Μάθετε τα Κόλπα των Καμαριέρων για Γρήγορο Καθάρισμα!

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Μάθετε τα Κόλπα των Καμαριέρων για Γρήγορο Καθάρισμα!

Αν υπάρχουν γυναίκες που ξέρουν από γρήγορη και αποτελεσματική καθαριότητα τότε αυτές θα είναι σίγουρα οι καμαριέρες που δουλεύουν σε μερικά από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία. Αντιμετωπίζουν καθημερινά διαφόρων ειδών καταστάσεις και ξέρουν πώς να καθαρίζουν έναν χώρο όσο το δυνατόν καλύτερα και πιο γρήγορα.

Ξεκινάνε από την ακαταστασία Όλες οι καμαριέρες ξεκινάνε να καθαρίζουν μαζεύοντας πρώτα όλα τα πεταμένα ρούχα, τις πετσέτες και τα σκουπίδια. Αφού βάλουν σε μια τάξη το δωμάτιο αμέσως μετά προχωράνε στην καθαριότητα. Το κομμάτι της ακαταστασίας είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να διορθωθεί πρώτο ώστε να μπορεί μετά ο χώρος να είναι πιο άδειος για να καθαριστεί ευκολότερα. Συμπέρασμα: μην ξεκινάτε να καθαρίσετε ένα ακατάστατο δωμάτιο.

7 Τρόποι με τους Οποίους το Χρώμα Βοηθάει στην Οργάνωση του Σπιτιού.

Καλύτερα να φτιάχνετε πρώτα την ακαταστασία στο σπίτι σας και μετά να ξεκινάτε την καθαριότητα.

Καλύτερα να φτιάχνετε πρώτα την ακαταστασία στο σπίτι σας και μετά να ξεκινάτε την καθαριότητα.

Ξεσκόνισμα Για να γίνει σωστό ξεσκόνισμα οι καμαριέρες προτιμάνε πάντα βαμβακερά πανάκια. Αν δεν έχετε μπορείτε απλά να χρησιμοποιήσετε παλιά φανελάκια τα οποία είναι 100% βαμβακερά. Δώστε προσοχή στη σύνθεση γιατί αν για παράδειγμα επιλέξετε πανάκι που περιέχει πολυεστέρα τότε η σκόνη ως δια μαγείας θα διπλασιαστεί. Το βαμβάκι είναι ο καλύτερος φίλος κάθε νοικοκυράς!

Διώξτε τη Σκόνη από το Σπίτι σας για Πάντα.

Προσέξτε τις ετικέτες στα σεντόνια σας για να τα στρώνετε πάντα προς την ίδια κατεύθυνση.

Προσέξτε τις ετικέτες στα σεντόνια σας για να τα στρώνετε πάντα προς την ίδια κατεύθυνση (έτσι ώστε να μην κοιμάστε εκεί που βάζατε τα πόδια σας).

Πρώτα σκούπισμα μετά σφουγγάρισμα Όλες οι καμαριέρες υποστηρίζουν φανατικά πως πάντα πρέπει να σκουπίσετε προτού σφουγγαρίσετε. Έτσι θα είστε σίγουροι πως θα έχει καθαριστεί τελείως ο χώρος από σκουπιδάκια, σκόνες και τρίχες, πριν ξεκινήσετε το σφουγγάρισμα. Και να θυμάστε πως το σφουγγάρισμα ξεκινάει από τις πιο απομακρυσμένες γωνίες με κατεύθυνση προς την πόρτα.

Τα μπάνια καθαρίζονται στο τέλος Καλό είναι να καθαρίζετε πρώτα τα υπνοδωμάτια και τους υπόλοιπους χώρους και τελευταία τα μπάνια. Σίγουρα θα το χρειαστείτε όση ώρα καθαρίζετε αλλά και έτσι θα είστε σίγουροι πως δεν θα μεταφερθούν μικρόβια από το μπάνιο στα άλλα δωμάτια.

Πρώτα κάντε το σκούπισμα όλου του σπιτιού και μετά το σφουγγάρισμα.

Πρώτα κάντε το σκούπισμα όλου του σπιτιού και μετά το σφουγγάρισμα.

Γνωρίζουν πως τα προϊόντα καθαρισμού θέλουν υπομονή Μην βιάζεστε να απολυμάνετε την τουαλέτα ή την μπανιέρα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ρίξτε τα απορρυπαντικά σας, αφήστε τα να δράσουν με την ησυχία τους λίγα λεπτά (ενώ εσείς κάνετε κάποια άλλη δουλειά) και στη συνέχεια καθαρίστε.

Σκουπίζουν με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που ξέρετε Μπορεί η μανούλα σας να σας έμαθε να ξεκινάτε το σκούπισμα από τις απομακρυσμένες γωνίες και να τελειώνετε προς τα πιο κεντρικά σημεία αλλά οι καμαριέρες έχουν διαφορετική άποψη. Ξεκινάνε το καθάρισμα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία και προχωράνε προς τις άκρες. Στη συνέχεια πάνε πάλι προς τα κεντρικά σημεία για να βεβαιωθούν πως καθάρισαν τα πιο βρώμικα σημεία 2 φορές.

7 Λάθη που Kαταστρέφουν το Ξύλινο Πάτωμα σας.

Χρησιμοποιούν πολύ ξύδι Το ότι δουλεύουν σε γνωστά ξενοδοχεία δεν σημαίνει πως έχουν μυστικά προϊόντα καθαρισμού. Το ξύδι ανακατεμένο με χλιαρό νερό είναι για αυτές ό,τι καλύτερο στην καθαριότητα και απολύμανση διαφόρων επιφανειών.

Πάντα κρατάνε μια οδοντόβουρτσα Στις τσέπες των περισσοτέρων καμαριέρων υπάρχουν διάφορες βούρτσες και οδοντόβουρτσες για να μπορούν να καθαρίζουν και τις πιο μικροσκοπικές επιφάνειες. Όταν ξεκινάτε να καθαρίσετε το σπίτι σας βάλτε μια ποδιά με τσέπες και ρίξτε μέσα μια παλιά οδοντόβουρτσα, βαμβακερό πανάκι ή κάποια άλλη βούρτσα. Θα σας χρειαστούν σίγουρα.

Παλιά Οδοντόβουρτσα: 9 Χρήσεις της που Θα σας Κάνουν τη Ζωή Ευκολότερη!

Το σημαντικό για γρήγορη και αποτελεσματική καθαριότητα είναι να είστε σωστά οργανωμένοι. Οι καμαριέρες κουβαλάνε σε κάθε δωμάτιο ένα καρότσι γεμάτο με κουβάδες, σκούπες, πανιά, απορρυπαντικά και σακούλες σκουπιδιών. Έτσι δεν χάνουν καθόλου χρόνο στο να ψάχνουν να βρουν πως θα καθαρίσουν την κάθε επιφάνεια. Κάντε και εσείς το ίδιο βγάζοντας μέσα σε έναν κουβά όλα αυτά που θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε στην καθαριότητα του σπιτιού σας. Θα γλυτώσετε έτσι πάρα πολύ χρόνο που θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αλλιώς.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτά είναι τα 7 Πράγματα που Κάνουν Όλοι οι Οργανωτικοί Άνθρωποι

.

Και είναι αρκετά εύκολο να τα προσαρμόσετε και εσείς στην καθημερινότητά σας!

Ανώδυνοι Τρόποι για να Κάνετε το Καθάρισμα σας Παιχνιδάκι

.

Με τη σωστή οργάνωση οι δουλειές του σπιτιού γίνονται πιο εύκολες. Μάθετε πώς να γλιτώσετε χρόνο και κόπο ακολουθώντας ανώδυνους τρόπους για το καθάρισμα.

Να τι θα Συμβεί αν δεν Πλύνετε τα Μαξιλάρια σας για 2 Χρόνια

.

Αυτό θα συμβεί αν δεν πλύνετε τα μαξιλάρια σας για 2 χρόνια.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Μακιγιάζ του Καλοκαιριού: Ετοιμαστείτε σε Μόλις 3 Λεπτά!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χρήματα
5 Τρόποι για να «Κρύψετε» τα Χρήματα στην Παραλία!
More in LIVING +, PLUS +
Το Μακιγιάζ του Καλοκαιριού: Ετοιμαστείτε σε Μόλις 3 Λεπτά!

Αφιερώστε στο βάψιμό σας μόλις 3 λεπτά και το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Close