Πώς να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη για Πολυτελείς Διακοπές στο Παρίσι σε 6 Μήνες Από Τώρα!

Κατηγορίες: PLUS +, TRAVEL +

Πώς να Βάλετε Χρήματα στην Άκρη για Πολυτελείς Διακοπές στο Παρίσι σε 6 Μήνες Από Τώρα!

Σίγουρα δεν απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που έχουν πολυμελείς οικογένειες και είναι άνεργοι. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που από τη μια μεριά έχουν τη δουλειά τους αλλά από την άλλη δεν καταφέρνουν να βάζουν τίποτα στην άκρη.

Η αλήθεια είναι πως κάνοντας τις σωστές κινήσεις θα καταφέρετε μέσα σε 6 μήνες να κάνετε το πιο πολυτελές σας ταξίδι στο Παρίσι ή σε όποιο άλλο μέρος της Ευρώπης θέλετε.

Να τι ακριβώς πρέπει να κάνετε!

Παίρνετε μεσημεριανό από το σπίτι κάθε μέρα της εβδομάδας Αντί να ξοδεύετε τα χρήματά σας παραγγέλνοντας απ’έξω φαγητό μάθετε να φτιάχνετε κάτι απλό στο σπίτι σας και να το παίρνετε στο γραφείο. Με αυτή την αλλαγή μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 600 ευρώ το 6μηνο μόνο από αυτό.

παρίσι

Μην παραγγέλνετε φαγητό απ'έξω στη δουλειά.

7 Ονειρικοί Φθινοπωρινοί Προορισμοί Εντός Ευρώπης!

Τρώτε το βραδινό σας στο σπίτι αντί να βγαίνετε έξω για φαγητό Μπορεί κάτι τέτοιο να σας ακούγεται περιοριστικό (μια χαρά έχετε και εσείς σε αυτή τη ζωή) αλλά να έχετε στο νου σας τις πολυτελείς βόλτες σας στα σοκάκια του Παρισιού. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βάλετε στην άκρη μέχρι και 960 ευρώ το 6μηνο αν υποθέσουμε ότι τρώτε δυο φορές την εβδομάδα έξω και ξοδεύετε από 20 ευρώ τη φορά.

παρίσι

Μαγειρεύετε βραδινό στο σπίτι.

Σταματήστε τη συνδρομή του γυμναστηρίου Αν πληρώνετε γυμναστήριο κάθε μήνα και δίνετε γύρω στα 50 ευρώ κόψτε το. Μπορείτε να γυμναστείτε μέσα στο σπίτι ή και έξω σε κάποιο πάρκο και να εξοικονομήσετε μέσα σε 6 μήνες 300 ευρώ.

Αυτές Είναι οι 5 Πόλεις που Πρέπει να Επισκεφτείτε το 2019 Σύμφωνα με το Lonely Planet!

Μην αγοράζετε καινούργια ρούχα Δείτε ποια από τα παλιά σας ρούχα μπορείτε να μεταποιήσετε ελαφρώς για να τα κάνετε πιο μοντέρνα και μην ψωνίσετε τίποτα για 6 μήνες. Έτσι μπορείτε να βάλετε στην άκρη μέχρι και 300 ευρώ αν πούμε ότι κάθε μήνα ψωνίζετε ρούχα και αξεσουάρ αξίας 50 ευρώ.

Κάντε μόνοι σας μανικιούρ και πεντικιούρ Μπορεί να βαριέστε ή να θεωρείτε ότι δεν έχετε το χρόνο αλλά είναι κάτι πολύ εύκολο που πραγματικά μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Κάνοντας τα παραπάνω μόνοι σας μπορείτε να γλιτώσετε μέχρι και 200 ευρώ μέσα σε ένα εξάμηνο.

παρίσι

Κάντε μόνοι σας μανικιούρ.

Οι 9 πιο Οικονομικές Ευρωπαϊκές Πόλεις του 2019!

Μην παίρνετε καθόλου ταξί Μην παίρνετε ταξί κάθε φορά που θέλετε να φτάσετε με άνεση και χωρίς κόπο στην προορισμό σας. Απλά μάθετε να ταλαιπωρήστε με τα μέσα μεταφοράς. Μέσα σε 6 μήνες μπορείτε να έχετε γλιτώσει πάνω από 100 ευρώ.

Όλες οι παραπάνω «θυσίες» θα σας φέρουν πολύ κοντά στον στόχο σας και στο τέλος του εξαμήνου θα είστε έτοιμοι για το πιο πολυτελές ταξίδι της ζωής σας. Μερικές φορές είναι σημαντικές οι θυσίες γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε κάτι πολύ όμορφο.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό Είναι το Ελληνικό Νησί που Έχει Γεύση Ιταλίας!

.

Γνωρίστε το ασυνήθιστο ελληνικό νησί που φιλοξενεί μια ολόκληρη ιταλική πόλη.

Το πιο Βρώμικο Σημείο στο Αεροδρόμιο δεν Είναι το Μπάνιο!

.

Ποιο είναι άραγε το πιο βρώμικο σημείο σε κάθε αεροδρόμιο;


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Αυτός Είναι ο "Κανόνας του 37%" που Ορίζει την Ιδανική Ηλικία Γάμου

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Catherine Zeta Jones
Μπήκαμε στο Σούπερ Στιλάτο Διαμέρισμα της Catherine Zeta Jones στη Νέα Υόρκη!
More in PLUS +, TRAVEL +
Close