Προορισμοί Κοντά στην Αθήνα για Υπέροχες Εκδρομές! 

Κατηγορίες: PLUS +, TRAVEL +

Προορισμοί Κοντά στην Αθήνα για Υπέροχες Εκδρομές! 

Τι κι αν τέλειωσαν οι καλοκαιρινές σας διακοπές… υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και να δείτε ακόμα και τριγύρω από την Αθήνα. Εμείς βρήκαμε 7 κοντινούς προορισμούς που θα σας δώσουν υπέροχες ιδέες. 

Αιγείρα Πάνω από την Αιγείρα υπάρχουν τέσσερα ορεινά χωριά, οι Αιγές, το Μοναστήρι, η Σελιάνα και το Περιθώρι, τα οποία θα σας φέρουν λίγο πιο κοντά στο Φθινόπωρο. Τα χωριά αυτά είναι γεμάτα πράσινο πράγμα που θα σας ενθουσιάσει. 

προορισμοί

Η όμορφη Αιγείρα.

Περιπλανηθείτε στα Πιο Όμορφα Χωριά στον Κόσμο (Ανάμεσά τους κι ένα Ελληνικό)

Αίγινα Αν θέλετε κάτι σε νησί για να συνεχίσετε να νιώθετε ότι είστε διακοπές δεν έχετε παρά να πεταχτείτε μέχρι την Αίγινα. Θα σας πάρει μόλις 35 λεπτά με το ιπτάμενο δελφίνι. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας, να φάτε και να πιείτε ουζάκι στα σοκάκια της πόλης και να κάνετε όμορφους περιπάτους μέχρι να πάρετε και πάλι το δελφίνι της επιστροφής. 

προορισμοί

Η Αίγινα.

Ναύπλιο Είναι ένας κλασικός προορισμός για Αθηναίους μιας και βρίσκεται τόσο κοντά στην Αθήνα αλλά το Ναύπλιο δεν μπορεί να το βαρεθεί ποτέ κανείς. Περπατήστε στα όμορφα σοκάκια του και φάτε οικονομικά σε ένα από τα όμορφα ταβερνάκια του. 

προορισμοί

Το Ναύπλιο.

Αυτό Είναι το Ωραιότερο Μετρό της Ευρώπης!

Ακροκόρινθος Αν θέλετε να πάτε κάπου πολύ κοντά στην Αθήνα τότε το κάστρο του Ακροκορίνθου μαζί με τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Κορίνθου είναι μια υπέροχη ιδέα. 

προορισμοί

Η Ακροκόρινθος.

Χαλκίδα Η Εύβοια είναι πανέμορφη. Το ίδιο και η Χαλκίδα την οποία μπορείτε να επισκεφτείτε ανά πάσα στιγμή. Κάντε μια ρομαντική βόλτα στην παραλία, πιείτε έναν χαλαρό καφέ και απολαύστε γευστικούς ουζομεζέδες με θέα τα νερά του Ευρίπου. 

προορισμοί

Η Χαλκίδα.

Αυτή η Παραλία Βρίσκεται στην Ελλάδα και Είναι η πιο Εντυπωσιακή Παραλία του Κόσμου για ένα Συγκεκριμένο Λόγο

Φενεός Αν είστε λάτρεις της φύσης τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον Φενεό. Η ορεινή Κορινθία μπορεί να είναι ιδανικός χειμερινός προορισμός αλλά δεν χάνετε τίποτα να τον επισκεφτείτε και τώρα που μπήκε το Φθινόπωρο. 

προορισμοί

Ο Φενεός.

Ελικώνας Ό,τι ισχύει για τον Φενεό ισχύει και για τον Ελικώνα. Σίγουρα αποτελεί έναν όμορφο χειμερινό προορισμό μιας και βρίσκεται στον Παρνασό αλλά αν θέλετε μια δροσερή φθινοπωρινή μονοήμερη δεν έχετε παρά να πάτε μέχρι τον Ελικώνα. Τα γραφικά χωριουδάκια είναι αυτά που πρέπει να δείτε πάση θυσία. 

προορισμοί

Ο Ελικώνας.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aυτά Είναι τα πιο Βρώμικα Σημεία σε Ένα Αεροπλάνο! 

.

Μάθετε ποια είναι τα πιο βρώμικα σημεία μέσα σε ένα αεροπλάνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτή Είναι η Σωστή Συνταγή για να Φτιάξετε Αυγά Ποσέ Όπως οι Γάλλοι

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Απίθανα Αντικείμενα Αντικαθιστούν τα Τυπικά Κομοδίνα στο Υπνοδωμάτιο
More in PLUS +, TRAVEL +
Αυτή Είναι η Σωστή Συνταγή για να Φτιάξετε Αυγά Ποσέ Όπως οι Γάλλοι

Η συγκεκριμένη συνταγή για αυγά ποσέ θα σας αρέσει πολύ.

Close