Κάντε την Μπαταρία του Smartphone να Κρατάει για Περισσότερο!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Κάντε την Μπαταρία του Smartphone να Κρατάει για Περισσότερο!

Να τι μπορείτε να κάνετε για να μην είστε διαρκώς με έναν φορτιστή στο χέρι!

Λίγο το 3G, λίγο το Candy Crush, λίγο τα social media, και η μπαταρία φτάνει στο μηδέν τουλάχιστον μία, μπορεί και δύο φορές την ημέρα. Αν μάλιστα, είναι και η δουλειά σας τέτοια και μιλάτε πολύ ώρα στο τηλέφωνο τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Χαμηλώστε

Χαμηλώστε την ένταση φωτισμού οθόνης.

Σβήστε όλες τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ Σίγουρα θα έχετε εφαρμογές στο κινητό σας που έχετε να χρησιμοποιήσετε καιρό (ή και ποτέ). Αν θέλετε να φορτίζετε πιο σπάνια το smartphone καλό είναι να διαγράψετε μια και καλή όλες εκείνες τις εφαρμογές που το μόνο που κάνουν είναι να πιάνουν χώρο στο κινητό σας και να στεγνώνουν την μπαταρία του.

Απενεργοποιήστε λειτουργίες που γίνονται χωρίς να το γνωρίζετε Κάποιες εφαρμογές, όπως είναι αυτές των social media, έχουν νόημα να τρέχουν και παρασκηνιακά καθώς συλλέγουν στοιχεία και σας στέλνουν τις ειδοποιήσεις που θέλετε να βλέπετε. Το ίδιο, όμως, κάνουν και όλες οι άλλες εφαρμογές πράγμα που δεν χρειάζεστε. Πηγαίντε στις ρυθμίσεις και απενεργοποιήστε τις «κρυφές» λειτουργίες που κάνουν εφαρμογές όπως είναι τα παιχνίδια. Επίσης απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις εφαρμογών που πολλές φορές παίρνετε όλη την ημέρα. Η μπαταρία σας καίει τρελά όσο δεν κλείνετε μια και καλή αυτές τις ειδοποιήσεις που έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεστε.

Διαβάστε επίσης:

Απενεργοποιήστε λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ.

Απενεργοποιήστε λειτουργίες που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ.

Απενεργοποιήστε την δόνηση του κινητού Πού να φανταστείτε πως όταν έχετε το κινητό σας στη δόνηση αυτό καταναλώνει την μπαταρία σας πάρα πολύ. Αν θέλετε να έχετε για κάποιο λόγο χαμηλά το κινητό σας καλύτερα θα είναι να το έχετε στο αθόρυβο.

Χαμηλώστε την ένταση φωτισμού οθόνης Δεν χρειάζεται η οθόνη σας να είναι φωτισμένη στο τέρμα. Ακόμα και αυτό είναι μια λειτουργία που καταναλώνει πολύ ενέργεια και κάνει την μπαταρία σας να τελειώνει ακόμα πιο γρήγορα.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κάντε τα Αθλητικά σας να Κρατήσουν για Πάντα και Γλιτώστε Χρήματα!

.

Κάντε τα αθλητικά σας να κρατήσουν για πολύ περισσότερο με τα σούπερ οικονομικά tips που σας προτείνουμε.

Τρομακτική Έρευνα: Γιατί δεν Πρέπει να Ασχολείστε με το Κινητό Αμέσως πριν τον Ύπνο

.

Όλοι ασχολούνται με το κινητό ή το τάμπλετ πριν κοιμηθούν; Ξέρατε, όμως, πόσο κακό κάνει στην υγεία σας; Δείτε όλους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να προτιμήσετε ένα βιβλίο.

Απλές Συμβουλές για να Οργανώσετε τα Οικονομικά σας

.

Σε μια δύσκολη περιόδο για τα οικονομικά σας, χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση για να μη χάσετε το... λογαριασμό. Δείτε μερικές συμβουλές που θα σας βάλουν σε τάξη.

Δύο Πανεύκολοι Τρόποι για να Βρείτε το Smartphone σας Όταν Είναι στο Αθόρυβο

.

Έχει συμβεί σε όλους μας: Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε το smartphone σας, ακόμη κι αν το έχετε ξεχάσει στο αθόρυβο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Χάστε Εύκολα και Γρήγορα τα Επίμονα Ψωμάκια (πλάνο 7 ημερών)

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Να τι πρέπει να Κάνετε για να Αποκτήσετε πιο Επίπεδη Κοιλιά σε 12 Ώρες!
More in LIVING +, PLUS +, ΟΡΓΑΝΩΣΗ
Χάστε Εύκολα και Γρήγορα τα Επίμονα Ψωμάκια (πλάνο 7 ημερών)

Με αυτή τη δατροφή θα χάσετε τα ψωμάκια που σαας ταλαιπωρούν.

Close