Οι 7 Καλύτεροι Τρόποι για να Βάλετε σε Τάξη την Κουζίνα σας

Κατηγορίες: PLUS +, LIVING +

Οι 7 Καλύτεροι Τρόποι για να Βάλετε σε Τάξη την Κουζίνα σας

Είμαστε σίγουροι ότι ζηλεύετε πολύ τις τέλειες κουζίνες που βλέπετε στο Instagram και στο Pinterest και αναρωτιέστε πώς γίνεται να υπάρχουν τόσο τέλεια οργανωμένες κουζίνες. 

Φυσικά και υπάρχουν και οι ιδιοκτήτες τους κάποια στιγμή βρίσκονταν στη δική σας θέση και έψαχναν να βρουν τρόπους για να μετατρέψουν την γεμάτη ακαταστασία κουζίνα τους σε έναν χώρο τέλειο για φωτογράφιση. 

Ψάξαμε και βρήκαμε, λοιπόν, μερικούς πολύ απλούς και οικονομικούς τρόπους για να σας βοηθήσουμε να βάλετε σε τάξη… το χάος! 

Δεν σας Αρέσουν τα Ανοιχτά Ράφια στην Κουζίνα; Ρίξτε μια Μάτια σε Αυτή τη Νέα Τάση για Αποθήκευση

Κρεμάστε ό,τι μπορεί να κρεμαστεί στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας Κουτάλες, πιρούνες, σπάτουλες, κούπες μπορούν να κρεμαστούν κάθετα στο εσωτερικό της πόρτας των ντουλαπιών της κουζίνας. Πάρτε έναν πίνακα από φελλό και κολλήστε τον στο εσωτερικό της πόρτας. Έπετα με γατζάκια μπορείτε να κρεμάσετε ό,τι θέλετε. 

κουζίνα

Κρεμάστε μαγειρικά "εργαλεία" στο εσωτερικό των ντουλαπιών σας.

Κρεμάστε σε έναν από τους τοίχους σας κουτάλες, ψαλίδια, πινέλα και μικρά μαγειρικά σκεύη Μια επίσης ωραία ιδέα για να κρεμάσετε διάφορα αντικείμενα στην κουζίνα σας και να εξοικονομήσετε χώρο είναι να το κάνετε με τη βοήθεια ενός κομματιού ξύλου. Πάρτε ένα κομμάτι ξύλο και κολλήστε το σε έναν από τους άδειους τοίχους της κουζίνας. Έπειτα πάρτε μερικά κλιπ σωληνώσεων που θα βρείτε σε καταστήματα με υδραυλικά είδη και εφαρμόστε τα πάνω στο ξύλο. Περάστε μέσα από αυτά ό,τι θέλετε. 

κουζίνα

Κρεμάστε σε κάποιον από τους τοίχους επίσης μαγειρικά "εργαλεία".

Αυτή Είναι η Νέα Εναλλακτική Τάση για Αποθήκευση στην Κουζίνα

Βάλτε μια ράγα στο ντουλάπι που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη Από τη ράγα αυτή μπορείτε να κρεμάσετε απορρυπαντικά και ό,τι άλλο επιθυμείτε. Μια πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή της φωτογραφίας. Κρεμάστε μια παλιά κούπα και βάλτε μέσα σε αυτήν τα σφουγγάρια της κουζίνας. 

κουζίνα

Βάλτε μια ράγα στο εσωτερικό του ντουλαπιού που βρίσκεται κάτω από τον νεροχύτη.

Προσθέστε συρτάρια κάτω από τα ντουλάπια σας Σε πολλές κουζίνες κάτω από τα ντουλάπια υπάρχει άδειος χώρος ο οποίος μένει ανεκμετάλλευτος. Προσθέστε έξτρα συρτάρια στα οποία μπορείτε να αποθηκεύετε ό,τι δημιουργεί ακαταστασία. Αυτά τα συρτάρια θα σας λύσουν τα χέρια. 

κουζίνα

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο που δεν χρησιμοποιείται κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας σας.

Οργανώστε Όλα σας τα Πράγματα με τα πιο Οικονομικά DIY!

Χρησιμοποιήστε έναν δίσκο για να βάλετε σε τάξη τους πάγκους σας Για να μην έχετε το λάδι, το ξίδι και το αλατοπίπερο πεταμένα εδώ κι εκεί στους πάγκους σας βάλτε τα σε τάξη τοποθετώντας τα μέσα σε έναν στρογγυλό δίσκο. Έτσι, θα ξέρετε πάντα που βρίσκονται και θα είναι πάντα όμορφα τακτοποιημένα. 

κουζίνα

Με τη βοήθεια ενός δίσκου βάλτε σε τάξη τους πάγκους σας.

Χωρίστε τα συρτάρια σας διαγώνια Αυτό το trick είναι ένα από τα πιο δημοφιλή του Pinterest. Ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλές είναι πως είναι πάρα πολύ απλό και μπορεί να το κάνει οποιοσδήποτε χωρίς να ξοδευτεί. Πάρτε απλά διαγώνια διαχωριστικά για συρτάρια από καταστήματα με είδη σπιτιού και είστε έτοιμοι. 

κουζίνα

Βάλτε διαγώνια διαχωριστικά στα συρτάρια σας.

Αυτή η Κουζίνα Εξοικονομεί και την Παραμικρή Γωνία του Χώρου σας

Κρεμάστε στο εσωτερικό κάποιου ντουλαπιού πράγματα που χρησιμοποιείτε συνεχώς Για να έχετε κρεμασμένες τις σακούλες σκουπιδιών, τη λαδόκολλα, το αλουμινόχαρτο και το χαρτί κουζίνας μπορείτε να το κάνετε πανεύκολα. Πάρτε δύο κυλλινδρικά κομμάτια ξύλου και κλιπ σωληνώσεων τα οποία θα εφαρμόσετε στο εσωτερικό της πόρτας κάποιου ντουλαπιού. 

κουζίνα

Κρεμάστε σακούλες, λαδόκολες και αλουμινόχαρτα στο εσωτερικό κάποιου ντουλαπιού.

Πατήστε εδώ για να κάνετε τη ζωή σας πιο όμορφη, πιο συναρπαστική και πιο εύκολη με τα άρθρα που θα διαβάσετε στην Κατηγορία Plus.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

4 Τρόποι που θα Βάλουν σε Τάξη την Είσοδο του Σπιτιού σας!

.

Έτσι θα κάνετε σούπερ χρηστική την είσοδο του σπιτιού σας.

6 Σημεία Αποθήκευσης που Ξεχνάτε ότι Έχετε στην Κουζίνα σας

.

Σας παρουσιάζουμε κάποιους αποθηκευτικούς χώρους που ποτέ δεν είχατε φανταστεί ότι έχετε στην κουζίνα σας.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Best of internet

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

Κορνίζες Τέλος! Αυτός Είναι ο Νέος Τρόπος να Διακοσμήσετε τις Φωτογραφίες σας

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ

χλιαρό νερό
Εάν Κάθε Πρωί Πίνετε ένα Ποτήρι Χλιαρό Νερό για να Χάσετε Κιλά, Ίσως να το Ξανασκεφτείτε
More in LIVING +, PLUS +
Close