Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Κατηγορίες: PLUS +, OMG!, TRAVEL +

Αυτό Είναι το πιο Εξωτικό Ξενοδοχείο του Κόσμου!

Ο Bill Bensley είναι ένας διάσημος σχεδιαστής που έχει ως βάση το Bangkok. Έχει σχεδιάσει πάνω από 200 καταλύματα σε 30 χώρες και είναι γνωστός  για τον οραματισμό του και για την ενθάρρυνση που προσφέρει στον κόσμο να σκέφτεται μη-συμβατικά.

Αυτό το Μικροσκοπικό Σπίτι στη Χαλκιδική Είναι ένας Απίστευτος Τόπος Χαλάρωσης

Η νέα του δημιουργία είναι το «Capella Ubud» και πρόκειται ουσιαστικά για ένα κατάλυμα με σκηνές που βρίσκεται στο χωριό Keliki στο Bali. Το ιδιαίτερο ξενοδοχείο έκανε το ντεμπούτο του στις 29 Ιουνίου και είναι το πρώτο από τις δύο δημιουργίες του που έχουν ως βάση τις σκηνές.

εξωτικό ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο έχει ως βάση τις σκηνές.

«Μεγάλωσα κάνοντας camping σε σκηνές» λέει ο Bensley και δηλώνει πως λατρεύει τις σκηνές ως χαρακτηριστικό ακόμα και των πιο ακριβών ξενοδοχείων, καθώς βγάζουν τους καλεσμένους από την λογική στην οποία έχουν συνηθίσει. Οι σκηνές δεν δημιουργούν την απόλυτη απομόνωση, όπως συμβαίνει με τα δωμάτια των ξενοδοχείων, ούτε είναι απαραίτητα το πιο ήσυχο μέρος του κόσμου, αλλά επιτρέπουν στους επισκέπτες να αλληλεπιδρούν έντονα με τη φύση. Παράλληλα είναι ιδιαίτερα ευέλικτες.

εξωτικό ξενοδοχείο

Το τοπίο είναι ονειρικό.

Αυτά τα Εστιατόρια Έχουν τους Εντυπωσιακότερους Πολυελαίους που Έχετε Δει

Ο ίδιος δεν ήθελε για το Capella Ubud να είναι άλλο ένα συμβατικό ξενοδοχείο 130 δωματίων (πράγμα που ήταν το αρχικό όραμα του ιδιοκτήτη). «Δεν θα σήμαινε απλώς καταστροφή του δάσους που βρίσκεται εκεί», λέει ο Bensley, «αλλά σε ένα συμβατικό δωμάτιο οι επισκέπτες θα έχαναν το μαγικό πρωινό κονσέρτο που δίνουν τα μπαλινέζικα πουλιά, αλλά και τον ήλιο που ρίχνει τις αχτίδες του στο έδαφος του δάσους».

εξωτικό ξενοδοχείο

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γίνουν ένα με τη φύση.

Ένα Παλιό Αμαξοστάσιο Μεταμορφώνεται σε μία Μαγευτική Οικογενειακή Κατοικία

Έκανε, λοιπόν, την ευσυνείδητη επιλογή της «ελάχιστης παρέμβασης». Ο ίδιος με την ομάδα του έφτιαξαν σκηνές με χειροποίητα ξύλινα πατώματα και έπιπλα. Επίσης δημιούργησαν παραδοσιακές, χειροποίητες, ξύλινες πόρτες του Μπαλί των οποίων η κατασκευή διήρκησε πάνω από ένα χρόνο.

εξωτικό ξενοδοχείο

Το ξενοδοχείο είναι ένα με τη φύση.

Ο επισκέπτης θα βρει παντού χαρούμενα μπρούτζινα πιθηκάκια που χρησιμοποιούνται ως διακοσμητικά. Ο σχεδιαστής είπε πως του άρεσε ιδιαίτερα αυτή η ιδέα καθώς κάνει πάντα τους ανθρώπους να γελάνε. «Αυτή είναι η μεγάλη μου ευχαρίστηση στη ζωή… να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους» λέει. «Πολλά ξενοδοχειακά projects παίρνουν τον εαυτό τους πολύ σοβαρά. Ποιο είναι το νόημα; Θέλω τους ανθρώπους να γελάνε, να μαθαίνουν και θυμούνται τα μέρη τα οποία επισκέφθηκαν».

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό το Ονειρικό Σπίτι στο Μπαλί Είναι εξ ολοκλήρου Κατασκευασμένο από...

.

Ένα υπέροχο σπίτι που είναι φτιαγμένο από πανέμορφα μπαμπού.

Η Παραλία με την Πορτοκαλί Αμμουδιά σε Ένα από τα Ομορφότερα Νησιά της Ελλάδας!

.

Αυτή η παραλία με την πορτοκαλί άμμο διαφέρει πολύ από τις άλλες.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

khloe kardashian
Η Khloe Kardashian μας Δείχνει για Πρώτη Φορά το Βρεφικό Δωμάτιο της Κόρης της

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτές Είναι οι 10 Τροφές που Όσο τις Τρώτε, Τόσο Αδυνατίζετε!
More in OMG!, PLUS +, TRAVEL +
khloe kardashian
Η Khloe Kardashian μας Δείχνει για Πρώτη Φορά το Βρεφικό Δωμάτιο της Κόρης της

Η μικρή κόρη της Khloe Kardashian έχει ένα πολύ όμορφο δωμάτιο.

Close