Μόνο με Αυτό το Χρώμα οι Εξωτερικοί Τοίχοι δεν Βρωμίζουν Εύκολα!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μόνο με Αυτό το Χρώμα οι Εξωτερικοί Τοίχοι δεν Βρωμίζουν Εύκολα!

Από τον Σπύρο Σούλη

Μπορεί όλο το χειμώνα να μην τους δώσαμε την παραμικρή σημασία, αλλά τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ «αναγκαζόμαστε» να κοιτάμε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού μας όλο και πιο συχνά.

Αν μένετε σε μια από εκείνες τις πολυκατοικίες που παρόλο που είναι σχετικά καινούργιες, έχουν πολύ βρώμικους εξωτερικούς τοίχους -λόγω ρύπων και καιρικών συνθηκών- τότε ξέρετε για τι ακριβώς μιλάω. Δεν μπορείτε και δεν αντέχετε να βλέπετε τους τοίχους σας βρώμικους και θέλετε επειγόντως να κάνετε κάτι γι’αυτό.

χρώμα

Τα χρώματα 4 Seasons αδιαβροχοποιούν την επιφάνεια στην οποία περνιούνται.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα χρώμα, το 4 Seasons της Kraft Paints Greece, το οποίο κάνει πραγματικά θαύματα.

Καταρχάς κάνει την επιφάνεια που βάφεται αδιάβροχη έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες ενώ παράλληλα της δίνει την ικανότητα να αναπνέει πράγμα που προλαμβάνει την εμφάνιση μούχλας και υγρασίας.

Επιπλέον, χάρη στην προηγµένη τεχνολογία του 4 Seasons, η επιφάνεια παραµένει καθαρή για µεγάλο χρονικό διάστηµα, καθώς παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων πάνω σε αυτή.

χρώμα

Προστατέψτε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας από σκόνη και ρύπους.

Με λίγα λόγια προστατεύει τους τοίχους σας από σκόνη, ρύπους, ήλιο, βροχή και ό,τι άλλο φανταστείτε.

Παράλληλα, ενσωματώνοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της KRAFT , είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανακλούν μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας, μειώνοντας την θερμοκρασία των εξωτερικών τοίχων που εκτίθενται στον ήλιο, βελτιώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση και αναβαθμίζοντας την εσωτερική άνεση των ενοίκων.

Η τιμή της ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία TSR (Total Solar Reflectance), για κάθε μία απόχρωση ξεχωριστά, έχει μετρηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σύμφωνα με τα διεθνώς πιστοποιημένα πρότυπα μέτρησης.

Πρόκειται για ένα χρώμα με μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας 100% ακρυλικό χρώμα, ιδανικό για εξωτερικούς τοίχους που αντέχει και στη σκόνη και στους ρύπους.

χρώμα

Οι επιλογές αποχρώσεων από τις οποίες έχετε να διαλέξετε είναι πάρα πολλές!

Ζητήστε, λοιπόν, και από τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας σας να κάνετε αυτήν την αλλαγή στις εξωτερικές επιφάνειές της και δεν θα το μετανιώσετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αργήσετε πάρα πολύ να σκεφτείτε ξανά μια παρόμοια αλλαγή μιας και οι τοίχοι σας θα είναι πεντακάθαροι και θα δείχνουν φρεσκοβαμμένοι για πάρα πολλά χρόνια.

Διαλέξτε μέσα από τις 185 αποχρώσεις της νέας συλλογής Reflective Collection της Kraft Paints. Επιλεγμένες από ομάδα διακοσμητών και αρχιτεκτόνων με υψηλή εξειδίκευση στις εξωτερικές όψεις των κτιρίων οι 185 αποχρώσεις είναι ότι χρειάζεστε για να έχετε στην πολυκατοικία σας, εύκολα τις τελευταίες τασεις του χρώματος από όλο τον κόσμο.

Πάρτε έμπνευση και διαλέξτε αποχρώσεις για κάθε χώρο του σπιτιού εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κι όμως, το Χρώμα που Εξουδετερώνει τους Ρύπους και το Καυσαέριο Υπάρχει και Είναι Αυτο!

.

Από τον Σπύρο Σούλη
Αυτά είναι τα χρώματα που επιλέγω για να κρατάω μακριά από το σπίτι μου τα καυσαέρια!

Δείτε Γιατί Πρέπει να Ξανασκεφτείτε το Μπεζ στη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

.

Η νέα μόδα επανεξετάζει το μπεζ και το εντάσσει στην μοντέρνα διακόσμηση!

Έτσι θα Προστατέψετε το Μπάνιο από Μούχλα και Υγρασία!

.

Απαλλαγείτε από τους χειρότερους "εχθρούς" του μπάνιου σας με μια κίνηση.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Σπύρος Σούλης: Τα 8+1 Χρώματα της Ελλάδας που θα Ξεχωρίσουν Φέτος το Καλοκαίρι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτό Είναι Το Νέο Αγαπημένο Χρώμα των Διακοσμητών
More in ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΧΡΩΜΑ
Close