Βρείτε την Καλύτερη Θέση στο Αεροπλάνο Χωρίς να Ξοδέψετε Ούτε Ευρώ Παραπάνω!

Κατηγορίες: PLUS +, TRAVEL +

Βρείτε την Καλύτερη Θέση στο Αεροπλάνο Χωρίς να Ξοδέψετε Ούτε Ευρώ Παραπάνω!

Προετοιμάζεστε για την επόμενη σας πτήση και αναρωτιέστε πώς θα επιλέξετε την καταλληλότερη θέση και, μάλιστα, χωρίς να επιβαρυνθείτε παραπάνω χρήματα.

Δείτε προσεκτικά, ποια είναι η καλύτερη θέση ανάλογα με το γούστο σας και τις επιθυμίες σας και ετοιμαστείτε για ένα από τα πιο απολαυστικά εναέρια ταξίδια σας.

Παράθυρο με θέα Ειδικά, αν το ταξίδι σας είναι πολλές ώρες επιβάλλεται να επιλέξετε τη θέση δίπλα στο παράθυρο. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη θέα πάνω από τα σύννεφα και την εντυπωσιακή ανατολή και δύση του ηλίου από ψηλά. Εξάλλου, κανείς δεν λάτρεψε ποτέ την άβολη μεσαία θέση και τη θέση δίπλα στο διάδρομο. Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες οι θέσεις κοντά στο διάδρομο τείνουν να είναι πιο εκτεθειμένες σε μικρόβια, καθώς όλοι στηρίζονται σε αυτές όταν διασχίζουν τον διάδρομο, κατά την αποβίβαση και επιβίβαση, αλλά και στη διαδρομή από και προς την τουαλέτα την ώρα της πτήσης.

Προτιμήστε τη θέση δίπλα στο παράθυρο για μεγαλύτερη άνεση, ευκολία στον ύπνο, θέα και καθαριότητα.

Προτιμήστε τη θέση δίπλα στο παράθυρο για μεγαλύτερη άνεση, ευκολία στον ύπνο, θέα και καθαριότητα.

Επίσης, οι θέσεις δίπλα στο παράθυρο ενδείκνυνται και για ύπνο, αφού έχετε μεγαλύτερη άνεση να γύρετε το κεφάλι σας και να κοιμηθείτε για λίγο.

Θόρυβος Στα σύγχρονα αεροσκάφη οι θορυβώδεις κινητήρες jet βρίσκονται στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Οι θέσεις αυτές, λοιπόν, καλό θα ήταν να τις αποφεύγετε, αν σας ενοχλεί ο θόρυβος, και να διαλέγετε όσον το δυνατόν πιο μπροστινές θέσεις για περισσότερη ηρεμία. Προσοχή, ισχύει το αντίθετο για τα μικρότερα αεροσκάφη με έλικα, αφού σε αυτά οι μπροστινές θέσεις είναι και οι πιο θορυβώδεις.

Διαλέξτε όσον το δυνατόν πιο μπροστινές θέσεις για λιγότερο θόρυβο.

Διαλέξτε όσον το δυνατόν πιο μπροστινές θέσεις για λιγότερο θόρυβο.

Αναταράξεις Το αεροπλάνο κινείται γύρω από το κέντρο βάρος του, οπότε όσο πιο πολύ στη μέση βρίσκεται η θέση σας, τόσο καλύτερα. Ιδανικότερες θέσεις θεωρούνται αυτές που βρίσκονται ακριβώς πάνω στα φτερά, ενώ οι θέσεις μετά τα φτερά θεωρούνται πιο εκτεθειμένες στις δυσάρεστες αναταράξεις και δεν συστήνονται σε όποιον φοβάται ή δεν νιώθει άνετα με τα ύψη και τα αεροπλάνα. Ακόμη, έρευνα έχει αποδείξει ότι, εκτός από τις μεσαίες θέσεις, για να απολαύσετε μια ομαλότερη διαδρομή, πρέπει να προτιμάτε και τις πολύ πρωινές πτήσεις.

Οι θέσεις ακριβώς πάνω από τα φτερά του αεροπλάνου είναι ιδανικές για εσάς που τρομάζετε ή σας ενοχλούν οι αναταράξεις.

Οι θέσεις ακριβώς πάνω από τα φτερά του αεροπλάνου είναι ιδανικές για εσάς που τρομάζετε ή σας ενοχλούν οι αναταράξεις.

Διαβάστε επίσης:

Παραπάνω άνεση Οι θέσεις που βρίσκονται κοντά στις εξόδους και ακριβώς πίσω από τα διαχωριστικά και τις κουρτίνες μεταξύ των κατηγοριών θέσεων, όπως οικονομική, business και πρώτη θέση, φημίζονται για την μεγαλύτερη άνεση. Αυτό συμβαίνει, μιας και οι θέσεις του διαδρόμου δίπλα στην έξοδο είναι πιο ευρύχωρες και οι θέσεις στα διαχωριστικά δεν έχουν άλλες θέσεις μπροστά τους, εξασφαλίζοντας έτσι περισσότερο χώρο για να απλώνετε τα πόδια σας κατά την διάρκεια της πτήσης.

Στις θέσεις κοντά στη έξοδο ή στα διαχωριστικά μεταξύ των τάξεων έχετε τη δυνατότητα να απλώνετε τα πόδια σας με μεγαλύτερη άνεση.

Στις θέσεις κοντά στην έξοδο ή στα διαχωριστικά μεταξύ των τάξεων έχετε τη δυνατότητα να απλώνετε τα πόδια σας με μεγαλύτερη άνεση.

Εύκολη πρόσβαση στις χειραποσκευές Αν το μέλημά σας είναι να έχετε ανά πάσα στιγμή εύκολη πρόσβαση στην χειραποσκευή σας καθίστε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Όλες οι αεροπορικές εταιρείες φορτώνουν τις χειραποσκευές από πίσω προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα, αν διαλέξετε τις πίσω θέσεις, η δική σας χειραποσκευή να είναι αυτή που θα μπει και θα βγει πρώτη.

Προτιμήστε τις πίσω θέσεις του αεροπλάνου για πιο εύκολη πρόσβαση στη χειραποσκευή σας.

Προτιμήστε τις πίσω θέσεις του αεροπλάνου για πιο εύκολη πρόσβαση στη χειραποσκευή σας.

Συντομότερη έξοδο Αν ανυπομονείτε να αποβιβαστείτε κάθε φορά που φτάνει το αεροπλάνο ,τότε η θέση που σας ταιριάζει είναι αριστερά και μπροστά. Καθώς η αποβίβαση γίνεται συνήθως από την μπροστινή πόρτα, η οποία βρίσκεται σχεδόν πάντα αριστερά, θα είστε και από τους πρώτους που θα κατέβουν.

Προτιμήστε τις μπροστινές θέσεις, αν βιάζεστε κατά την αποβίβασή σας.

Προτιμήστε τις μπροστινές θέσεις, αν βιάζεστε κατά την αποβίβασή σας.

Δείτε εδώ Τα 5 Καλύτερα Αεροδρόμια του Κόσμου!

Ταξίδι με παιδιά Αν ταξιδεύετε μαζί με το παιδί σας επιλέξτε θέσεις που βρίσκονται μπροστά και κοντά στην τουαλέτα σε περίπτωση που χρειαστεί. Προτιμήστε, ακόμη τις θέσεις πίσω από το πιλοτήριο που, εκτός από τα παραπάνω, συνδυάζουν και περισσότερο ελεύθερο χώρο.

Αν ταξιδεύετε με παιδιά προτιμήστε τις θέσεις πίσω από το πιλοτήριο.

Αν ταξιδεύετε με παιδιά προτιμήστε τις θέσεις πίσω από το πιλοτήριο.

Ασφάλεια Αν και δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει πιο ασφαλής θέση μέσα στο αεροπλάνο, η έρευνα της Popular Mechanics υποστηρίζει ότι οι θέσεις κοντά στο πίσω μέρος του αεροπλάνου, δηλαδή πίσω από τα φτερά, δίνουν 40% περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση ατυχήματος, ενώ η επιλογή μιας θέσης ακριβώς δίπλα στο διάδρομο επιτρέπει την πιο γρήγορη εγκατάλειψη σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σύμφωνα με έρευνα οι θέσεις που βρίσκονται πίσω και δίπλα σε διάδρομο είναι πιο ασφαλείς.

Σύμφωνα με έρευνα οι θέσεις που βρίσκονται πίσω και δίπλα σε διάδρομο είναι πιο ασφαλείς.

Προστατέψτε τη Βαλίτσα σας από Κλοπή Όταν Ταξιδεύετε

Μια δεύτερη γνώμη Αν ακόμα, δεν έχετε καταλήξει ποια είναι η θέση που σας ταιριάζει, μπείτε σε ιστοσελίδες που σας βοηθούν να επιλέξετε την καταλληλότερη θέση δωρεάν. Η ιστοσελίδα SeatGuru.com σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την αεροπορική εταιρεία και τον τύπο αεροσκάφους και σας εμφανίζει όλες τις θέσεις σε πράσινο, κίτρινο και κόκκινο χρώμα, τα οποία χρώματα αντιστοιχούν σε άριστες, μέτριες και κακές θέσεις, μαζί με σχόλια και πληροφορίες για κάθε θέση. Υπάρχει και η ιστοσελίδα airlinequality.com, όπου μπορείτε να την επισκεφθείτε για να διαβάσετε σχόλια επιβατών για τις online υπηρεσίες κάθε εταιρίας, τη συμπεριφορά του πληρώματος και τις θέσεις.

Μπείτε στην ιστοσελίδα SeatGuru για να βρείτε την καλύτερη θέση!

Μπείτε στην ιστοσελίδα SeatGuru για να βρείτε την καλύτερη θέση!

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε τα πιο Extreme Αεροδρόμια στον Κόσμο - Είναι Απίστευτα! (GALLERY)

.

Αυτά είναι τα πιο περίεργα και τρομακτικά αεροδρόμια στον κόσμο.

Μείνετε σε ένα Δωμάτιο Ξενοδοχείου με 116 Παράθυρα!

.

Πάτε ταξίδι και θέλετε να νιώσετε σαν στο σπίτι σας; Τότε αυτό το αεροπλάνο που μετατράπηκε σε ξενοδοχείο είναι για εσάς! Δείτε το.

Πετάει, πετάει ο... σκύλος σας;

.

Καλά καλά δεν έχουνε μάθει οι περισσότεροι άνθρωποι να μη φοβούνται όταν πετάνε με το αεροπλάνο, ένα έξυπνο τυπάκι αποφάσισε να γίνει πλούσιος εκπαιδεύοντας τους σκύλους "να μην ιδρώνει το αυτί τους" όταν βρίσκονται στον αέρα!

10 Πράγματα που Ξεχνάτε να Κάνετε Πριν Φύγετε για Διακοπές

.

Δείτε τη λίστα με τα 10 πράγματα που ξεχνάτε πιο συχνά να κάνετε φεύγοντας για διακοπές.

Ένα σπίτι… σκέτο αεροπλάνο

.

Ο Bruce Campbell δίνει το παράδειγμα και μας δείχνει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος μέσα σε λίγα -αλλά όχι και πολύ απλά- βήματα εφόσον διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: εφευρετικός, μοναχικός, εκκεντρικός, με γνώσεις μηχανικού, με λεφτά για ξόδεμα και με απεριόριστο χρόνο.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

thehomeissue_salad
Δεν Φαντάζεστε Πόσες Θερμίδες Έχει μια Χωριάτικη Σαλάτα

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Η πιο εντυπωσιακή φυσική πισίνα που έχουμε δει!
9 Ανατριχιαστικά Όμορφες Φυσικές Πισίνες
Συζήτηση κλειστή. Σύντομα θα μπορείτε να μας γράφετε εδώ τα δικά σας σχόλια και ιδέες.
More in PLUS +, TRAVEL +
Close