Το Ιδανικό Χωριό που Όλοι Θέλουν να Μετακομίσουν

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!

Το Ιδανικό Χωριό που Όλοι Θέλουν να Μετακομίσουν

Στις μέρες μας όσο το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού αναζητά μια δουλειά και έναν τόπο στον οποίο να μπορεί να κατοικήσει σε πιο ανθρώπινες συνθήκες, υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που βρήκε τον δικό της παράδεισο στη μακρινή Νέα Ζηλανδία.

Πρόκειται για την μικρή πόλη Καϊτανγκάτα, που βρίσκεται στο νότιο νησί της Νέας Ζηλανδίας και απέχει μια ώρα από το Ντούνεντιν. Είναι μια καταπράσινη κοιλάδα, η οποία έχει μόλις 800 κατοίκους.

Η όμορφη κοιλάδα με τους λίγους κατοίκους.

Ο δήμαρχος της περιφέρειας, Μπράιαν Κάντογκαν, σε συνεργασία με τους κατοίκους, θέλοντας να προσελκύσει περισσότερους Νεοζηλανδούς στην πόλη, οι οποίοι με δυσκολία βγάζουν τα προς το ζην στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, υπόσχεται να προσφέρει δουλειά σε παραπάνω από 1.000 άτομα στον πρωτογενή τομέα. Εξάλλου το χωριό διαθέτει ένα ανθρακωρυχείο, πριονιστήρια ξυλείας και εργοστάσια αγροδιατροφικών προϊόντων για τη γαλακτοκομική βιομηχανία. Όπως τόνισε, μάλιστα, ο ίδιος ο δήμαρχος η ανεργία αυτή τη στιγμή στην περιοχή της Καϊτανγκάτα είναι 2 και δεν εννοούσε 2%, αλλά μόνο 2 άτομα.

10.000 άτομα θέλησαν να μετακομίσουν στην Καϊτανγκάτα για δουλέψουν εκει.

Εκτός από τις καλές και προσοδοφόρες δουλειές, προσφέρει, επίσης, σε οκτώ οικογένειες ένα σπίτι και ένα κτήμα αντί 230.000 δολαρίων Νέας Ζηλανδίας, δηλαδή σχεδόν 150.000 ευρώ, τη στιγμή που η μέση τιμή σε εθνικό επίπεδο για την αγορά ενός τέτοιου περιουσιακού στοιχείου είναι σχεδόν η τριπλάσια.

Διαβάστε ακόμα:

Μετά την ανακοίνωση αυτού του ελκυστικού πακέτου διαμονής και εργασίας με αποδοχές που ξεπερνούν τα 147.000 ευρώ το χρόνο, περισσότεροι από 10.000 άνθρωποι από όλον τον κόσμο έδειξαν ενδιαφέρον να εγκατασταθούν εκεί μόνιμα. Ο δήμαρχος και η γραμματέας του τρέχουν σε πυρετώδεις ρυθμούς για να επικοινωνήσουν με τους ενδιαφερόμενους και για να κανονίσουν πολύ σύντομα να γεμίσει ξανά ζωή η μικρή αυτή πόλη.

Η περιοχή της Καϊτανγκάτα με την πιο ελκυστική προσφορά για εργασία και διαμονή.

Από ό,τι φαίνεται το χωριό θα λύσει το μοναδικό του πρόβλημα, το οποίο ήταν η έλλειψη μεγάλου αριθμού κατοίκων και το κλείσιμο επιχειρήσεων λόγω συνταξιοδότησης των ιδιοκτητών.

Αν η προσφορά σας φάνηκε κι εσάς δελεαστική και σκέφτεστε να μετακομίσετε σε αυτήν την μικρή πόλη που θα έχετε την τύχη να έχετε το δικό σας σπίτι, την μόνιμη δουλειά σας, την ασφάλεια και την ανεμελιά που μπορείτε να προσφέρετε στη ζωή των παιδιών σας, μιας και θα μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον ασφαλές, υγιές και ευχάριστο, δεν έχετε παρά να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον δήμαρχο της περιοχής και να φτιάξετε βαλίτσα για αυτό το παραδεισένιο και ιδανικό μέρος νότια της Αυστραλίας.

Το παραδεισένιο μέρος που όλοι θέλουν να μετακομίσουν.

Πηγή φωτογραφιών: Google Maps

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί η Disney World δεν Είναι ο Παράδεισος που Γνωρίζαμε

.

Μάθετε όλα τα μυστικά της Disney World που σπάνια αποκαλύπτονται, όπως τα είπε ένας πρώην εργαζόμενος.

Περιπλανηθείτε Μαζί Μας Σε Ένα Γαλλικό Κάστρο Γεμάτο Τοιχογραφίες του Πικάσο!

.

Αν νομίζατε ότι ο μεγάλος Πάμπλο Πικάσο ζωγράφιζε μόνο πάνω σε καμβά και χαρτί κάνετε λάθος... κι αυτό το κάστρο το αποδεικνύει!

Επιχείρηση «Καθαρή Τουαλέτα»: Πώς να Κάνετε τη Σωστή Επιλογή Εκτός Σπιτιού! 

.

Πώς να διαλέξετε την πιο καθαρή τουαλέτα όταν είστε εκτός σπιτιού.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Το Απόλυτο Τρικ για να μην Νερώνει ο Freddo σας!

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι «Σαγιονάρες» που Έχουν Γίνει Viral
More in OMG!, PLUS +
Το Απόλυτο Τρικ για να μην Νερώνει ο Freddo σας!

Είναι απλό και γίνεται εύκολα.

Close