Μόνο με Αυτό το Χρώμα οι Εξωτερικοί Τοίχοι δεν Βρωμίζουν Εύκολα!

Κατηγορίες: ΧΡΩΜΑ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Μόνο με Αυτό το Χρώμα οι Εξωτερικοί Τοίχοι δεν Βρωμίζουν Εύκολα!

Από τον Σπύρο Σούλη

Είτε είναι χειμώνας είτε είναι καλοκαίρι οι εξωτερικοί τοίχοι του σπιτιού φαίνονται και αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να είναι περιποιημένοι και καλοβαμμένοι. 

Αν μένετε σε μια από εκείνες τις πολυκατοικίες που παρόλο που είναι σχετικά καινούργιες, έχουν πολύ βρώμικους εξωτερικούς τοίχους -λόγω ρύπων και καιρικών συνθηκών- τότε ξέρετε για τι ακριβώς μιλάω. Δεν μπορείτε και δεν αντέχετε να βλέπετε τους τοίχους σας βρώμικους και θέλετε επειγόντως να κάνετε κάτι γι’αυτό.

χρώμα

Τα χρώματα 4 Seasons αδιαβροχοποιούν την επιφάνεια στην οποία περνιούνται.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα χρώμα, το 4 Seasons της ΚRAFT Paints, το οποίο κάνει πραγματικά θαύματα.

Καταρχάς κάνει την επιφάνεια που βάφεται αδιάβροχη έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες ενώ παράλληλα της δίνει την ικανότητα να αναπνέει πράγμα που προλαμβάνει την εμφάνιση μούχλας και υγρασίας.

Επιπλέον, χάρη στην προηγµένη τεχνολογία του 4 Seasons, η επιφάνεια παραµένει καθαρή για µεγάλο χρονικό διάστηµα, καθώς παρουσιάζει εξαιρετική αντοχή στη συγκέντρωση σκόνης και ρύπων πάνω σε αυτή.

χρώμα

Προστατέψτε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας από σκόνη και ρύπους.

Με λίγα λόγια προστατεύει τους τοίχους σας από σκόνη, ρύπους, ήλιο, βροχή και ό,τι άλλο φανταστείτε.

Παράλληλα, ενσωματώνοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία της KRAFT Paints, είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ανακλούν μεγάλο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας, μειώνοντας την θερμοκρασία των εξωτερικών τοίχων που εκτίθενται στον ήλιο, βελτιώνοντας την ενεργειακή κατανάλωση και αναβαθμίζοντας την εσωτερική άνεση των ενοίκων.

Η τιμή της ανακλαστικότητας στην ηλιακή ακτινοβολία TSR (Total Solar Reflectance), για κάθε μία απόχρωση ξεχωριστά, έχει μετρηθεί από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, σύμφωνα με τα διεθνώς πιστοποιημένα πρότυπα μέτρησης.

Πρόκειται για ένα χρώμα με μεγάλη διάρκεια ζωής καθώς είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας 100% ακρυλικό χρώμα, ιδανικό για εξωτερικούς τοίχους που αντέχει και στη σκόνη και στους ρύπους.

χρώμα

Οι επιλογές αποχρώσεων από τις οποίες έχετε να διαλέξετε είναι πάρα πολλές!

Ζητήστε, λοιπόν, και από τους υπόλοιπους ενοίκους της πολυκατοικίας σας να κάνετε αυτήν την αλλαγή στις εξωτερικές επιφάνειές της και δεν θα το μετανιώσετε. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αργήσετε πάρα πολύ να σκεφτείτε ξανά μια παρόμοια αλλαγή μιας και οι τοίχοι σας θα είναι πεντακάθαροι και θα δείχνουν φρεσκοβαμμένοι για πάρα πολλά χρόνια.

Αναζητήστε την απόχρωση που επιλέξατε και ζητήστε να δείτε τη βεντάλια KRAFT Inspired Collection στο κοντινότερο χρωματοπωλείο. Εάν έχετε απόκλιση στην απόδοση της απόχρωσης που επιλέξατε, αυτό οφείλεται στην οθόνη της συσκευής σας ( υπολογιστής, tablets, κινητές συσκευές) αλλά και στις τεχνικές εκτύπωσης, τη γυαλάδα του χρώματος, το φωτισμό ή τη φύση της βαφόμενης επιφάνειας. Συνιστούμε δειγματισμό της επιθυμητής απόχρωσης επί της βαφόμενης επιφάνειας μιας και έτσι θα έχετε την ακριβή πιστότητα της απόχρωσης στον αγαπημένο σας χώρο. 

Οι αποχρώσεις που έχουν το σύμβολο F είναι ειδικά επιλεγμένες για εξωτερικές επιφάνειες με υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες και στην ηλιακή ακτινοβολία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τζέσικα Μπίελ Σχεδιάζει το πιο Όμορφο Χριστουγεννιάτικο Καθιστικό

.

Η εγκυμονούσα Τζέσικα Μπίελ δημιουργεί μόνη της το χριστουγεννιάτικο καθιστικό των ονείρων της.

Τα 10 πιο Εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Από όλο τον Κόσμο!

.

Δείτε τα πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα από όλο τον κόσμο.

Τα πιο Υπερβολικά Στολισμένα Σπίτια Είναι Αυτά!

.

Η υπερβολή μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα, αλλά μπορεί να είναι καταστροφική. Ρίξτε μία ματιά στα πιο υπερβολικά στολισμένα σπίτια των Χριστουγέννων.

Πώς να Φτιάξετε Μόνοι σας το πιο Χριστουγεννιάτικο Χαρτί Περιτυλίγματος

.

Αυτός είναι ο πιο όμορφος και εύκολος τρόπος για να φτιάξετε χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

pinterest
Όλο το Pinterest Έχει Ξετρελαθεί με Αυτόν τον Χρωματικό Συνδυασμό! 

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

μαύρες πινελιές
Οι Μαύρες Πινελιές που Πρέπει να Βάλετε στο Σπίτι σας Αυτό το Φθινόπωρο
More in ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΧΡΩΜΑ
pinterest
Όλο το Pinterest Έχει Ξετρελαθεί με Αυτόν τον Χρωματικό Συνδυασμό! 

Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων έχει τρελάνει όλο το pinterest.

Close