Εδώ θα Κάνετε τις Καλύτερες Διακοπές αν Έχετε Παιδιά!

Κατηγορίες: PLUS +, TRAVEL +

Εδώ θα Κάνετε τις Καλύτερες Διακοπές αν Έχετε Παιδιά!

Υπάρχουν 6 Ευρωπαϊκές πόλεις -άλλες γνωστές και άλλες λιγότερο γνωστές- τις οποίες μπορείτε να επισκεφτείτε αν έχετε παιδιά.

Θα περάσετε και εσείς καλά και τα παιδιά σας που θα βρίσκουν συνεχώς πράγματα να κάνουν.

Δείτε ποιες είναι αυτές οι 6 πόλεις.

Dalkey, Ιρλανδία Πρόκειται για μια παραθαλάσσια πόλη μισή ώρα έξω από το Δουβλίνο. Η πόλη, πέρα από το ότι αποτελεί δημοφιλή προορισμό για διάσημους σταρ του Hollywood, έχει πολλές παμπ που είναι ιδανικές για πολύωρα γεύματα ενώ το παιδί σας κάνει παρέα με τα άλλα παιδιά γονιών που είχαν την ίδια ιδέα με εσάς. Οι μεγάλες βόλτες δίπλα στη θάλασσα θα ετοιμάσουν το παιδί σας για ύπνο και το κάστρο στο κέντρο της πόλης θα εξάψει την περιέργεια του μικρού σας.

διακοπές

Dalkey, Ιρλανδία

Αυτό το Καλοκαίρι Ψηφίζουμε Ευρώπη. Δείτε τους top 6 Προορισμούς!

Split, Κροατία Το Split είναι επίσης μια παραθαλάσσια πόλη όπου έχουν γυριστεί και σκηνές του Game of Thrones. Το Split είναι ιδανικό για τρέξιμο, έχει πολλές παιδικές χαρές και καφέ. Επιπλέον είναι ιδανικό για κάθε παιδάκι που θέλει να μάθει κολύμπι λόγω του ότι έχει πολλές και μικρές παραλίες μερικά βήματα μακριά από το κέντρο.

διακοπές

Split, Κροατία

Κοπενχάγη, Δανία Ολόκληρη η Κοπενχάγη είναι φιλική προς τα παιδιά. Πολλά καφέ έχουν ανοιχτούς χώρους όπου μπορούν να παίξουν τα παιδιά ενώ οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους. Το Tivoli Gardens είναι ένα θεματικό πάρκο όπου τα παιδιά μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα.

διακοπές

Κοπενχάγη, Δανία

Βρήκαμε τις Φθηνότερες Πόλεις της Ευρώπης

Βιέννη, Αυστρία Με τόσα πολλά καφέ που έχει η πόλη σε κάθε τετράγωνο είναι τέλεια για αργή εξερεύνηση. Τα μεγάλα πεζοδρόμια και τα πολλά πάρκα καθιστούν πολύ εύκολη την περιήγηση στην πόλη με το καρότσι. Ακόμα και το χειμώνα που οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μαζί με τα παιδιά σας.

διακοπές

Βιέννη, Αυστρία

Faro, Πορτογαλία Αυτή η πόλη είναι κοντά στην ακτή αλλά έχει πολλά πράγματα να κάνει κανείς μαζί με τα παιδιά του μακριά από την παραλία. Τα μικρά παιδιά θα ενθουσιαστούν με τις βόλτες στη μαρίνα όπου θα μπορούν να βλέπουν τις βαρκούλες ενώ τα καφέ και τα εστιατόρια που βρίσκονται στη μαρίνα είναι όλα φιλικά προς τα παιδιά.

διακοπές

Faro, Πορτογαλία

Διακοπές Στην Ευρώπη: Δείτε Ποιοι Είναι οι πιο Οικονομικοί Προορισμοί

Ελσίνκι, Φινλανδία Η Φινλανδία έχει πολλά να προσφέρει στα μικρά παιδιά. Η πόλη είναι πολύ εύκολη στο περπάτημα και την περιήγηση, γεμάτη καφέ φιλικά προς τα παιδιά.

διακοπές

Ελσίνκι, Φινλανδία

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή Είναι η πιο Ασφαλής Χώρα στον Κόσμο!

.

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να μεταναστεύσετε...

Γυναίκες που Αγαπούν να Ταξιδεύουν (και) Μόνες

.

Παρά τις προκαταλήψεις που αντιμετωπίζει (συχνά) μια γυναίκα που ταξιδεύει μόνη, η στατιστική δείχνει ότι πλέον το αποφασίζουν ευκολότερα.

Κρυμμένοι Θησαυροί: 7 Ευρωπαϊκοί Προορισμοί που Πρέπει να Επισκεφτείτε!

.

Μήπως να επισκεφτείτε φέτος έναν από αυτούς τους ευρωπαϊκούς προορισμούς;

Αυτοί Είναι οι πιο Οικονομικοί Ευρωπαϊκοί Προορισμοί του 2018!

.

Οι Ευρωπαϊκοί προορισμοί που πρέπει να επισκεφτείτε αν θέλετε κάτι πιο οικονομικό.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

website
Αυτό το Δωρεάν Website σας Δείχνει Πόσων Χρονών Φαίνεστε

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Τελικά  Πόσες Θερμίδες Πρέπει να Φάτε για να Πάρετε ένα Κιλό;
More in PLUS +, TRAVEL +
website
Αυτό το Δωρεάν Website σας Δείχνει Πόσων Χρονών Φαίνεστε

Aυτό το website της Microsoft θα σας πει πόσο χρονών δείχνετε.

Close