέση του στην επαγγελματική (και όχι μόνο) διακόσμηση....

Close